Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου για προαστιακό

- Advertisement -
 

Δελτίο  Τύπου  Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ  Λουτρακίου

Συνδημότισσες /τες  η οργάνωση μας εκφράζει την ικανοποίηση της  γιατί ένας στόχος δικός της και πολλών συλλογικοτήτων του Δήμου μας με την πολιτική  βούληση της Κυβέρνησης παίρνει σάρκα και οστά .

Επιτέλους έρχεται ο Προαστιακός στο Λουτράκι με τερματικό σταθμό στην οδό Αιγαίου κόντρα στα συμφέροντα που πάλεψαν  λυσσαλέα να μην πραγματοποιηθεί αυτό το έργο που πιστεύουμε ότι θα αποδειχτεί έργο πνοής για την πόλη του Λουτρακίου .

 Συνδημότισσες /τες ότι θέλει ας πιστεύει ο καθένας  αυτό που δεν μπορεί να αμφισβητήσει όμως είναι το γεγονός ότι αυτή η Κυβέρνηση παλεύει από την πρωτη στιγμή να  απελευθερώσει την Ελλάδα από την επιτροπεία με τον Λαό της όρθιο και αξιοπρεπή  σε μια χώρα με Ευρωπαϊκές  υποδομές στην υπηρεσία του Λαού της.

Τέλος η οργάνωση μας υπόσχετε ότι θα είναι πάντα στην πρωτη γραμμή του αγώνα για να γίνουν πραγματικότητα όλοι οι στόχοι των συνδημοτών μας  για  την βελτίωση της καθημερινότητας τους και την οικονομική ανάπτυξη του Δήμου μας .   

                                                               Για την Ο.Μ. ο Συντονιστής

                                                                             Τάκης   Ρέππας

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ρε παιδιά η λέξη θράσος σας είναι άγνωστη τελικά.
    Σε λίγο θα βγήτε να μας πείτε πόσο υπερήφανοι είσαστε που τελικά η κυβέρνησή σας με πόνο και κόπο κατάφερε να απαλλάξει τους Έλληνες συνταξιούχους από το περιτό της σύνταξής τους ,την νεολαία μας από την καταπιεστική δουλειά και τέλος την μακεδονία από την ενοχλητική αποκλειστικότητα στη χρήση του ονόματός της.
    Μα ειλικρινά είσαστε τόσο Γκαιμπελίσκοι;;;

  2. Τάκη, αυτό είναι σχεδόν πλήρως ορθογραφημένο, αν εξαιρέσει κανείς κάτι "ότι θέλει ας πιστεύει ο καθένας" αντί για "ό,τι". Πήγες τελικά σχολείο και έμαθες ορθογραφία ρε τσαχπίνη;

  3. Συνέχισε να γράφεις Τάκη. Συνέχισε ακάθεκτος. Πιο πολλά κείμενα γράφε. Κάνε ανακοινώσεις αβέρτα-κουβέρτα να διαβάζουμε μέσα στις θλιβερές ημέρες κρίσεως.

  4. Κατ'ουσιαν, ο Ρεππας παρουσιαζει ως προσωπικη επιτυχια το γεγονος. Οριστε τι ψηφισατε, στα μουτρα οσων ηλπιζαν οτι ο συριζα θα υλοποιουσε τις προεκλογικες του εξαγγελειες. Ελεγαν πολλοι: "εμενα και 100 μονο ευρω να μου δωσει παραπανω, ευχαριστημενος/η θα ειμαι". Και εφτασαν ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ μονο με 100 ευρω το 15ημερο επι συριζα… Να, Φατε Ρεππα στην μαπα τωρα, που μας εφερε και τον προαστιακο μεσα στα σπιτια μας, οπως…κοαζει.

  5. Αν δεν ερχόταν ο προαστιακός, πάλι θα έλεγε ότι ένας στόχος της Τ.Ο. Σύριζα έλαβε σάρκα και οστά για να μην ταλαιπωρούνται οι συνδημότισσες/τες. Έλα, σας μάθαμε ρε!!!

  6. "Τέλος η οργάνωση μας υπόσχετε ότι θα είναι πάντα στην πρωτη γραμμή του αγώνα…" H οργάνωσή σας να μας υποσχεθεί πρώτα πως θα μάθετε ορθογραφία της ελληνικής γλώσσης. Ακούς εκεί, "υπόσχετε"…! Παθητική φωνή δεν έμαθες στο σχολείο, Ρέππα;

  7. Πω πω επιτυχια…Για τα ΕΝΦΙΑ που θα καταργουσατε, ενω αντιθετως αυξησατε και αυτο του Σαμαρα, ενω τα μνημονια που θα σκιζατε με εναν νομο και τωρα φιλατε γερμανικες κατουρημενες ποδιες, εκει να δω την επιτυχια του εργου σας και των αγωνων σας.

  8. Αυτός είχε πει παλιά πως επειδή έγραφε με το αριστερό, η δασκάλα του'σπασε το χέρι και αυτό επιρρέασε την ορθογραφία του. Άκου πράγματα από συντονιστή της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου. Αυτό σημαίνει σε απλά ελληνικά πως δεν είχαν καλύτερο υποψήφιο να του δώσουν την θέση. Και τώρα μας παρουσιάζεται ως εθνοσωτήρας! Τέτοιοι είναι, τρομάρα τους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog