Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ένας δρόμος Χριστούγεννα στο Λουτράκι(video)

- Advertisement -

Ο δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων  έκανε πραγματικά ότι μπορούσε για να πετύχει η χθεσινή εορταστική εκδήλωση και στήριξε με ανθρώπινο δυναμικό και χρηματικά ότι και αν του ζητήθηκε….

Mε πρωτοβουλία και ενέργειες του δήμου δόθηκαν χορηγείες από την ΑΕΔΙΚ και την Μότορ Όιλ για να καλυφθούν τα υπόλοιπα έξοδα.
Κοντά στον δήμο τρεις σύλλογοι του δήμου.
Πολιτιστικός Σύλλογος Περαχώρας,ΑΟΛ και Αυτοδύτες.
Σε όλους τους προαναφερόμενους αξίζουν συγχαρητήρια!

Δεν θα πούμε το ίδιο για τους υπόλοιπους συνδιοργανωτές και την πολύ μεγάλη πλειοψηφία των επιχειρηματιών της Ελευθερίου Βενιζέλου.Το χθεσινό φιάσκο τους ανήκει δικαιωματικά.
Καλά Χριστούγεννα!

ΜιΦι

το βίντεο από perahora.gr

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μου αρεσε που λεγατε για κεράσματα από τα καταστήματα.Τεραστια αποτυχια!
    Εμπορικος Συλλογος ΑΠΩΝ!
    Σύλογος Ξένιος Ζευς ΑΠΩΝ!
    Ξενοδόχοι ΑΠΩΝ!
    Γκιώνη μην τους ξαναδώσεις τίποτα

  2. Ελα τωρα γκρινιααα! Αφου ολα λαμποκοπανε κ το Λουτρακι και ο Αγιος Θεοδωρας(οχι Αγιοι Θεοδωροι οπως ειναι το σωστο,αλλα Αγιο-Θεοδωρας..πιο μορτικη ονομασια ακουσθη τελευταια)
    Να μην γκρινιαζετε !! Ολα τελεια !Μας ζηλευουν ολοι λεμε για τα τουτα μας και τα κεινα μας .Δεν θελω ου .??

  3. Εγώ θα έλεγα μέρες που είναι να σταματήσουμε την γκρίνια και την εσωστρέφεια και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι και πιο δημιουργικοί. Καλά Χριστούγεννα σε όλες και όλους!

  4. ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ.. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ .ΧΑΧΑΧΑ.
    ΤΙ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ 40 ΑΤΟΜΑ .ΚΛΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Κ ΑΦΗΣΤΕ Κ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΕ .

  5. Τάσο,δεν νομιζω οτι βγάζει γκρίνια το ποστ.Θα έλεγα οτι αποτυπωνει σεμνα την χθεσινη αδιαφορία διοργανωτών και καταστηματαρχων.Όπως και να χει καλά Χριστούγεννα σε ολους!
    Γ.Κ.

  6. ενας δρομος χωρις ζωη,παλμο και αγαπη.οπως ακριβως και η πολυπαθη πολη μας καθως τελευταια στιγμη σχεδιαζονται ολα.οι ανθρωποι του τωρινου δημαρχου να κατεχουν ολα τα ποστα μηπως και δεν εχει την στηριξη τους οταν χρειαστουν….. ποσο μονοι δειχνουν τελικα, οραμα μηδεν save the city

  7. ο καθενας εδώ λεει τα δικα του , μεσα στο καταχειμωνο με την παγωνια σας ηρθε να κανετε συναυλια με τον δαντη !μπορουσε να γινει σε ένα κλειστο χωρο οπου εκει θα υπηρχαν και οι συλλογοι και φορεις να μοιρασουν και δωρα !!ενφια λογ/σμοι ο κοσμος υποφερει και εσεις λετε εδώ ότι ναναι !!δεν ειμαστε αθηνα παρτε το χαμπαρι επιτελους αμαν πια με την γκρινια σας!!

  8. Το οτι η Μοτορ οιλ δινει χρηματα για να γινουν εκδηλωσεις στο Λουτρακι και οχι στον ΑγιοΘοδωρα, που επικρατει απαξιωση πληρης και ερημια αυτες τις μερες, με ξεπερναει…

  9. ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.ΠΕΡΑΣΑ 10 Η ΩΡΑ ΠΑΡΚΑΡΑ ΕΞΩΑΠΟ ΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΥ ΣΧΕΔΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ 40 ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΕΙΔΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ . ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΡΥΣΩΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΠΙ

    ΕΥΠΙΘΕΣΤΑΤΟΣ

  10. Μονο σαν "αποτελεσμα" μπορει να ερμηνευτει, η τραγικη εικονα που παρουσιασε η πολη κατα την εορταστικη εκδηλωση. Παταγωδης η αποτυχια,εβγαζε μια μιζερια αφου οσο και να το τραβαγες το "πραγμα" απο τα μαλλια η κατασταση δεν σωνοταν με τιποτα. Το οτι μονο τρεις συλλογοι δραστηριοποιηθηκαν,αυτο τα λεει ολα. Καλο ειναι να μην εχεις γκρινιες,καλο θα ηταν να ηταν περισσοτερες οι συμμετοχες των συλλογων και των φυσικων προσωπων,αλλα οταν ΠΛΕΟΝ εχει χαθει η εμπιστοσυνη και εχει σπασει ο ψυχισμος μεταξυ αυτων και της δημοτικης αρχης, τοτε το αποτελεσμα ειναι αυτο που ειδαμε.

  11. ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ.ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ.ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΗΝ ΛΕΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.Ο 3-36ΜΜ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΠΛΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΩΝΗ ΤΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ?ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΓΚΙΩΝΗ ΣΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ?

  12. Σαν δεν ντρεπεστε όλοι σας λέω εγώ. Κατά 80% ο καιρός χάλασε την εκδήλωση. 3-4 φίλους και συγγενείς μου που ρώτησα άμα πήγαν μου είπαν είχε το κρύο της αρκούδας. Δεν υπερασπιζωμε κανέναν αλλά ο δήμος και οι διοργανωτές που φταίνε???!και προβολή είχε και από τα παιδιά στο loutrakiblog.γιατί να μην πάει ο κόσμος και οι επισκέπτες στη πόλη. Και ο Δάντης καλός καλλιτέχνης είναι. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Και η Μαντόνα να ήταν τρεις και ο κούκος θα ήταν!!Αν δεν είχε καμοια εκδήλωση ο δήμος θα λεγατε αλλά ότι δεν κάναν τίποτα και τέτοια. Δεν σας πιάνουμε σε τίποτα .Χρόνια Πολλά και λιγότερη γκρίνια. Για μας τους ξενιτεμένους είναι διπλή στεναχώρια να σας βλέπουμε να Τρώγεστε για το λουτρακι που νοσσταλγουμε

  13. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣΜΑΣ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ. ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ .ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΦΙΛΟΣΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΝΔΡΕΑ .ΕΔΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ.ΝΑΡΧΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

  14. Σωστά το θέτεις αλλά και παλια υπήρχαν οι γκρινιαρηδες και οι αντιρρησιες αλλά τότε μίλαγαν στα ίσια και τους ξέραμε. Τώρα κρύβεται πίσω από το λαπτοπ βάζει και ένα ανωνυμος είπε και αντέ να τον βρεις να του απαντήσεις. Το λουτρακι δεν είναι μόνο καλοκαίρι αδερφε αλλά δυστυχώς πολλή εκεί την έχουν μπερδέψει τη δουλειά και κοιταζομαστε τους άλλους 10 μήνες

  15. 12:52 μ.μ. Η ντροπή σε σένα, τέτοια μέρα σήμερα, που θα τολμήσεις να μας πεις να ντρεπόμαστε. Εσύ ως τί μιλάς? Ως ζαχαροπλάστης? Ως κάτοικος Ουαλίας? Ως ολυμπιακός? Ως μαρινακόφιλος? Ως τι? Άϊντε από δω χάμου μέρα που'ναι σήμερα!!!

  16. Ανδρέα θα συμφωνήσω μαζί σου για τη φαγωμάρα, αλλά σίγουρα δεν έφταιγε ο καιρός για την εικόνα της πόλης μας το βράδυ του Σαββάτου

  17. Αφου βριζεις ρε Αντρεα, τι θες να σου πω? Ασ'το να παει στα κομματια μερα που ειναι σημερα. Βρισε απο την επομενη, ρε Χριστιανε μου!

  18. Μεγάλε από την Ουαλλία κατάφερες να γίνεις το θέμα στα σχόλια. Φυσικά η κριτική εξ' αποστάσεως είναι ασφαλές σπόρ.Εδώ στο καθημερινό Λουτράκι η μιζέρια είναι η εθνική μας ασχολία. Ναι πολύ ωραίος ο στολισμός και βεβαίως καλός τραγουδιστής ο Δάντης αλλά όλα αυτά έχουν αξία όταν προηγείται ένα πλαίσιο εκδηλώσεων που κινητοποιεί τους καταστηματάρχες , τον κόσμο ,τους επισκέπτες όλη την εβδομάδα και καταλήγει σε μια συναυλία.
    Δεν θέλω το σχόλιό μου να πάρει τον χαρακτήρα της γκρίνιας αλλά πλέον η λογική του στολίζω και κάνω μια συναυλία και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους, ΠΕΘΑΝΕ.

  19. Φιλε 1255 σχεδόν τα ίδια λέμε.δεν είναι γκρίνια το σχόλιο μου παρατήρηση είναι στα πατριωτακια μου. Αυτοί γκρινιαζουν και μαλώνουν όλοι μέρα και δυσφήμηση είναι αυτό για το Λουτράκι. Τόσο κόσμο που διαβάζει το loutrakiblog και δεν είναι ντόπιοι τη θα σκεφτεί όταν βλέπει τους λουτρακιωτες να μαλώνουν από το Χριστούγεννιατικο στολισμό μέχρι και τις τσούχτρες να κατακρίνει και ισοπεδωνει τα πάντα. Άμα με παρακολουθείς στα σχόλια μου προσπαθώ να κάνω τον πυροσβέστη και όπως σωστά λες,εξ αποστάσεως τα βλέπεις καλύτερα καμοια φορά. Θα βρεθει και κανένας πονηρός πάντα ανώνυμα να μου κάνει "κολπα"και ξεφεύγει το πράγμα. Τον τόπο μου τον νοιάζομαι για τα καλά και τα κακά του όχι για τους καλούς και κακούς πολίτες του. Να είσαι καλά Καλή χρονιά και υπάρχουν ποιο ωραία πράγματα που έχουν προταιρεοτιτα στη ζωή μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog