Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τι είπε ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης για το Σταύρο Δρίτσα (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης ευχαρίστησε προσωπικά τον Σταύρο Δρίτσα για την επιλογή του να επιστρέψει αυτές τις Αγιες μέρες στον τόπο μας και να μας χαρίσει μια απίστευτη υψηλού επιπέδου καλλιτεχνική βραδιά..

Αναφέρθηκε στο ταλέντο και στην διεθνή καταξίωσή του . “Ο Σταύρος Δρίτσας είναι ένα σπουδαίο κομμάτι του τόπου μας και της πατρίδας μας” είπε ο κ. Δήμαρχος.

Επίσης αναφέρθηκε  στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής  να δημιουργεί τέτοιες πολιτιστικές εκδηλώσεις ώστε να γίνει ο Δήμος μας ένα πολιτιτστικό κέντρο αντάξιο της κληρονομιάς μας.

Συγκινητικά τα λόγια του Δημάρχου

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Γιώργο Γκιωνη που εκτός από δήμαρχος είσαι πάνω από όλα λουτρακιωτης και τιμάς τα "παιδια"του τόπου μας πάλι μπράβο στο loutrakiblog

  2. Ωραία τα λέει ο Δήμαρχος και πράγματι πολύ το χαρήκαμε όσοι πήγαμε στη συναυλία, γνώστες και μή.

    Υ.Γ. Οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι καλλιτέχνες της περιοχής, τα μέλη της Φιλαρμονικής κλπ που ήταν; δεν είδα ούτε έναν από τη Φιλαρμονική Λουτρακιου στο Συνεδριακό εκείνη τη μέρα. Τόσο πολύ φοβήθηκαν οι σφουγγοκωλάριοι του Δήμου μην τους κλέψει ο μικρός τη δόξα;

    Υ.Γ.2 αν θέλει να κάνει κι άλλες τέτοιες εκδηλώσεις ο Δήμος, να ξεκινήσει από τα βασικά, όπως το να μην τρώνε κάτι ζώα πατατάκια κλπ την ώρα του κονσέρτου. Από τα μικρά ξεκινάμε!

    Γ.Γ.

  3. Ρε παιδες στο μπλοκ μου τρώτε τα μισά σχόλια Πώς τα καταφερνετε!??απαντούσα στο νούμερο που με είπε γραφικό.αφού με ξερετε δεν γράφω υβριστικά γιατί μου το χαλατε οταν απαντάω σε κάποιον

  4. Εσύ με τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ γράμματα μου τη βγαίνεις πολλή!!Για σοβαρέψου λιγάκι γιατί θα δεις τι "γραφικος"είναι ο ουαλλος. Τυχερός εισε που μου κόβουν τα σχόλια σε πολλά άλλα αθρα που σε χεζω. Το χεζω είναι υβριστικο!??

  5. Του λες να σοβαρευτεί γιατί σου την βγαίνει πολύ? Τότε τι να πούμε για την θεία, την κυρία Πολλή? Ούνα ράτσα, ούνα φάτσα να πούμε!

  6. Η συναυλία ήταν θαυμάσια και άξοι συγχαρητηρίων οι οργανωτές. Τις ευχές μου για το νέο έτος σε όλους, όπως επίσης και στον φίλτατο Ανδρέα τον Ουαλέα και στην κυρία Πολλή την καλή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog