Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης της εισόδου του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

- Advertisement -
Ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του οικοπέδου μπροστά από το Δημοτικό Κολυμβητήριο..

Υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας κ. Κώστα Παντελέου ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης του οικοπέδου μπροστά από το κολυμβητήριο Λουτρακίου ιδιοκτησίας του Δήμου και η διαμόρφωση της εισόδου

Χθες, ημέρα Σάββατο 20-1-2018

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο Κώστα…!
    fast pistol…!!
    ΥΓ εγώ να ξέρεις πάντα έλεγα-λέω
    τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη..!
    Για αυτό για μερικούς αφελείς είμαι απρόσμενος..!

  2. Υπονοείς τίποτα με τα "σύκα-σύκα"; Γιαυτό καλύτερα να επαναλάβεις αυτήν την φράση μπροστά στον καθρέφτη σου. Ας έλεγες, "ίσα μέτρα, ίσα σταθμά". Και να πλένεις πρώτα το στόμα σου όταν μιλάς για τον κύριο Παντελέου.

  3. Άσε την σκάφη, μην μιλάς για αυτήν, διότι η σκάφη χρησιμοποιείται είτε για πλήσιμο ρούχων είτε ανθρώπων. Οπότε δεν σε παίρνει, διότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

  4. Ναι, εσενα περιμενε ο κ. Παντελεου για να ξεκινησει εργασιες. Εσυ παντα ελεγες-λες 3,18 γιαυτο απο Βιλια, Μαλαγαρι και Καλαματα ως Αθικια, Γκουρα και Καλαμακι γελανε και τα μολυντηρια!

  5. Αμ τι περιμενει κανεις απο τον 3.18? Εδω δηλωνε πως εχει συνευρεθει με 800 γυναικες. Σκεψου μυαλα που κουβαλαει, προσπαθωντας να πεισει τους παντες οτι ειναι επωνυμος (ο καθ'ολα ανωνυμος) και σοβαρη προσωπικοτητα στο Λουτρακι.

  6. Αποκλείεται να αποκαλεί φίλο του έναν τόσο άξεστο άνθρωπο που τον παρομοιάζει με σύκα επειδή δηλαδή ξεκίνησε τις εργασίες για το δημοτικό κολυμβητήριο. Οπότε, άσε. Δεν το χάφτουμε το παραμύθι ρε ξυδέμπορα. Όχι φίλος, φίδι είσαι και μάλιστα κολοβό.

  7. Καλά πάμε φορτωστε πω πω τι ακούω εδώ μέσα από σύκα μέχρι ξυδεμπορα!!Να είστε καλά ρε αλάνια με κάνετε και γελάω με τα χάλια σας εδώ στην ουαλλια

  8. Ρε θα σας στρώσει όλους ο Πανταιλεων και μετά όπως συνήθως θα κάνετε κολοτουμπες εσεις που κριτικαρετε και θα λέτε μπράβο μπράβο. Βάλτε μυαλό και αφηστε να κάνουν τη δουλειά τους αυτή που θέλουν και μπορούν

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog