Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Survivor 2: Αυτοί Είναι Οι Διάσημοι Που «Ετοιμάζουν Βαλίτσες» Για Τον Άγιο Δομίνικο

- Advertisement -

Σε λιγότερο από ένα μήνα στις οθόνες μας θα είναι ξανά το survivor! Ποιοι τελικά θα ετοιμάσουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο και θα δοκιμάσουν τα όριά τους;

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη, ο Μιχάλης Μουρούτσος, χρυσός Ολυμπιονίκης και σύντροφος της Λάουρας Νάργες, η οποία συμμετείχε στο παιχνίδι επιβίωσης την περασμένη σεζόν είναι κοντά στο να υπογράψει.

Τον Νάσο Παπαργυρόπουλο ενδέχεται να δούμε στο παιχνίδι και τη Νίκη Πετρουλάκη, αδελφή της γνωστής γυμνάστριας Ελένης Πετρουλάκη.

Τα πρόσωπα που έχουν ήδη συμφωνήσει με την παραγωγή είναι οι Στέλιος Κρητικός, Γιάννης Βαρδής, Όλγα Φαρμάκη και Δημήτρης Βλάχος.



.com/proxy/

.com/proxy/

.com/proxy/

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φιλε πάνάθά να πάει και η ομάδα στο survivor!!δύσκολος χειμώνας έρχεται αδερφε για τον παο.Καλή Χρόνια αν δεν τα ξαναπούμε

  2. Αντρεα, επισης καλη χρονια ευχομαι με υγεια σε εσενα στην οικογενεια σου, στους ανθρωπους του "loutrakiblog" και γενικα σε ολο τον κοσμο, αν και σημερα απ' οτι δυστυχως εμαθα ηταν μια μαυρη μερα για την πολη σας και ο Θεος ας αναπαυσει αυτους τους 3 συμπολητες σας που "εφυγαν" σχεδον ταυτοχρονα. Οσο για τον ΠΑΟ, ξερω εχουμε γινει περιγελος και χλευη και καλο θα ηταν ο βασικος υπαιτιος για αυτο, δηλαδη ο εκατομοιριουχος προεδρος ΑλαΟυζος, να εξοριζοταν σε καμια Γυαρο και Μακροννησο να κανει εκει το δικο του survivor χωρις φυσικα χρηματικο επαθλο αν ειχε λιγο τσιπα και ντροπη.. Χρονια πολλα ευτυχησμενα και καλα σε ολους.

  3. Φιλε πάνάθά ο ένας από τα αδέρφια μας που έφυγε ήταν πάνάθά από τους φανατικούς του είδους δεν επερνε χαμπάρι τίποτα για το παναθηναικο. Είμαστε γείτονες και συναντιωμαστε στο δρόμο του έλεγα γεία σου Κώστα και έλεγε Γειά σου ρε κολογαβρε. Να είναι καλά εκεί που πάνε και τους περιμένουν "δυστυχώς "πολλοί φίλοι του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog