Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δήμαρχος Κορινθίων: Αναπτυξιακός ο Προυπολογισμός που Ψήφισε το Δ.Σ. – Video

- Advertisement -

Γράφει ο Γιώργος Ναστούλης

ΤΟ 2018 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ….

Αναπτυξιακό χαρακτήρισε τον Προϋπολογισμό που ψήφισε το Δημοτικό Συμβούλιο κατά την χθεσινοβραδινή του Συνεδρίαση ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός.

Ο κ. Δήμαρχος αφού χαρακτήρισε σημαντική την χθεσινή ημέρα επισήμανε πως για 11η χρονιά δεν έχει αυξήσεις τελών και υπενθύμισε πως επί Δημαρχίας του δεν έχουν γίνει ποτέ αυξήσεις τελών.

Ανέφερε τα έργα που θα γίνουν το 2018 στον δήμο που θα ομορφύνουν ακόμα περισσότερο το κέντρο με τα περιβολάκια.
Έργα όμως σε όλο τα μήκος και πλάτος του Δήμου.

Μίλησε για το στοίχημα όπως είπε με την διαχείριση των απορριμμάτων αλλά και για την ιστορική απόφαση να υπογραφεί για πρώτη φορά η άδεια χρήσης νερού που επιτρέπει στον Δήμο την υδροδότηση όλο τον καλλικρατικό δήμο Κορινθίων.  
Ολοκληρώνοντας εξέφρασε την ικανοποίησή του από  την ποιότητα λόγου και διαλόγου των Δημοτικών Συμβούλων κατά την διάρκεια της συνεδρίασης
στη σωστή κατεύθυνση, Ενότητας στις δύσκολες εποχές που διανύουμε με τα πολλά προβλήματα.

Τέλος σχολιάζοντας την αποχώρηση των δημοτικών συμβούλων από την ψήφιση του προϋπολογισμού είπε πως θεωρεί τέτοιου είδους πρακτικές δεν συνάδουν με την ιδιότητα του Δημοτικού Συμβούλου, αφού με την ψήφο του μπορεί να εκφράσει την γνώμη του, την διαφωνία του και την κρητική του.

http://www.korinthosnews.gr

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεια σου ρε Αλέξανδρε, είσαι παλικάρι, γεια σου ρε Αλέξανδρε, μην υποχωρείς. Γεια σου ρε Αλέξανδρε, είσαι παλικάρι, κράτα όσο μπορείς!

  2. Ρε αδερφε έτσι για την ιστορία.οποίο αθρο έχει το loutrakiblog για τον δήμαρχο Κορίνθου απαντας με το τραγούδι "Γειά σου ρε αλεφαντε "και βάζεις με το "Αλεξανδρε "Πρέπει να σου άρεσαν πολλή τα "παιδια από Πάτρα "έχει πλάκα πάντως να εισε καλά

  3. Έισε και εσύ πρωταθλητης Σεπτεμβρίου σας έχω χάσει τώρα τελευταία.άμα εισέ παναθας δεν σου κάνω πλακα respect.αεκ παοκ ειμαστε ανοιχτά αντέ γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog