Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης (φώτο)

- Advertisement -
Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας στα Τρίκαλα Κορινθίας για σκι βρέθηκε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Εδώ, με τον πρώην πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ρεθίου και πρώην δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βασίλειο Κλώνη.
- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΣΚΙ Η ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 300 ΠΗΓΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ . ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΕ ΑΣ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ….. ΝΤΡΟΠΗ

  2. Άμα είναι γουρλής σαν τον πατερα του δεν πρόκειται να ξαναχιονησει στη Ζήρεια!ρε παιδες έχουμε στείλει σχόλια 1 η ώρα Ελλάδος είναι 10 και τίποτα ακόμη για σκι έχετε πάει με τον Κυριάκο!??

  3. Η ουσια μετραει ρε μαγκες. Αν δηλαδη δεν παραβρεθει στο συλλαλητηριο αλλα πετυχει τα Σκοπια να μην εχουν τον ορο Μακεδονια δεν ειναι μεγαλυτερη επιτυχια απο το αν ηταν η οχι παρων σημερα στην Θεσ/νικη? Η Δουρου φερειπειν παρεβρεθηκε? Ο Πολακης? Ο Κατρουγκας? Ο Καρανικας? Ο Κουτσουμπας?

  4. 10:13μ.μ. Παλι καλα που τα εμφνανισανε και αποψε το βραδυ και οχι αυριο Δευτερα! Τους το εχω ξαναγραψει πολλες φορες οτι το loutrakiblog ειναι πραγματικα ενας απο τους πιο ενδιαφερωντες και αξιολογους ιστοτοπους, οπου ομως εχει και την "Αχιλλειο πτερνα" του. Αυτης της μεγαλης χρονικης καθυστερησης στην φανερωση των μηνυματων! Ε που θα παει, τα καλοπαιδα μας πιστευω θα το διορθωσουν αυτο τους το… ελατωματακι!!

  5. 10:13μ.μ. Παλι καλα που τα εμφανισανε και αποψε το βραδυ και οχι αυριο Δευτερα! Τους το εχω ξαναγραψει πολλες φορες οτι το loutrakiblog ειναι πραγματικα ενας απο τους πιο ενδιαφερωντες και αξιολογους ιστοτοπους, οπου ομως εχει και την "Αχιλλειο πτερνα" του. Αυτης της μεγαλης χρονικης καθυστερησης στην φανερωση των μηνυματων! Ε που θα παει, τα καλοπαιδα μας πιστευω θα το διορθωσουν αυτο τους το… ελατωματακι!!

  6. Μη μου μαλώνεις τα παιδιά αδερφε αργούν γιατί έρχονται ουαλλια να πάρουν τα δικά μου σχολια!!!Τι να σου κάνουν τρέχουν από εδώ και από κει τα παιδιά το loutrakiblog .είναι γατονια θα το διορθωσουν και αυτό φταίμε και εμείς που όλοι μέρα δουλειά δεν έχουμε και σχολιαζουμε που να μας προλάβουνχαχαχα Γειά σας παίδες loutrakiblog αστε μάς να λέμε σας αγαπάμε για ότι κάνετε για το Λουτράκι ΜΑΣ και ας μου κόβετε τα περισσότερα σχόλια χαχα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog