Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καλή Χρονιά, Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος

- Advertisement -

Η συντακτική ομάδα του loutrakiblog.gr, εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά με υγεία και ευτυχία…

Ας είναι το 2018 ευτυχισμένο και δημιουργικό γεμάτο θετικές ειδήσεις για όλο τον κόσμο…

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ρόδι πολλή ύποπτο!!Σε πιάνου το κεφάλι το σπασατε. Καλή χρονιά αλάνια του μπλοκ και λιγότερα κομμένα σχόλια

  2. Καλη, υγιης και ευτυχισμενη χρονια και απο μενα αγαπητα μας παιδια του loutrakiblog και με μια πιο γρηγορη εμφανιση των μηνυματων. Βλεπεται εχουμε ολοι τις… απαιτησεις μας. Ειστε πολυ καλοι και ευχη να γινεται ακομη καλυτεροι.. φιλικα Τασος

  3. Καλή χρονιά και χρόνια πολλά, πρώτα-πρώτα στους εξόχους και σοβαρούς κ.κ. διαχειριστές της ιστιοσελίδας, κατόπιν στην δημοτική αρχή και δη στον κ. Παντελέου που απέδειξε πλέον πολύ δυναμικός, αποφασιστικός και ενθουσιώσης στο έργο του, στον αγαπητό φίλο Δημήτρη Μπίτζιο, στους Loutraki divers και στους αυτοδύτες Λουτρακίου που επιμελούνται ευλαβικώς την καθαριότητα των θαλασσών μας, στον ξενιτεμένο φίλο Ανδρέα στην Ουαλλία, τον Χρηστάκη στο Λονδίνο, τον Παύλο Αρχοντίδη, τον Μιχάλη στο εστιατόριο του Αγ. Ευφροσύνου, τις καλές φίλες Ελένη από Μεσσηνία και την Υπατία.

  4. Σωστός ο 7:45!!τις καλύτερες ευχές έδωσε με παραλήπτες όσους "ασχολούνται"με τον ένα ή τον άλλο τρόπο στα κοινά του τόπου μας. Το τοπο σου τον αγαπάς και τον πονάς με τα καλά και τα ασχημα με τους "καλους"και τους "κακους"και αν μένεις στη Γκραβα στο Συνηκοισμο στην ουαλλια στη Σουηδία και όπου αλλού υπάρχουν λουτρακιωτες, το μυαλό μας είναι εκεί στη παραλία να πίνουμε το φραπεδακο και να βλέπουμε βουνό και θάλασσα να ανοίγει το μάτι και η ψυχή μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog