Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη ..

- Advertisement -

Καταγγελία αναγνώστη για τους συλλόγους που συμμετείχαν στην εκδήλωση “Ενας δρόμος Χριστούγεννα”

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ- Οι καταστηματάρχες κλεισμένοι στην κυριολεξία μέσα στα μαγαζιά τους, περίμεναν πότε θα τσιμπήσουν πελάτες. Ούτε ένα κουραμπιέ δεν πρόσφεραν….


ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ – Μια από τα ίδια με τον παραπάνω σύλλογο….


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ- Πού ήταν αυτοί ????


Συνδιοργανωτές οι παραπάνω σύλλογοι, οι οποίοι έλαμψαν με την απουσία τους…




 Δήμαρχε και Αντιδήμαρχε κάνατε ότι καλύτερο μπορούσατε για μια πόλη που δεν θέλει…..
Συγχαρητήρια πραγματικά για την πρωτοβουλία και την προσπάθεια.
 Προχωράτε, μόνο η γκρίνια τους μένει….Και μην πει κανείς για το κρύο.. Στην Κόρινθο θα είχε γίνει της κακομοίρας ακόμα και αν χιόνιζε… Μην ξανακούσουμε για Κόρινθο

ΥΣ. Καταπληκτική συναυλία !

Κώστας Θ.
- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .ΑΝΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΕ 5 ΦΤΩΧΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΣΤΟΝ Κ ΔΑΝΤΗ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ? ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ? EMEIΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕΣ ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΘΗΚΕ?

    EYΠΙΘΕΣΤΑΤΟΣ

  2. Φίλε που ζεις ..αποτυχημένη Η συναυλια πριν ξεκινήση να χρηματοδοτήσουν για ποιο λογο Να εκτεθουν?ΚΑΙ περυσι τα ίδια δεν κατέχει το πνεύμα των Χριστουγέννων Η δημοτικη Αρχή ας κλεμε τα ευρουλακια μας

  3. Ποιος Εμπορικός Σύλλογος ρε παιδιά; Μας δουλεύετε;
    Ανύπαρκτος.
    Ούτε ωράρια,ούτε δράσεις,ούτε ποινές σε μέλη που επεκτείνονται αυθαίρετα,ούτε Πρόγραμμα,ούτε τίποτα.
    Ξένιος Ζευς;; Κάτι μόνο για απόκριες.
    Ξενοδόχων; μια από τα ίδια.
    Δήμος; άστα να πάνε.
    Το πρόβλημα είναι η απουσία των Λουτρακιωτων στην στήριξη των καταστημάτων του Λουτρακίου.
    Ως επιλογή. Όχι επειδή δεν κέρασε κουραμπιέδες.
    Τα καταστήματα φταίνε που έχουν μαύρο κιταπι.
    Μαύρο βιβλίο γράψε σβησε.
    Να πάνε όπου αλλού θέλουν να αγοράσουν με μετρητά. Να μην μπαίνουν μέσα και να κλαίγονται για βερεσέ..Και όταν έχουν χρήματα να πηγαίνουν στο Mall ή στην Κηφισιά ή στην Ερμού.
    Κατάργηση και ξεμπροστιαγμα σε όλες τις δήθεν κλωσσες του Λουτρακίου.

  4. Κάποτε πρέπει να αποφασίσουμε ότι είμαστε πολύ λίγοι για να συντηρήσουμε όλα αυτά τα μαγαζιά. Όλοι μας θέλουμε φτηνές τιμές ,ποιότητα και ποικιλία. Για να τα έχει αυτά ένα μαγαζί πρέπει να επενδύσει χρήματα που δυστυχώς ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΠΟΤΕ διότι οι κάτοικοι του Λουτρακίου είναι τόοοοοσο λίγοι. Οι μεγάλες αγορές όπως στην Κόρινθο η στην Αθήνα είναι μεγάλες γιατί έχουν δεκάδες η ακόμα και εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες. Εμείς πόσους πελάτες μπορούμε να έχουμε;;; 2.000 ;;; 3.000 ;;; ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ρε παιδιά.
    Πιστεύω ότι ήρθε πιά η ώρα να το πάρουμε απόφαση ότι η πόλη μας θα γίνει ένα ησυχαστήριο σημερινών και μελλοντικών συνταξιούχων καθώς και κάποιων καλοκαιρινών επισκεπτών. Δεν είναι ούτε κακό ούτε ντροπή ερκεί να το κάνουμε όμορφο, λειτουργικό και επαγγελματικό.
    Σε όλο τον κόσμο λειτουργεί το σύστημα αυτό και οι άνθρωποι τέτοιων πόλεων ευημερούν ,εμείς γιατί βγάζουμε σπυριά με αυτή την ιδέα;;;

  5. Και το Ναύπλιο μικρό είναι..και είναι και μακρυά απο την Αθήνα… παρόλα αυτά ειναι πάντα γεμάτο.. κάπως θα πρέπει να μας προβληματίσει αυτό. Και κάτι ακόμα, αν ο δήμαρχος τα χρήματα που δίνει γι αμφιλεγόμενες φίρμες τα έδινε σε ντόπιους συλλόγους, οι οποίοι αποδεδειγμένα αναπτύσσουν δράση, τότε θα είχε και κόσμο η κάθε εκδήλωση. Ας το παρουμε απόφαση ότι μπορουμε να περάσουμε καλά και χωρίς τις "φίρμες" της Αθήνας.

  6. 7:39 μ.μ. οι τσαμπατζήδες ρε αφελή δημιουργούνται από τις εκάστοτε συνθήκες. Τσαμπατζήδες επειδή ήθελαν να φάνε ένα μελομακάρονο, αλλά όχι τσαμπατζήδες όταν πληρώνουν τα κοινωνικά μερίσματα των λαθρομεταναστών. Τσαμπατζήδες επειδή απλώς επιθυμούσαν να δουν να εκπληρώνονται τα προϋποσχόμενα του "ένας δρόμος Χριστούγεννα", αλλά όχι τσαμπατζήδες όταν πληρώνουν ΕΝΦΙΑ με αντικειμενικές αξίες του 2009 (ο κυβερνητικός φασισμός και φαρισαϊσμός σε όλο του το "μεγαλείο" που έταζε και κατάργησή του). Γιαυτό καλό είναι να προσέχεις τις κουβέντες σου, διότι είναι γιορτινές ημέρες και συνάνθρωποί μας είτε αυτοκτονούν είτε δεν έχουν ρεύμα στο σπίτι τους (αυτό που η τωρινή κυβέρνηση ονόμαζε προεκλογικώς κοινωνικό αγαθό που όλοι δικαιούνται), άλλο πόσο ένα πιάτο φαΐ.

  7. Άλλο κι' αυτό!!! Θα συγκριθούμε με το Ναύπλιο!!!! Είμαστε καλά;;; Εκεί έχουν συσσωρευμένη την ιστορία αναγέννησης του Ελληνικού κράτους. Έχουν ένα σωρό ιστορικούς θησαυρούς που διδάσκονται σε όλα τα σχολεία. Δεν καυχιούνται για την εμπορική τους δραστηριότητα. Εκεί φροντίζουν τα μαγαζιά τους να έχουν μια ταυτότητα που να ταιριάζει με το πρόσωπο της πόλης . Φρόντισαν να έχουν υποδομές που να εξυπηρετούν τους χιλιάδες επισκέπτες.
    Πως να συγκριθούμε μαζί τους;;; Με τα σκουπίδια και την κλειστή καφετέρια στους καταράκτες;;; Με την παραλία μας που δεν μπορείς να περπατήσεις;;; Με τα ξενοδοχεία μας που δεν έχουν ανακαινιστεί τα τελευταία 25 χρόνια;; Με ένα και μοναδικό πάρκινγκ έξω από τον ιστό της πόλης;;; Καλά τα λέει ο 12:17 εμείς ας ασχοληθούμε με τους συνταξιούχους αφού αυτό που προσφέρουμε είναι Ιαματικά νερά , ησυχία και φτηνά καταλύματα των 30 και 40 ευρώ τη βραδιά.
    Οι μόνοι που θα μπορούσαν να έρθουν με αυτά τα δεδομένα είναι οι συνταξιούχοι και κάτι πάμφτωχοι Σέρβοι τουρίστες που καυχιέται ότι φέρνει ο χρηματοδοτούμενος από τα λεφτά μας LTO.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog