Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ξεχείλισε η οργή για τη νέα καταδρομική επίθεση στο ΠΑΜΑΚ! Προσφυγή Πρύτανη στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων

- Advertisement -

Οργισμένος με τη νέα επίθεση κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας εμφανίστηκε ο πρύτανης Αχιλλέας Ζαπράνης….

Όπως δήλωσε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, θα προσφύγει στην Ευρωπαϊκή Ένωση Πανεπιστημίων, προκειμένου να δουν τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

«Θα πρέπει να τελειώνουμε με το άβατο της παρανομίας» τόνισε ο κ. Ζαπράνης και πρόσθεσε πως το καλώς εννοούμενο άσυλο της ελεύθερη διακίνησης ιδεών καταστρατηγείται με το περιβόητο νόμο Γαβρόγλου, πρόσθεσε και επισήμανε πως το Ελληνικό Πανεπιστήμιο το πληρώνει ο ελληνικός λαός και δεν ανήκει σε πολιτικές παρατάξεις ή κουκουλοφόρους.

Την Τετάρτη, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο κτίριο της Διοίκησης του Πανεπιστημίου χωρίς να γίνουν αντιληπτοί και έφτασαν στον 3ο όροφο. Εκεί, με σφυριά και λοστούς προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές, έσπασαν τζάμια και ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ πέταξαν και μπογιές.

Ανάλογο περιστατικό, είχε σημειωθεί  στο ΠΑΜΑΚ και την περασμένη Πέμπτη.

https://thecaller.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να αφήσει ο πρύτανης τις ….πρυτανιές κατά μέρος γιατί αυτός είναι που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ τα πανεπιστήμια να τα φυλάει η αστυνομία λόγω…ασύλου.
    Όταν στην υπόλοιπη Ελλάδα οι ελεύθερη διακίνηση ιδεών οδηγούσε σε εξωρίες τότε ναι είχε νόημα το άσυλο . Τώρα που ο κάθε πικραμένος έχει βήμα έκφρασης στα ραδιόφωνα στο internet (όπως τώρα εγώ) για τι άσυλο μιλάμε;;; Μήπως για άσυλο ανιάτων;;;;
    Ας πάνε όλοι τους μια βόλτα στο εξωτερικό να δούμε πώς σέβονται όλοι τα σχολεία κάθε βαθμίδας.
    Ας αφήσει λοιπόν ο κάθε πρύτανης τις υποκριτικές πρυτανιές και ας επιτρέψουν επιτέλους την φύλαξη από την αστυνομία.

  2. Σωστός ο 932 .αυτό το "ασυλο"μόνο στην Ελλάδα ωπος πάντα. Άστα αδερφε δεν "στρώνουν "τα πράγματα στην Ελλάδα γιατί δεν θέλουμε να στρωσουν!!Καλές γιορτές με υγεία

  3. 9:32 μ.μ. δυστυχώς δεν είναι έτσι ρε φίλε. Σκοπίμως η κυβέρνηση αφήνει την πρωτοβουλία στον πρύτανη. Παλαιότερα το πρακτορείο Reuters είχε πάρει συνέντευξη από 5 πρυτάνεις για το συγκεκριμένο και είπαν ξεκάθαρα οι άνθρωποι ότι σε περίπτωση που ζητήσουν την επέμβαση της αστυνομίας, την επόμενη κιόλας μέρα η διεύθυνσή τους θα βρίσκεται αναρτημένη σε αναρχικές ιστιοσελίδες και αυτομάτως στοχοποιούνται. Οικογένειες έχουν οι άνθρωποι και φοβούνται για την ζωή των παιδιών τους. Κατάλαβες γιατί το νομοσχέδιο της κυβέρνησης (επί πασοκ ακόμη) είναι βρώμικο? Ακριβώς για να είναι η παραβίαση ασύλου τυπική και να εμφαίνεται μία κάποια δημοκρατία, ενώ στην ουσία είναι ξεκάθαρος φασισμός και τρομοκρατία! Όποιος πρύτανης θέλει, ας τολμήσει. Ξέχασες τον καθγητή του Παντείου που απλώς έκανε την παρατήρηση σε αναρχικό που έβαφε τοίχους? Γέμισε η Αθήνα με την φωτογραφία του, αποκαλώντας τον φασίστα!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog