Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τσίπρας για Μπαζιάνα: «Δεν ξέρει αυτή, είναι νύφη»! Ατάκες «φωτιά» και τσάμικα στο Μαξίμου!

- Advertisement -

– Στο στολισμένο Μέγαρο Μαξίμου, Αλέξης Τσίπρας και Μπέτυ Μπαζιάνα άκουσαν τα κάλαντα και τα χαμόγελα… έδιναν κι έπαιρναν! – Τρεις πολιτιστικοί σύλλογοι τα… είπαν στο πρωθυπουργικό ζεύγος που απόλαυσε την κάθε στιγμή! – Μετά τα κάλαντα η αίθουσα πήρε… φωτιά από τα τσάμικα
του πολιτιστικού συλλόγου “Μερακλήδες Άρτας” – “Το έχουμε γούρι κάθε χρόνο να ακούμε κλαρίνα στο Μαξίμου” είπε ο πρωθυπουργός! – Δείτε την εικόνα που μεταδόθηκε ζωντανά από το σημείο
Το πρωθυπουργικό ζεύγος άκουσε τα κάλαντα από δύο πολιτιστικούς Συλλόγους, στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Αλέξης Τσίπρας και η Μπέτυ Μπαζιάνα στάθηκαν μπροστά στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και γεμάτοι χαμόγελα τα… άκουσαν από μικρούς και μεγάλους! 
Κάλαντα… live!
Στον λογαριασμό του πρωθυπουργού στο Facebook, μάλιστα, τα κάλαντα μεταδόθηκαν… live! Η δημοσίευση ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στο Μέγαρο Μαξίμου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λούτσας «Η Δέλφη»«.
Δείτε το βίντεο

Τσάμικα και τσίπουρα!
Το… μενού όμως δεν τελείωσε εκεί! Λίγο αργότερα ο Αλέξης Τσίπρας επανήλθε με νέα live μετάδοση στο Facebook. Αυτή τη φορά στο επίκεντρο βρέθηκε ο πολιτιστικός σύλλογος «Μερακλήδες Άρτας» με τσάμικα και τραγούδι.
Δείτε το βίντεο που μεταδίδονταν ζωντανά στο προφίλ του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook 

Αμέσως μετά τα κάλαντα και τους χορούς, ο Αλέξης Τσίπρας είπε: «Το ‘χουμε γούρι κάθε παραμονή να ακούμε κλαρίνα στο Μαξίμου«!
Αμέσως μετά, εκπρόσωποι του συλλόγου δώρισαν στον Αλέξη Τσίπρα έναν πίνακα που απεικονίζει το γεφύρι της Άρτας.
Η ατάκα για τη Μπέτυ Μπαζιάνα!
Αμέσως μετά πήραν σειρά τα… τσίπουρα! «Τσίπουρα για τον Τσίπρα» είπε ο εκπρόσωπος του συλλόγου, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε στον πρωθυπουργό ότι είπε στην Μπέτυ Μπαζιάνα να του δίνει… από λίγο!
Τότε ο Αλέξης Τσίπρας απάντησε: «Δεν ξέρει αυτή, είναι νύφη»!
«Πώς δεν ξέρει; Αφού αμέσως έστειλε για ποτήρια» απάντησε ο «μερακλής»!
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog