Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ρεσιτάλ Πιάνου Σταύρου Δρίτσα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ) Α ΜΕΡΟΣ

- Advertisement -

Μια πραγματικά υπέροχη μουσική βραδιά, υψηλού επιπέδου πολιτισμού, απολαύσαμε όσοι βρεθήκαμε στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, την Τετάρτη στις 20 Δεκεμβρίου..

Ο ταλαντούχος νεαρός συντοπίτης μας Σταύρος Δρίτσας μάγεψε στην κυριολεξία το κοινό όχι μόνο με το ταλέντο του και τη μουσική του αλλά και με τον χαρακτήρα του. Τα όσα είπε στο τέλος της βραδιάς, θα πρέπει να γίνουν φωτεινός οδηγός για όλους μας!

Ενα παιδί με ήθος που του αξίζουν πραγματικά τα καλύτερα και μεις πρέπει να “τον εκμεταλλευθούμε” για το καλό του τόπου μας !

Συγχαρητήρια Σταύρο !!!

 Απολαύστε τον στο βίντεο που ακολουθεί (Α ΜΕΡΟΣ)

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Loutrakiblog

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας ζητώ συγνώμη που γκρινιαζα για την καθυστέρηση.συγκινήθηκα που είδα τον ξάδερφο μου το Νικόλα με τη γυναίκα του, που και από την φωτογραφία μπορείς να διακρίνεις την υπερηφάνεια τους για το Σταύρο.να είστε καλά παιδιά του loutrakiblog και πάλι σας ευχαριστώ

  2. να και ενα παιδι ποιοτικο…βαρεθηκα γυρω να βλεπω μπουτια εξω κ σουφρωμενα κοκκινα χειλια με 12ποντα .
    μπραβο στους γονεις του .

  3. Ένα αληθινό μεγαλείο, μία γνήσια μουσική πανδαισία! Τις θερμές μας ευχαριστίες και στους θαυμασίους συντελεστάς του ΛΒ που δίνουν την ευκαιρία σε όσους από εμάς δεν μπορέσαμε, παρά τη θέλησή μας, να παραβρεθούμε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, να απολαύσουμε, έστω και μέσω βίντεο, την εξαίρετο, όσο ακούω μέχρι τώρα, εκτέλεση του υψίστου καλλιτέχνη, κυρίου Σταύρου Δρίτσα. Εκ βαθέων καρδίας και ευχές για καλή πρωτοχρονιά σε όλους, Κώστας Αγγελίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog