Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Καθαρά Δευτέρα στο Χιλιομόδι

- Advertisement -

Καθαρά Δευτέρα στο Χιλιομόδι Κορινθίας!
Κέφι, χορός και πολλές εκπλήξεις !

- Advertisement -

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακάρι να είχαμε και στο Λουτράκι την Μαρία Καρλάκη αντί για τους Onirama! Έγραψε ο τεράστιος Μπίτζιος, θα γίνει της τανάπους την Καθαρά Δευτέρα, φύγαμε όλοι για Χιλιομόδι!!!!

  2. Ερχομαι και εγώ.!!! Φύγαμε. Brazil Brazil.οι βραζιλιάνες είναι καλές "αμυντικα"και φοβερή "επίθεση"!!Το καταλάβατε τι εννοώ?!!Το γράφω έτσι μη φάμε κάνα ψαλίδι από το μπλοκ. Για όσους δεν το πιάσατε,Καλή μπροστινή και πισινή κίνηση σαν τα 4×4!!

  3. Και να θέλουμε να αγιασουμε δεν μας αφήνουν οι "ακαρδες".εδώ που μένω στην ουαλλια έχω ένα δημοτικό σχολείο στα 50 μέτρα. Κάθε πρωί και μεσημεράκι περνάνε μαμάδες(πιπίνια )και πάνε τα μικρά σχόλιο.17-27 η ηλικίες!!Τον χειμώνα που φοράνε κάνα παλτό παλεύετε αμα πιάσουν οι ζέστες άστα λα βιστα baby!!

  4. Αντρίκο κι εγώ δεν την ήξερα και την googlαρα. Σε κάποιες φωτογραφίες φέρνει λίγο στην Ισμήνη Καλέση, αλλά στο πιο βλάχικο όμως. Για να έρθει να απολαύσουμε την…φωνή της! Αλέκος

  5. Ρε συ Ανδρέα, κατέβα να πάμε, να πάρουμε και τον καψερό τον ανθιπύλαρχο της κλαδικής μαζί μας να τον κεράσουμε μια μπύρα, να δει την Μαρία και να του πεταχτούν τα μάτια έξω σαν κοκοβιός!!!!!!!

  6. Και έτσι και τον κεράσουμε 2-3 ακόμη, θα τον πιάσουμε απάνω στα ντουζένια του τον δόλιο και μπορεί να της κάνει και μια πρόταση γάμου με κανα κόκκινο γαρούφαλο στο χέρι και να γελάσουν ακόμη και τα χταπόδια που κάνουν θαλάμι στα πυθάρια.

  7. Ανδρέα κατέβα να πάμε, να πάρουμε και τον καψερό τον ανθιπύλαρχο της κλαδικής μαζί μας να τον κεράσουμε μια μπύρα, να δει την Μαρία και να του πεταχτούν τα μάτια έξω σαν κοκοβιός! Και έτσι και τον κεράσουμε 2-3 ακόμη, θα τον πιάσουμε απάνω στα ντουζένια του τον δόλιο και μπορεί να της κάνει και μια πρόταση γάμου με κανα κόκκινο γαρούφαλο στο χέρι και να γελάσουν ακόμη και τα χταπόδια που κάνουν θαλάμι στα πυθάρια.

  8. ΥΓ δεν πιστεύω να του πεταχτούν τα μάτια.!!Έχουν δει πολλά τα μάτια του κακά τα ψέματα!!Άμα τον μεθυσουμε θα μας πει ΤΙ ΟΜΆΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ

  9. Είχα κάτι καλά φιλαράκια από Κόρινθο αλλά δεν θέλω να πω ονόματα 50δες σε ηλικία. Παλιά στα νιάτα μας όταν βαριόμαστε στο Λουτράκι πηγαίναμε Κόρινθο για καφέ κάνα Σινεμά ξέρεις! !Και όταν κάναμε και καμιά κοπάνα από το Γυμνάσιο Κόρινθο πηγαίναμε μην μας πάρει κάνα κακο "μάτι"να είσαι καλά αδερφε

  10. Και εγώ για Αεκακια τον είχα αλλά είπε απο μόνος του ότι δεν είναι!!?Τώρα γιατί κολλάει να μας πει τη ομάδα ειναι δεν ξέρω.Εχει σασπένς πάντως για αυτό δεν μας λέει.

  11. Να'ταν μόνο αυτό. Για την πρόταση γάμου που'χε κάνει παλιά, επίσης δεν θα σου'πε. Αλλά σφύριξαν στην γυναίκα (δεν μπορώ να πω το όνομά της γιατί είναι σοβαρή και παντρεμένη πλέον) ότι είναι οργανωμένος στο πασοκ και πως του αρέσουν τα καρτούτσα, οπότε του'ριξε ένα φύσιμα που'ταν όλο δικό του. Και ξεροστάλιαζε μετά ακούγοντας πάριο: "θα σε θυμηθώ, όπως θέλω εγώ" και μας έπρηζε κάθε φορά που τον βλέπαμε γιατί τον αρνήθηκε. Και κλαααάαμα η κυρία, ήταν!

  12. Ρε τι μαθαιιιινω που λέει και ο Φικιωρης ο συνονόματος!!Α ρε Αλέκο με το Μάρακι θα μάθουμε όλα τα μυστικά του κράτους εδώ στο loutrakiblog!!uncle Paul περιμενουμε ένα σχόλιο για τις "φημες"που κυκλοφορούν

  13. Και δεν λέει ούτε καλημέρα στον σύζυγο της κυρίας διότι το'φερε βαρέως που του την έφαγε. Αλλά δεν κατάλαβε ποτέ πως δεν του την έφαγε. Απλώς εκείνη έκοψε ρόδα μυρωμένα όταν έμαθε καλύτερα τα πάρε-δώσε του "θείου" σου, συν τις ξελιγομάρες του. Αλλά το τραγικό ήταν πως δεν τολμούσαμε να τον ρωτήσουμε τι κάνει, διότι μας ζάλιζε κανονικά με την απελπισία του. Και δώσ'του το κρασί να πάνε κάτω τα φαρμάκια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog