Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το “έλα να δεις” στο δημοτικό συμβούλιο. Εξαλλος ο Γκιώνης με τις παρατηρήσεις Λογοθέτη

- Advertisement -

Την έντονη αντίδραση του δημάρχου προκάλεσαν οι παρατηρήσεις που έκανε για το πρόσωπό του ο Κώστας Λογοθέτης

Ο επικεφαλής της παράταξης ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ αναφέρθηκε σε κοινοποίηση που έκανε ο Δήμαρχος στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Ο κ. Γκιώνης έλεγε πως θα ήθελε να μάθει σαν Ελληνας γιατί τα κανάλια δεν έδειξαν το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το όνομα της Μακεδονίας.
Ο Δήμαρχος χρησιμοποίησε απρεπή έκφραση για τα κανάλια κατά τον κ. Λογοθέτη, ο οποίος είπε πως θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στις εκφράσεις του γιατί εκπροσωπεί ένα ολόκληρο δήμο και το δημοτικό συμβούλιο..

Ο κ. Γκιώνης αντέδρασε έντονα λέγοντάς του πως πίστευε αυτό που είπε και πως στο facebook η σελίδα του δεν αναγράφει “Γιώργος Γκιώνης-Δήμαρχος” . Η σελίδα μου είναι προσωπική και γράφω ότι θέλω σαν Γιώργος.Αν δε συμφωνείτε δικαίωμά σας. Σας απαγορεύω όμως να μου λέτε ποια θα είναι η αποψή μου και ποια όχι. Αλλωστε κ. Λογοθέτη εσείς δεν έχετε σελίδα στο facebook. Επομένως ή κάποιος σας το ειπε ή έχετε σελίδα με άλλο όνομα και βλέπετε ότι θέλετε”

Οι παρατηρήσεις του Κώστα Λογοθέτη προκάλεσαν την αντίδραση του Σωτήρη Πέρρα ο οποίος είπε “εμείς δε ντρεπόμαστε που είμαστε Ελληνες”
Την αντίδραση της κ.Πρωτοπαππά που είπε ” Να μας πει ο κ. Λογοθέτης ποιο είναι το κακό σε αυτό που έγραψε ο Δήμαρχος”
Και την αντίδραση του Τάσου Σακελλαρίου ο οποίος είπε ” στο facebook δε γράφει πουθενά είμαι ο Γκιώνης Γιώργος ο Δήμαρχος. Να μιλάτε για τον εαυτό σας κ. Λογοθέτη και όχι για όλο το δημοτικό συμβούλιο”

**Θα έχετε την ευκαρία να παρακολουθήσετε το διάλογο σε βιντεο που θα ακολουθήσει

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ καλά τα είπε εδώ ο Γκιώνης, πράγματι εκπροσωπώντας τον δήμο και όλους εμάς τους Λουτρακιώτες που έχουμε την ίδια ακριβώς απορία. Δυστυχώς όμως υπάρχουν ανάμεσά μας και άτομα σαν τον mr. τίποτα 4.15 του http://www.loutrakiblog.gr/2018/01/blog-post_713.html
    Από κάτι τέτοιους παίρνει θάρρητα και μιλάει ο Λογοθέτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog