Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Σκληρή απάντηση του Δημήτρη Καραπατά στο Γιώργο Δέδε για τον προαστιακό

- Advertisement -

ΚΟΥΤΣΑ-ΚΟΥΤΣΑ Ο ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΌΣ ΤΟΥ ΔΕΔΕ, ΘΥΜΊΖΕΙ “ΚΟΥΤΣΟΚΛΩΤΣΌΣΦΑΙΡΟ” ΜΕ ΜΈΛΛΟΝ ΖΟΦΕΡΌ…

  Εκ προοιμίου διευκρινίζω, πως δεν έχω “βιτριολική” διάθεση, αλλά είμαι υποχρεωμένος να θυμίσω, ότι και πάλι στις 17/7/2013 ο Γιώργος Δέδες με τον τότε πολιτικό του προϊστάμενο Πέτρο Τατούλη, είχαν εκδώσει σαν διακινητές σανού, με τυμπανοκρουσίες, το παρακάτω χρονοδιάγραμμα ψευδαισθήσεων, για την εκτέλεση του έργου της έλευσης του προαστιακού στο Λουτράκι:

” Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου του ΟΣΕ Παναγιώτη Θεοφανόπουλου, του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Γιώργου Δέδε, και του δημάρχου Λουτράκιου Κώστα Λογοθέτη!
Στη συνάντηση έγινε ανασκόπηση των ενεργειών που μέχρι σήμερα είχαν αναληφθεί και οι εμπλεκόμενες πλευρές κατέληξαν στο οριστικό πλαίσιο και χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου!
 Συγκεκριμένα ο ΟΣΕ θα εκπονήσει τις απαιτούμενες μελέτες για τη μετατροπή της σιδηροδρομικής γραμμής από μετρική σε κανονικού εύρους, με ηλεκτροκίνηση και σηματοδότηση ( υδραυλική, στατική, ηλεκτροκίνηση μονοσύρματης γραμμής, επαφής τύπου trolley, φιλική στο περιβάλλον και ΑΣΙΔ, κλπ) καθώς και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου, υποβάλλοντας το σχετικό αίτημα για την χρηματοδότηση του όλου έργου από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, στα τέλη του προσεχούς Νοεμβρίου 2013!
Από την πλευρά της η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει ήδη εξασφαλίσει την απαιτούμενη χρηματοδότηση του έργου από το ΕΣΠΑ!
Το έργο θα προκηρυχθεί στις αρχές του 2014, θα έχει ανάδοχο μέσα στο πρώτο τρίμηνο και θα έχει ολοκληρωθεί στο τέλος του 2014!”

ΣΤΟ ΊΔΙΟ ΔΡΆΜΑ ΘΕΑΤΈΣ…

 Προκαλεί θυμηδία, που αλλοιώνει το πολίτευμα του δήμου, και κόβει συθέμελα τα συμφέροντα των δημοτών, το πανομοιότυπο σημερινό χρονοδιάγραμμα που έδωσε με λόγια αέρος αέρος, ο Γιώργος Δέδες από το Δημαρχείο του  Λουτρακίου!
 Ώστε να διατρανώσει την εικονική κοσμογονία του και την ανύπαρκτη αποτελεσματική πραμάτεια του, για να εκθειάσει το πόπολο, να υφαρπάξει ψήφους, χωρίς φυσικά να έχει παραδόσει το έργο (μέχρι την οδό Αιγαίου) πριν τις επερχόμενες εκλογές, στις οποίες όπως θρυλείται, θα κατέλθει με την ιδιότητα του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου!

 Ειρήσθω εν παρόδω, όχι μόνο το ζοφερό παρελθόν του, αλλά και η λογική ακολουθία των γεγονότων, συνομολογούν, πως αν ήταν ειλικρινείς οι προθέσεις του Γιώργου Δέδε, θα έπρεπε εξ αρχής (από το 2015) να είχε ουσιαστικοποίησει τις ενδεδειγμένες κινήσεις, έτσι ώστε ο προαστιακός σήμερα, να εκτελούσε κανονικά τα δρομολόγια, Αθήνα/Αεροδρόμιο-Λουτράκι και αντίστροφα, εξυπηρετώντας 17.000 δημότες και 100.000 παραθεριστές του δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων!
 Ωστόσο  εδώ και 3 χρόνια, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Υποδομών, κωλυσιεργούσε το συγκεκριμένο έργο, βουλιάζε την τοπική κοινωνία και οικονομία, εφαρμόζοντας την τακτική της τρικλοποδιάς, και την παροιμία του τεμπέλη που λέει :
” ότι έχεις να κάνεις για αύριο άφησέ το για μεθαύριο!”

Δείτε τις σημερινές εφιαλτικές ημερομηνίες, που επαναλαμβάνουν, (με κομπάρσους τους 3 κυβερνητικούς βουλευτές), το ίδιο τρομακτικό έργο που είχε σκηνοθετήσει εις βάρος της τοπικής κοινωνίας, το 2014 ο συνήθης ύποπτος Γιώργος Δέδες.
Χρονοδιάγραμμα εξαγγελία, το οποίο μετατράπηκε σε μνημείο στρεψοδικίας και εξαπάτησης των πολιτών, με καραμπινάτη μάλιστα  αντίστροφη της έννοιας της αντιπροσωπευτικότητας και ευθεία ακύρωση της λαϊκής κυριαρχίας και εντολής:

Οι σημερινές  ημερομηνίες και το χρονοδιάγραμμα Δέδε…

• Οκτώβριος του 2017: Διασφαλίστηκε η ένταξη της σύνδεσης στο αναθεωρημένο ΕΣΠΑ.
• 20/11/17: Έγκριση από την ΕΡΓΟΣΕ των τεχνικών χαρακτηριστικών
• 22/12/17: Άνοιγμα της ΣΑΕ (Κωδικός πληρωμής) του έργου
• 12/2/18: Έγκριση από το Δ.Σ της ΕΡΓΟΣΕ των τευχών δημοπράτησης
• 15/2/18: Δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Κοινότητας
• 23/3/18: Κατάθεση αιτήσεων – προσφορών
• Σεπτέμβριος 2018 ( το αργότερο) : Υπογραφή Σύβασης
• Φεβρουάριος 2020: Ολοκλήρωση του έργου!

ΥΓ ΤΟ ΑΝΑΊΤΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΈΝΟ ΧΡΟΝΟΔΙΆΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΓΙΏΡΓΟΥ ΔΈΔΕ, ΕΊΝΑΙ Η ΚΥΝΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΊΑ ΤΗΣ ΨΥΧΡΉΣ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑΣ, ΤΗΣ ΑΝΆΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΊΑΣ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΊΟΥ ΠΡΟΣ ΌΦΕΛΟΣ ΑΛΛΌΤΡΙΩΝ ΣΚΟΠΙΜΟΤΉΤΩΝ….

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι Καραπατας τι Καραπαπας! Αυτος ο Καραπατας θυμιζει σε υφος επιθετικο τον… Καραπαπα του Ολυμπιακου! Αν δεν κανω λαθος ο δευτερος ειναι διευθυντης του γραφειου τυπου του Οσφπ και στενος συνεργατης του Μαρινακη. Καταπελτης και λαβρος κατα παντων ο ενας καταπελτης και λαβρος κατα παντων και ο αλλος!

  2. Ο ΠΑΝΤΕΛΕΟΥ ΈΚΑΝΕ ΑΓΡΙΑ ΕΠΊΘΕΣΗ ΣΤΙΝ ΔΉΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ ΝΑ ΈΡΘΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΆΚΙ ΑΛΛΆ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΆΦΕΙ Ο ΚΑΡΑΠΑΤΑΣ ΚΆΠΟΥ?ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΚΌΜΑ ΚΟΛΛΗΤΌΣ ΤΟΥ ΜΠΙΣΜΠΙΚΑΝΘΡΩΠΟΥ????

  3. Για να εκτιμήσουμε την προσωπικότητα του καθενός θα πρέπει να τον ζούμε και στην προσωπική του δραστηριότητα .
    Προτείνω σε όσους δεν γνωρίζουν τον Καραπατάκης να επισκεφτούν το κατάστημα του και στους πιο θαρραλέους προτείνω να διαφωνήσουν μαζί του . Μετά ας καταθέσουν την άποψη τους ( αν επιζήσουν).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog