Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λουτράκι:1ο Τουρνουά Πετοσφαίρισης στην μνήμη του Βλάση Φίλη

- Advertisement -

Τον επί πεντηκονταετία και πρόσφατα αποθανόντα Πρόεδρο του Ομίλου Βλάση Φίλη –  τιμά και εντός των αγωνιστικών χώρων –  για την τεράστια προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό ο Α.Ο Ποσειδών Λουτρακίου με την διεξαγωγή του 1ου Τουρνουά Ακαδημιών Πετοσφαίρισης ….

Στο Τουρνουά θα λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες Δημοτικών Σχολείων  Συλλόγων της Κορινθίας και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου ¨Γ. Γαλανόπουλος¨ μία αθλητική εγκατάσταση που δημιούργησε η πολιτεία μας μετά από Δωρεά του αείμνηστου συντοπίτη μας καθηγητή Φυσικής Αγωγής Γ. Γαλανόπουλου και πρωτοστάτησε ο εσαεί Πρόεδρός μας Βλάσης Φίλης μαζί με άλλους αθλητικούς παράγοντες της εποχής όπως οι  { Κ. Δάλλας και Ι.Αρχόντης }

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Μπάμπη πολύ καλά είναι όλα αυτά στην μνήμη του πρώην προέδρου όπως επίσης και οι αποφάσεις που πήρατε ως Δ.Σ.
    Θα έπρεπε όμως να αναλάβετε και το έξοδα όλης της ιεροτελεστίας για τα τόσα πολλά που πρόσφερε ο Κος Φίλης στην τοπική κοινωνία, στον αθλητισμό αλλά και στα παιδιά όλων μας αφού σίγουρα τα κράτησε μακριά από άλλες δυσάρεστες ή επιβλαβείς συνήθειες και ασχολίες. Ως πρόεδρος του Δ.Σ σίγουρα έπρεπε αυτό να είχες προτείνει και να το είχατε πάρει ομόφωνα απόφαση.Τόσο απλά και λίγα για τα μέγιστα που είχε προσφέρει ο Βλάσσης αλλά και ο Κος Λαζαρίδης.Όλα τα άλλα είναι επικοινωνιακά τρικ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog