Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι Λίμνες γιορτάζουν την Υπαπαντή του Κυρίου – Απο την Αρχαία Κόρινθο θα αναχωρήσει λεωφορείο ΔΩΡΕΑΝ

- Advertisement -

Φέτος ο πανηγυρικός εορτασμός της Υπαπαντής Ιησού Χριστού Λιμνών Αργολίδας…
1-2 Φεβρουαρίου , αναμένεται να είναι πολυπληθής.

Απο την Αρχαία Κόρινθο θα αναχωρήσει  λεωφορείο ΔΩΡΕΑΝ  για την μεταφορά των προσκυνητών στις 17:00 την παραμονή 1/2/2018.

- Advertisement -

35 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αααα κατάλαβα θα περάσουμε από Χιλιομόδι και μετά Αγιονόρι…(δεν ξέρω αν το έχει ο χάρτης αυτό το κατσιχώρι όπου κατασκήνωσε ο Δράμαλης…?)
    Και μετά λίμνες Αργολίδας.. έτσι δεν είναι το δρομολόγιο…??
    Σίγουρα θα πάω ……

  2. 1.02, θα είσαι καλά μέχρι τις 5 που αναχωρεί το πούλμαν? Το λέω διότι στην ηλικία σου όλα είναι πιθανά, διότι ο γέρος πάει ή από πέσιμο ή από χε…μο!

  3. Εσύ ρε 1,02 τί ζόρι τραβάς με μας τους Αγιονορίτες? Τί σου κάναμε? Όταν έρχεστε επάνω να τρώτε παϊδάκια είναι καλά, αλλά όταν είσαστε μακρυά, τότε είμαστε κατσικοχώρι που δεν υπάρχει στον χάρτη? Ποιός είσαι ρε μεγάλε? Γιατί έρχομαι κατά καιρούς στο Λουτράκι για δουλειά, να μου πεις από κοντά τι πρόβλημα έχεις με τον Αγιονόρι. Ποιος είσαι και που θα σε βρω?

  4. Ανοίξατε πόλεμο με τους Αγιονοριτες τώρα!!Όταν λέω εγώ να προσεχετε τη γράφετε γιατί μας διαβάζουν και πέρα από τα φανάρια ξυνιζουν μερικοί. Φίλε από το Αγιονορι να έρθεις και να τον πλακώσεις στις γρηγορες γιατί του χρειάζεται και κάνα δυο κλοτσιές από μένα

  5. 10:36 π.μ. Για να δούμε αν θα σου πει. Πάντως δεν πιστεύω ότι αξίζει να ασχολείσαι μαζί του διότι και σε βαθειααααααά γεράματα βρίσκεται και βαθειαααααά νυχτωμένος είναι.

  6. Στον φίλο 1242. Να έχεις την υγεία σου αδερφέ δεν ξανά γράφω σχόλια στο μπλοκ και συγνώμη άμα στο παρελθόν έχουμε μαλώσει. Καλή καρδιά αδερφε

  7. 12:42 π.μ. εσύ δεν ξέρεις που συχνάζεις? Φοβάσαι να το πεις ρε γατάκι? Κρύβεσαι πίσω από τον blogger? Ποιός είσαι και γιατί βρίζεις το Αγιονόρι?

  8. xaxaxa..
    Η Ελενίτσααα το κουτσομπολάκι μας..!
    Πέστου να φέρει και την ξυρστκη μηχανή..
    Κανε ένα μπανάκι και έλα και εσύ, δεν θα είμαι
    και πολύ βάρβαρος αυτήν την φορά…..!

  9. Εκεί Ελενάκι στο αγιονόρι δεν υπάρχουν παιδάκια αρνίσια διότι απλά δεν υπάρχει χώμα-χόρτο να φάνε τα πρόβατα..
    Μόνο κατσικίσια παιδάκια υπάρχουν..
    Διότι αυτά μόνον σε πέτρες αναπτύσσονται και τρώνε κανένα αγριόχορτο από καμιά χαραματιά..
    Σε πληροφορώ για να μην μείνεις νηστικιά..
    αν έχεις αλλεργία στο κατσίκι..!

  10. 11:49 π.μ. θα είμαι όμως εγώ! Και πάλι ευχαριστώ την κυρία. Το μόνο ζήτημα είναι να προλάβω. Διότι και αύριο, που λέει ο λόγος, να έρθω, φοβάμαι μήπως είναι αργά λόγω ηλικίας του!

  11. Θα σου απαντήσω επί του συγκεκριμένου στο 11.49, διότι εγώ δεν ζητάω την βοήθεια των συντελεστών του LB πουθενά, εν αντιθέσει με σένα, όπως ας πούμε στις 25/1, 11:39 π.μ. στην ανάρτηση:
    http://www.loutrakiblog.gr/2018/01/blog-post_713.html
    "Βρε blogers δεν νομίζετε ότι το έχετε πάρα ξεφτιλίσει εκεί με τέτοια είδους σχόλια (1230)…..??"
    Με βρίζεις λοιπόν από απόσταση, διότι από κοντά θα'τρωγες μια μπάφλα που θα'φερνε 12 βόλτες το μούσι σου γύρω από το κεφάλι σου (όπως η γη γύρω από τον ήλιο) πριν ξανακάτσει στην θέση του. Και μάλιστα αμέσως μετά θα εξαφανιζόσουν, όσο γρήγορα σου επιτρέπουν τα υπέργηρα πόδια σου, φοβούμενος μην έρθει η αστυνομία, διότι εκεί θα έπρεπε να δείξεις την ταυτότητα με το πλήρες όνομά σου, ή σάμπως νομίζεις πως δεν ξέρω την αλήθεια? Και έτσι θα κατέληγες τελικώς και βλαμμένος και δαρμένος από γυναίκα. Ας είναι καλά ο Ανδρέας που σε προστάτευε από λύπηση. Αυτό είναι το ένα. Το δεύτερο είναι πως στην αδυνατείς πλήρως να πραγματώσεις όσα υπονοείς εις βάρος μου, και λόγω ηλικίας σου και λόγω του ότι είσαι ανίκανος και τζούφιος. Συνεπώς, όπως με συμβούλεψε ο συμπεθέστατος Ανδρέας, από το ένα μου αυτί μπαίνουν, από το άλλο βγαίνουν οι βλακείες σου λόγω πλήρους ανικανότητάς σου. Αλλά πλήρους όμως‼ Και όπως προανέφερα, δεν χρειάζομαι καμία συνδρομή των συντελεστών του LB, απλώς θα τους ευχαριστήσω προκαταβολικώς που μου δίνουν την δυνατότητα να απαντήσω επί του προσωπικού στις απειλές ενός υπέργηρου μισογύνη και άχρηστου φαλοκράτη. Ελένη, Μεσσηνία!

  12. Χαχαχα, κυρία Ελένη, ακούγεστε πολύ δυναμική και μαγκιόρα. Του δώσατε την απάντηση που του αξίζει και τον βάλατε στην θέση του! Τι να κάνω εγώ τώρα; Απλώς γελάω με το ρεζιλίκι του και την κατάντια του! Μα δεν ντρέπεται στην ηλικία του; Πάντως, χίλια μπράβο σας! Τάσος.

  13. Και στην κορυφή κανέλα Ελενίτσα.. ξέχασες..
    Εσύ Ελενίτσα από την Θουρία Μεσσηνίας είσαι..??
    Για να καταλάβουμε την σκούφια σας από που προέρχεστε..??
    Τσέκαρα τον άλλον ΄΄τσίμπισε΄΄ με το Αγιονόρι..!
    Και μετά θα επανέλθω…
    Ενα-ένα.. και θα σας βάλω στην θέση σας ετεροδημότες-μέτοικοι..!

  14. Χαχαχα, κυρία Ελένη, ακούγεστε πολύ δυναμική και μαγκιόρα. Του δώσατε την απάντηση που του αξίζει και τον βάλατε στην θέση του! Τι να κάνω εγώ τώρα; Απλώς γελάω με το ρεζιλίκι του και την κατάντια του! Μα δεν ντρέπεται στην ηλικία του; Πάντως, χίλια μπράβο σας! Τάσος.

  15. "Και ο νταμαζάκος να μου κάνει μια σαπουνάδα.. " Αμήν, να πέσει λίγο σαπούνι επάνω σου να πλυθείς επιτέλους, κουτοθωμά. Χρόνια και ζαμάνια. Νισάφι πια!

  16. Αγαπητή Ελένη σας προτείνω να επισκεφθείτε το όμορφο Λουτράκι μας και να καθίσετε να πιείτε και ένα κρασάκι με τα παιδιά εκεί και με τον "αντιζηλο σας. Το Λουτράκι ΜΑΣ είναι καλό όλες τις εποχές εκτός άμα φυσάει και περνει τα "μυαλά "τους ο αέρας. Όλοι κάτω από τον ίδιο ουρανό ζούμε. Έχουν καταφέρει να μας βάζουν να τρωγομαστε για να κάνουν τα "δικά τους"έκανα εξερεση και έγραψα σχόλιο γιατί δεν θέλω να βλέπω ανθρώπους μαλωμενους. Ξέρετε ότι ήμουν ο πρώτος που του έβαλα χέρι οταν σας "κακο-χαρακτηριζε"!κοιτάξτε να τα βρείτε γιατί και οι δύο εσείς λίγο χαλατε την εικόνα του loutrakiblog που δεν έχει σκοπό του τις διαμάχες σχολιαστών. Να είστε καλά και είπαμε από το ενα αυτί να μπαίνει και από το άλλο να βγαίνει. ΥΓ προς τα υπόλοιπα "νουμερακια"στο μπλοκ τα βλεπει και τα παρακολουθεί όλα ο Αντρέας και αν χρειαστεί θα πω κάνα "Αντε Γειά "

  17. Ωραία τα λες βρε νταμαζάκο…
    Είσαι καλό και συναισθηματικό άτομο..!
    Αλλά δεν αντέχεις και πολύ τα ζωύφια όπου υπάρχουν εδώ…!
    Εγώ τα έχω αντέξει 5 χρόνια πλάς ..!
    Δεν ξέρεις όμως αν η Ελένη σου βγει Ντίνος..!
    Δηλαδή Κωνσταντίνου και Ελένης…!!

  18. Ο σοφος λαος λεει: η καθαριοτητα ειναι μιση αρχοντια! Αντε να σε δω μια φορα να μην μυριζεις (και δη το καλοκαιρι) και τι στον κοσμο!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog