Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι:Η Συνεδρίαση του Δ.Σ για τον προϋπολογισμό(Β μέρος)

- Advertisement -

Πολύ ενδιαφέρουσα ήταν η συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι,με προτάσεις από την αντιπολίτευση και έντονες αψιμαχίες.
Δείτε τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου(Β μέρος)

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς Loutrakiblog. Παρα μα παρα πολυ αργειται στο να εμφανισεται τα μηνυματα μας, αν και κατα τα αλλα ειστε ενα πολυ ομορφο site. Ελπιζω αυτο το μοναδικο σας ψεγαδι που ομως ειναι σημαντικο να το διορθωσετε καποια στιγμη μακαρι και αμεσα. Σας ευχομαι ενα καλο υγιες και δημιουργικο ετος.

  2. Παρατηρωντας αρκετες φορες τα βιντεο των δημοτικων συμβουλιων εχω διαπιστωσει οτι ουκ ολιγες φορες προβαλετε την κ. πρωτοπαππα ακομα και με πολλες φωτογραφιες.Και αναρωτιεμαι η κυρια αυτη ειναι κολλητη σας η κατι αλλο συμβαινει και γιατι τα λεω αυτα?στο συμβουλιο το τελευταιο ο εμπειρος κ. Παυλου της εκανε καποιες ερωτησεις σχετικα με το κλαμπ ποσειδωνα οπως με ενημερωσαν και η κυρια ηταν αλλου για αλλου.εκτεθεικε ανεπανορθωτα ωσπου απο την γκαφα της δεν ηξερε τι ελεγε στον πρωην επι 12ετια δημαρχο.ετσι για να μην δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις για το εγκυρο μπλογκ σας καλα ειναι να παιζετε ολα τα βιντεο του δημοτικου συμβουλιου ωστε οι πολλοι αναγνωστες σας να διαμορφωνουν αντικειμενικη αποψη.παντως τον κ. παυλου τον αδικειτε κυριοι και αυτο φαινεται απο το τελευταιο συμβουλιο που ισως δε θελετε να βαλετε ολα τα βιντεο για να μην χαλασετε την εικονα της πρωτοπαππα.παρακαλω να δημοσιευτει το σχολιο μου για να δουμε την αντικειμενικοτητα σας και καλη χρονια να εχετε παντα με ανοδικη πορεια.ευχαριστω για τη φιλοξενια σας.

  3. Φίλε 12:41 μόνο την Πρωτοπαππά βλέπεις στις φωτογραφίες; Επίσης εχουμε δημοσιεύει και το πρώτο μέρος της συνεδρίασης. Οπως βλεπεις παραθέσαμε τα βιντεο για τον λόγο ακριβώς που λες. Οποιος θελει μπορει να παρακολουθήσει τα δυο βίντεο και να βγάλει τα συμπεράσματά του. Γιαυτο φίλε μου κρειττον του λαλείν το σιγάν….Μπορεις λοιπον να τα δεις και συ πριν μιλήσεις για αντικειμενικότητα. Ευχαριστούμε για την επικοινωνία ..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog