Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Δημήτρης Καραγιάννης στη δημοτική βιβλιοθήκη Λουτρακίου

- Advertisement -

Ομιλία του γνωστού ψυχιάτρου και συγγραφέα ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ…
με θέμα: «Η Ευχαριστιακή Στάση απέναντι στην ζωή»! Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 18.30μμ στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου . ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Η Λέσχη Ανάγνωσης Λουτρακίου , οι Εκδόσεις Αρμός, το βιβλιοπωλείο Κιβωτός και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Ευρωγνώσης Λουτρών Ωρ. Ελένης & Ίσθμιας, σας προσκαλούν
το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, στις 18.30΄μ.μ. στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου, στην ομιλία του γνωστού καθηγητή, ψυχοθεραπευτή και συγγραφέα Δημήτρη Καραγιάννη, με θέμα: «Η Ευχαριστιακή στάση απέναντι στη ζωή»!

Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και υπογραφή βιβλίω

- Advertisement -

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βέβαια βρε Ελενάκι θα πάω να τον ακούσω-δω τον κύριο..!
    Μετά θα τον βάλω στο ντιβάνι για να του κάνω ψυχοθεραπεία….!
    Βρε Ελενάκι δεν νομίζεις ότι με μιμείται ο κος.. δηλαδή το στιλ της φωτογραφίας του..?
    (πρόσεξε την καλά..!)
    Αυτήν την φώτο του no-more εγώ την έχω βάλει εκεί από το 2009..!!
    Υπ΄όψιν αυτή η φώτο μου είναι 4-5 ώρα το πρωί, έχω πάρει και τα ουισκάκια μου..!
    Και και είμαι ατημέλητος ….
    Το ίδιο δεν προσπαθεί να κάνει και αυτός….?
    Ερώτηση τώρα… τι μπορεί αυτός να μου πει εμένα..?
    Έχει και το δεξί αυτί λίγο..
    όπου υποδηλώνει κάτι….
    «Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή»!..
    Αφού είμαι μπροστά από αυτόν δεν το βλέπεις…??
    Να είναι καλά το παλικάρι αλλά εμένα δεν μπορεί να μου προσφέρει τίποτα..!!

  2. "Υπ΄όψιν αυτή η φώτο μου είναι 4-5 ώρα το πρωί, έχω πάρει και τα ουισκάκια μου..!"
    "Να είναι καλά το παλικάρι αλλά εμένα δεν μπορεί να μου προσφέρει τίποτα..!!"
    Ουΐσκια ολοβραδύς και μεθύσι μέχρι τις 5 η ώρα το πρωί? Χάσατε τ'αυγά και τα καλάθια συνεπώς. Άρα ό,τι ακριβώς λέει ο ψυχολόγος Δημήτρης Κατσαρός λέω κι εγώ, αλλά πιο λαϊκά: μισογύνηδες και παλικάρια, γίνατε μαλλιά κουβάρια. Ευχαριστώ για την επιβεβαιωτική πληροφορία!

  3. Ο κύριος είναι επιστήμων, όχι όσπριο…
    Ο κύριος χαμογελάει στον φακό, δεν έχει κατεβασμένα μούτρα.
    Ο κύριος έχει φόντο την θαύμάσια θάλασσα, όχι στρούγκα.
    Ο κύριος φοράει ανοιχτά χρώματα, δεν είναι μελανοχειτώνας στην ιδεολογία και στην ψυχή.
    Γιαυτό, σωστά το είπες: «Οία η μορφή, τοιάδε και η ψυχή». Μια ψυχή μόνη, έρημη, καψερή, μίζερη, μπεκροκανάτα, ατημέλητη και προπαντός, τζούφια και ανίκανη. Ελένη.
    "Υπ΄όψιν αυτή η φώτο μου είναι 4-5 ώρα το πρωί, έχω πάρει και τα ουισκάκια μου..!"
    "Να είναι καλά το παλικάρι αλλά εμένα δεν μπορεί να μου προσφέρει τίποτα..!!"

  4. Όλα είναι θέμα αναγνώσεις του καθενός μας..!
    Εγώ θέλω να θίξω το θέμα πόζας τις φώτο..,
    Σίγουρα ο κος διάβαζε-διαβάζει loutrakiblog….
    Αλλιώς δεν εξηγείτε ή πόζα του…!!
    Τώρα αν κοιτά την θάλασσα ή έχει άλλο πουκάμισο..
    Είναι λεπτομέρειες βρε Ελενάκι από την Λειβαδιά..

  5. Αγαπητέ κύριε 9.49, δεν το σκόπευα ούτως ή άλλως. 'Αλλωστε, αν διαβάζει κανείς "Όλα είναι θέμα αναγνώσεις του καθενός μας..!", πως είναι δυνατόν να υπάρξει συνεννόηση μαζί του; Ούτε ελληνικά δεν ξέρει αυτός. Καλά είναι εκεί στην μοναξιά του και μαγκουφιά του, μην τον ταράσσω κι εγώ επίσης.

  6. Η διαφορα ειναι απλη και βγαζει ματια. Ο ενας (ο αγαπητος κυριος Καραγιαννης) ειναι ανθρωπος, ο αλλος πρασινη μαιμου του Σημιτη. Χωραει συγκριση? Μην πολυλογουμε αδικα!

  7. απο τα σχολια βλεπουμε κ μονο οτι αρκετοι ειναι' του γιατρου' οπως λεει κ η νεολαια .
    ποιος σχολιασε τοσο αστοχα μια εκδηλωση αντε σοβαρευτειτε λιγο κ σεβαστειτε τους επιστημονες κ δη τους γιατρους .
    Περιοριστε τις κρυαδες στην παρεα σας
    ..κ στα ποτηρακια σας .
    Ελεος μεγαλοι ανθρωποι !!!

  8. Σωστός ο 518.δυστυχώς δεν βάζουν λίγο νερό στο κρασί τους και τους "χτυπάει"Εμείς οι υπόλοιποι τη φταίμε να διαβάζουμε "λογομαχιες"

  9. 5:18 μ.μ. Πολύ καλά τα λες του αμόρφωτου πρώην αφισοκολλητή της πρασινοφρουράς, που θέλει να δείξει ένα επίπεδο μπροστά σε κοτζάμ επιστήμονα.

  10. 9:35. Πες του τα κι εσύ, γιατί εμένα δεν μ'ακούει που του τα λέω: άνθρωπος αγράμματος, ξύλο απελέκητο. Στα λέω ναι ή όχι ανθιπύλαρχε;

  11. Εσύ νταμαζάκο πέραν ότι δεν αντέχεις τα σχόλια, και μας έπιασες τα κλάματα…και μας απείλησες ότι δεν θα γράψεις σχόλιο πάλι…!
    Βγαίνεις και στην αντί επίθεση βλέπω τώρα..??
    Όταν βγαίνεις στην επίθεση όμως..
    πρόσεξε μην φας κανένα γκόλ από την σέντρα…!!
    Διότι αρχίζω να σε σεντράρω….

  12. Ότι πεις αδερφε 402 σου χαλάω χατήρι εγώ παίζω το σύστημα όλοι επίθεση όλοι άμυνα!!όσα φάμε και όσα βάλουμε αλλά εσύ με το τόπι δε τα πας καλά μας έχει πει.Άσε με εμένα έχεις πολλούς εκεί στο μπλοκ να ασχοληθείς good afternoon boss

  13. 4:02 μ.μ. Οταν ο Αντρεας ειπε πως δεν θα ξαναγραψει, "αντιπαλοι" του εδω μεσα και οχι μονο (και οχι ενας, αλλα διαφοροι) τον παροτρυναν να επιστρεψει. Ξερεις γιατι; Γιατι ειναι μπεσαλης με αγνη καρδια κατα βαθος. Εσυ, υποτιθεται και "συγγενης" του, απλως τον αποχαιρετισες, κι ας σε υποστηριζε διαφορες φορες. Ο μονος! Κανε τουμπεκα λοιπον, διοτι εσυ εισαι ο υπουλος και το φιδι το κολοβο. Αντρικο, ξερεις ποιος ειμαι. Σου ειπα, μεχρι να επαναπροσαρμοστεις, δεν θα σε πειραξω, αλλα εδω λεω το δικαιο και το σωστο. Οχι να στην βγαινει κι απο πανω το ορνιο.

  14. Πάλι το χαλάμε!!Είχα στραβώσει με το loutrakiblog γιατί δεν μου είχαν περάσει κάτι σχόλια. Με τους σχολιαστές δεν είχα πρόβλημα κανένα με το καλό με το άσχημο τους απαντουσα και τους έβαζα στην θέση τους. Και τώρα που την είδα λίγο διαφορετικα πάλι επιμένω στα ίδια που πίστευα και πριν. Τον αν ο άλλος που μου κάνει τον έξυπνο και πονηρό και μιλάω γενικά θέλει κόντρες και σούζες ο Αντρέας είναιεδώ δεν κρύβεται και μαύρα του μακαρόνια. Το στραβο και το άδικο θα το κράξω και θα το υπερασπιστώ με κάθε τρόπο και με το τρόπο που ξέρω και δεν χαμπαριαζω όπως έχετε καταλάβει τόσο καιρό εδώ στο μπλοκ. Τον αν δεν με "αφήνουν "να εκφραστώ όπως θέλω εκεί έχω θέμα η μάλλον είχα θέμα με τους συντελεστές του loutrakiblog .κανονίστε λοιπόν την πορεία σας μερικοί ποιον Αντρέα θέλετε να δείτε να σχολιάζει

  15. Μπράβο νταμαζάκο..μην ασχολείσαι με μένα..
    Ασχολήσου με το τόπι και τον Μαρινάκη όπου τα γνωρίζεις καλά τα θέματα…!
    Διότι αν ασχοληθείς μαζί μου…
    Εγώ κάνω τζίζζζζ..!
    Όσο για σένα κότα 848 εγώ το όρνιο της κατασπαράζω τις κότες -προβατάκια
    σαν και σένα…!
    Αρκεί να τα γράφουν όλα…!
    Έστω και με την ανωνυμία σου…
    no problem for me..

  16. Έλα ρε μας έχεις πρήξει εδώ μέσα. Εσύ ο γυναικοκατακτητής, ο έτσι, ο αλλιώς, ο ξερόλας, ο παντογνώστης, αυτός που σε αντιγράφουν άλλοι στις φωτογραφίες, ενώ η ιδιότητά σου αποκαλύπτεται στα τρία πρώτα γραμματάκια του επωνύμου σου με την κατάληξη που αναγράφει η ταυτότητά σου. Φτάνει πια ρε τρόλλυ του LB. Παρ΄το αλλιώς γιατί έγινες και βαρετός μέχρι αηδίας.

  17. Γειά σου τζιζζζζ. Εγώ φταίω που περνώ το μέρος σου καμιά φορά που σε κράζουν και προσπαθώ να τους ηρεμήσω. Επιδη δεν χαλάω χατήρι δεν θα ασχολειθω μαζί σου αφού θέλεις και θα κάνω τις πλακιτσες με τα υπόλοιπα παιδιά στο μπλοκ αλλά ακόμα δεν μου έχεις απάντηση σε ερώτηση μου ποια ποδοσφαιρικη ομάδα υποστήριζης γιατί εγώ κάνω αθλητικό (ποδοσφαιρικό )ρεπορτάζ στο loutrakiblog!! Αντέ γεια σου

  18. Δεν έχεις το Θεό σου ρε! Μια όμορφη εκδήλωση έγινε στα μέρη μας, ήρθε να μας μιλήσει ένας διαπρεπής ψυχίατρος να μάθουμε πέντε πράγματα, κι εσύ: μου νοιάζει, με αντιγράφει, με ακολουθεί! Ε, άει στο διάλο πια κι ακόμη παραπέρα!!! Είσαι φορτικός και δεν αντέχεσαι. Άει βρες κάτι άλλο να ασχοληθείς και άσε μας εμάς να παρακολουθούμε τις όμορφες αυτές συγκεντρώσεις. Θυμάμαι και το καλοκαίρι τα ίδια έκανες με κάποια ιχθυολόγο που πάλι ήρθε να μας μιλήσει. Τί κόμπλεξ έχεις ρε? Κόφ'το, σκάσε επιτέλους και άει φεύγα!!!!!!!

  19. 4:02 μ.μ. πρόσεχε κι εσύ μην φας καμιά μουσταλευριά από τη σέντρα. Έχω δυνατό χέρι και την ρίχνω από απόσταση με ικανότητα ακριβείας στόχου 97% ή 100% αν δεν έχει αέρα.

  20. Έγραψες 919. Αλλά τη μουσταλευρια ασε να την φάμε εμείς τσάμπα θα πάει και θα χάσουμε και το πιάτο.Τι να κάνουμε όλα του φταίνε και για όλα έχει κάτι να πει. Αδυναμίες είναι αυτές. Ειρήνη ημην δεν θα σκοτωθούμε κιόλας!Αστο να πάει άστο που λέει και ο Πάριος

  21. Μα πνίγομαι ρε Αντρέα. Δεν έχεις ακούσει που λέμε: ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος? Τον υπεστήριξες εδώ μέσα (ο μόνος ήσουν δηλαδή που τον υπεστήριξες), και αυτό είναι το "ευχαριστώ" του. Αλλά η λαϊκή ρήση λέει: την αχαριστία δεν την θέλει ούτε ο Θεός, ούτε και ο διάβολος. Ε, ο σατανάς με μούσια και θαμπά γυαλιά είναι ο γεροξούρας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog