Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Τρεις σεισμικές δονήσεις σήμερα στον Κορινθιακό Κόλπο (φώτο)

- Advertisement -

Τρεις σεισμικές δονήσεις σήμερα στον Κορινθιακό Κόλπο.

Παρά το μικρό τους μέγεθος, οι σεισμοί έγιναν αισθητοί στην πρωτεύουσα, ενώ το γεγονός ότι σημειώθηκαν μέσα σε διάστημα λίγων ωρών προκάλεσε όπως ήταν φυσικό ανησυχία.

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επειδή είμαι και σεισμολόγος Θανάση…
    Θα σου έλεγα μην φοβίζεις τον κόσμο…
    Τέτοιοι σεισμοί 2 Ρίχτερ γίνονται καθημερινά στην επικράτεια…
    π.χ στην επικράτεια αυτό το εικοσιτετράωρο έγιναν τουλάχιστον 30 τέτοιοι δηλ. 2 ρίχτερ…!
    Με 4,8 ρίχτερ στην Χίο…
    Πάντως το πάει γύρο-γύρο όπως έχω πει..
    Το κρασί στις νταμιτζάνες να προσέχεις Θανάση….!

  2. Ιδού η περίλαμπρος απόδειξις ότι τα εκλεκτά μέλη της ενθουσιώδους ομάδος του ΛΒ κάνουν σωστότατα τη δουλειά τους χωρίς να τρομάζουν ή να παραπληροφορούν.
    http://www.protothema.gr/greece/article/744563/varotsos-stin-ellada-boroun-na-ginoun-seismoi-eos-8-rihter-/
    Ολόκληρος βαρώτσος το ανακοίνωσε. Συνεπώς αυτός που παραπληροφορεί εδώ δεν είναι άλλος από τον γνωστό καλικάτζαρο με το "φιμέ" γυαλί που τρέμει σύγκορμος όταν βλέπει αναγεγραμμένο το ίδιο του το όνομα και νομίζει ότι μπορεί να κριτικάρει αδιακρίτως τους πάντες, από επιστήμονες έως δημοσιογράφους. Με εκτίμηση και λαμπρά συγχαρητήρια για την ομάδα του ΛΒ, Κώστας Αγγελίδης.

  3. Τώρα να δούμε πως θα δικαιολογήσεις στον
    κο Κώστα Αγγελίδη ..
    Όπου χρησιμοποιείς το ονομά του…??
    Και μετά θα επανέλθουμε εμείς οι δυο ΄΄Θανάση΄΄ ….

  4. Καλά καλά, κάνε υπομονή μέχρι τις 6 του Γενάρη που θα βγει ο παπάς με την αγιαστούρα του και με την μαγκούρα του και να δεις που έχεις να πας. Πίσω στα πάτρια, στην χώρα απ΄όπου μας ήρθες.

  5. Ναι-ναι…
    Και εγώ περιμένω τον θεόπνευστο Παπανίκο…
    Να μου ρίξει τον αγιασμό με τον βασιλικό…!
    Να γίνω και εγώ πεφωτισμένος σαν αυτόν…!!
    Και τον κουμπάρο από το τρελόνησί Θανάση…!

  6. Θελέτε "αγιασμο "και οι δύο "κατινες"όχι από το Παππανικο αλλά από το Γιορβασιο που είχε και βαρύ χέρι. Μεγάλοι άνθρωποι είστε πως τρωγεστε έτσι μας "βλεπουν"και ποιο πέρα από τα φανάρια ρεζιλευεται τον τόπο μας πότε θα το καταλάβετε

  7. ΥΓ. (Ελληνίδα πορνοσταρ ψάχνει 5 άνδρες για να κάνει ρεβεγιόν στο σπίτι της).να πάτε εσείς οι 2 να"ξεχαρμανιασετε"γιατί έχετε πολλη θολούρα. Οι άλλοι 3 θα βρεθούν. Θα έρθω εγώ με τον πρόεδρο

  8. 5:00 μ.μ. Ποιός σε ρώτησε εσένα? Ασχολούμαι εγώ με τις υποθέσεις σου? Εσύ γιατί ασχολείσαι με τις δικές μου? Εσύ δεν είσαι αυτός που λες πως δεν έχεις κακό να πεις για κανέναν? Μιας και ξέρεις τι κάνουν και τι θέλουν οι Ελληνίδες πορνοστάρ, πήγαινε με τον πρόεδρό σου και μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν. Άντε, καλή πρωτοχρονιά!

  9. Βαζέλα είναι ρε νούμερο πελάτισσα μας. Ξέρετε εσείς από Συκρου και στο στόλο που μας ζαλιζετε από την Αθήνα ερχόντουσαν οι πο@@@ε με φορτηγά όταν ερχόταν ο στόλος αντέ εξυπνάκια βρες κάνα άλλο και κάνε το πονηρό όχι σε μένα αντέ γεια

  10. Οχι βρισιες και τσακωμους παιδια. Πλησιαζει η πρωτοχρονια. Διαβαζει και η θεια Πολλή αυτες τις γραμμες, χρονια της πολλα και καλα.

  11. Εσένα εξυπνάκια που διαβάζεις και gazzeta κάνε μας ένα σχόλιο για τα 170 αρνιά που κλέψανε στο Ηράκλειο Κρήτης και πήγε ο βλάχος το πρωί και βρήκε τα κουδούνια!!Εγώ ξέρω ποιο τα πήρε αλλά δεν σου λέω

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog