Ασφυκτικά γεμάτο από δημότες το δημοτικό συμβούλιο

- Advertisement -

Πάρα πολλές φορές στο παρελθόν γράψαμε πως οι δημότες δεν παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου…

Χθές η αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου ήταν ασφικτικά γεμάτη από κόσμο
Οι δημότες στην συντριπτική τους πλειοψηφία ήταν κάτοικοι της περιοχής Σκάρπα Λουτρακίου και προσήλθαν να παρακολουθήσουν και να παρέμβουν στο πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στην υδροδότηση των σπιτιών τους.
Σύμφωνα με τους κατοίκους η περιοχή τους έχει πρόβλημα έλλειψης νερού εδώ και χρόνια.

Υπήρξε ενταση μεταξύ τους, όταν μια κάτοικος επιτέθηκε φραστικά στο Προεδρείο και στη συνέχεια χειροδίκησε σε μια άλλη κυρία.
Το πρωτοφανές περιστατικό δημοτών να χειροδικούν μεταξύ τους ανάγκασε τον πρόεδρο να διακόψει το συμβούλιο για λίγα λεπτά ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το επεισόδιο έληξε γρήγορα…

- Advertisement -

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είναι λυπηρών να βλέπει κάποιος βέρος Λουτρακιώτης όλες αυτές τι φάτσες δημοτών -άγνωστες ως προς το Λουτράκι..!!
    Οι όποιο γράφτηκαν στο δημοτολόγιο τα τελευταία 20-30 χρόνια…έτσι με τον ψήφο τους να επηρεάσουν τον εκάστοτε υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης…!
    Και τι εστί Σκάρπα..??
    Μία περιοχή όπου είναι ο υδροφόρος του νερού Λουτρακίου….!!!!!!
    Και δεν επιτρεπόταν-επιτρέπετε να βάλεις ένα τούβλο επάνω στο άλλο… και με διάφορα λαδώματα έκτισαν…!!
    Και τώρα έρχονται αυτοί οι παράνομοι- άγνωστοι να διεκδικήσουν ότι θέλουν νερό-Δεη και ότι άλλο παρέχει ο Δήμος στους νόμιμους κατοίκους τις πόλης δηλ. με άδειες οικοδομής κ.α ….
    Πολύ λυπηρών για μας τους παλαιούς……
    ΥΓ Σε κάποιο άλλο σχόλιο θα αναπτύξω από πού άρχισε αυτό το μακελειό με την αυθαίρετη δόμηση της περιοχής αυτής……

  2. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΚΙΑ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ! ΨΕΚΑΣΜΟΣ ΜΕ ΑΓΙΑΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑ ΙΓΙΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ..
    Παρολα αυτα Αναρωτιέμαι ..αν όλοι οι ιθαγενεις -ντοπιοι ειναι απολυτα νομιμοι ε ?ή νομιμοποιούνται αυτομάτως λόγω καταγωγης? χα χα χα !!
    Ειναι επισης λυπηρο και μεις να βλεπουμε ζωγραφισμενο στο προσωπο μερικων την κακια και την ζήλεια ισως γιατι δεν έχουν ενδιαφέρονται ή δεν εχουν καταφερει κατι καλυτερο και βλέπουν άλλους να εχουν επιλογές ?πως να το εκφράσω δεν ξέρω αυτο που βλέπουμε . Αν το παίρναμε με τα ίδια μετρα και σταθμά .. θα έπρεπε ο καθένας να μένει στο χωριο του και οχι να αναζητα μια καλύτερη τυχη και δουλεια στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη ,Πάτρα η οποιαδήποτε άλλη μεγάλη πόλη η στο εξωτερικο.. θα έπρεπε παντού να φάτσες ανάλογα του 'τίνος είσαι συ
    και αν τον γουσταρουμε να μενει δίπλα μας η να αναπνεει και δίπλα μας .
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ,Ευτυχως που δεν εχουν ολοι τέτοια μυαλά και απωθημενα . Να σημειώσουμε οτι αυτη η πόλη ζει απο τον τουρισμό και αυτους που έρχονται καλοκαιρια και γιορτες και φέρνουν τις παρέες τους και γεμίζουν τα μαγαζια ψωνίζουν και συνεισφέρουν οικονομικα με αγορές . γιατι το χειμώνα είστε 3 και ο κουκος .Και μην ξεχναμε οτι κάποιοι .. ντόπιοι ζουν απο τον τουρισμο και ειναι ευγνώμωνες που υπάρχουν όλοι αυτοι που ρίχνουν τον οβολο τους στην πόλη .

  3. Ξεφεύγεις από το νόημα του σχόλιό μου :

    [[ Και τι εστί Σκάρπα..??
    Μία περιοχή όπου είναι ο υδροφόρος του νερού Λουτρακίου….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Και δεν επιτρεπόταν-επιτρέπετε να βάλεις ένα τούβλο επάνω στο άλλο… και με διάφορα λαδώματα έκτισαν…!!]]

  4. εγω δεν ξεφυγα καθολου..εσυ ξεκινησες το σχολιο σου δινοντας αρνητικο τονο τονιζοντας επειδη δεν σου ειναι γνωστες
    οι φατσες κ δεν ειναι ντοπιοι..
    καταδευτερον να μου πεις πως νομιμοποιουνται να φυτευουν επαγγελματικα κρεμμυδακια μαρουλακια κ δεν ξερω κ γω τι ..λιγα χλμ πιο περα ..που ειναι επισης υδροφορος οριζοντας .Να με διορθωσει καποιος η να μας πει αν οντως πιανει μεχρι κ την οδο Ευαγγελιστριας ο υδροφορος οριζοντας !!!

  5. ΥΓ
    Και άμα ήμουν Δήμαρχος με μία μπουλντόζα θα σας τα γκρέμιζα όλα τα κτίσματα στον υδροφόρο ορίζοντα (Σκάρπα..) σε ένα μήνα…!!
    Αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος (Ψήφοι σας..)
    Και δίνουν τώρα και πάλι αναβολή για να μην επωμιστούν το πολιτικό κόστος για 150-300 ψήφους…!!
    Και όσο για το νερό του Λουτρακίου από εσάς εκεί, έχει πάρει άλλη γεύση εν συγκρίσει με πριν εσείς έλθετε εδώ…!
    Σε αυτά επάνω να μου απαντήσεις 9:53 μμ …
    Και όχι για την μεταναστεύσει σας,
    και τις φάτσες σας…

    Διότι Σκάρπα=Νερό Λουτρακίου..
    και δεν είναι αυτά για πειράματα κοι άναρχοι μέτοικοι-ετεροδημότες τις Σκάρπας…

  6. καταρχην κ. 2:37π.μ. ειστε ανορθογραφος και ασχετος. κατα δευτερον αν μπορουσατε να τα γκρεμισετε θα ειχε γινει και επι Γιωτακη. Τοτε που ειχε ζητησει δανειο για να τα γκρεμισει και εσπασε τα μουτρα του. Νομιζεις οτι εμεις χαλασαμε το νερο του Λουτρακιου? Εισαι γελασμενος οικτρα. Η θαλασσα μπαινει στο νερο ασχετε. Τραβα να δεις καμια μελετη να καταλαβεις τι γινεται. Οσο για το Σκαρπα= Νερο Λουτρακίου εισαι παντελως ασχετος με το θεμα, διοτι το νερο ερχεται απο το βουνο. Και οσο για το αναρχοι ας ησουν μαγκας να αγορασεις τα οικοπεδα τοτε που τα πουλουσαν. Εμεις τα αγορασαμε απο το στερημα μας. Να τα βαζεις με αυτους που τα πουλησαν και οχι μες τους ανθρωπους που τα αγορασαν. Αντε γεια…..

  7. καταρχην κ. 2:37π.μ. ειστε ανορθογραφος και ασχετος. κατα δευτερον αν μπορουσατε να τα γκρεμισετε θα ειχε γινει και επι Γιωτακη. Τοτε που ειχε ζητησει δανειο για να τα γκρεμισει και εσπασε τα μουτρα του. Νομιζεις οτι εμεις χαλασαμε το νερο του Λουτρακιου? Εισαι γελασμενος οικτρα. Η θαλασσα μπαινει στο νερο ασχετε. Τραβα να δεις καμια μελετη να καταλαβεις τι γινεται. Οσο για το Σκαρπα= Νερο Λουτρακίου εισαι παντελως ασχετος με το θεμα, διοτι το νερο ερχεται απο το βουνο. Και οσο για το αναρχοι ας ησουν μαγκας να αγορασεις τα οικοπεδα τοτε που τα πουλουσαν. Εμεις τα αγορασαμε απο το στερημα μας. Να τα βαζεις με αυτους που τα πουλησαν και οχι μες τους ανθρωπους που τα αγορασαν. Αντε γεια…..

  8. δεν ειμαι κατοικος της Σκαρπας ..το δικο μου σπιτι ειναι νομιμο.Αλλα δεν μου απαντας γιατι επιτρεπεται κ η φυτευση κ ολα τα παρελκομενα της λιγα χιλιομετρα πιο περα που θεωρειται και εκει υδροφορος .
    Υ.Γ θα μας τρως στην μαπα θες δεν θες .
    Πληρωνουμε τους λογαριασμους μας συνεισφερουμε οικονομικα κ οχι μονο στην πολη αυτη κ θα μαθεις να σεβεσαι.Δεν κοιτας που την κανατε μονοι σας χαλια την πολη σας τοσα χρονια φταινε οι αλλοι .Μαθετε να ψηφιζετε σωστα κ οχι τα κουμπαροξαδερφα μεταξυ σας .Εκει να αναζητησεις ευθυνες για την καταντια .Αντε γειαααα.

  9. 3:51 μ.μ. είναι λυπηρό να βλέπεις αυτές τις φάτσες δημοτών επειδή δεν είναι Πόντιοι οι άνθρωποι? Είσαι σοβαρός ρε τρας-τρας? Είναι Λουτρακιώτες. Δεν τους έχεις δει διότι δεν πηγαίνουν για καφέ στο Πάνθεον. Θα μας υποδείξει τώρα η βλακεία σου ποιούς εγκρίνεις να παρίστανται και ποιούς όχι? Δεν πας καλύτερα να κάνεις κανά μπλουμ στην Μαύρη Θάλασσα?

  10. 3:51 μ.μ. είναι λυπηρό να βλέπεις αυτές τις φάτσες δημοτών επειδή δεν είναι Πόντιοι οι άνθρωποι? Είσαι σοβαρός ρε τρας-τρας? Είναι Λουτρακιώτες. Δεν τους έχεις δει διότι δεν πηγαίνουν για καφέ στο Πάνθεον. Θα μας υποδείξει τώρα η βλακεία σου ποιούς εγκρίνεις να παρίστανται και ποιούς όχι? Δεν πας καλύτερα να κάνεις κανά μπλουμ στην Μαύρη Θάλασσα?

  11. Όλα καλά τα λέτε ..
    Και εγώ δεν παίρνω τίποτα πίσω..!
    Δεν θα σας αναλύσω αυτά όπου γράφω.. ΟΜΩΣ:
    Όταν θα ρίξει καμιά μεγάλη βροχή να δείτε που θα παν όλα αυτά τα παράνομα κτίσματα..!!
    Όταν παρουσιαστούν διάφορα κολοβακτηρίδια στο ΝΕΡΟ..
    Τότε θα πω και πάλι τι λυπηρών ήταν αυτό….!
    Όπου το επιτρέψαμε να συμβεί σε όλους μας…!!!!!!
    Τότε θα είναι αργά.. απλά θα με θυμηθείτε…
    Τέλος τα σχόλια επί αυτού για μένα…..
    ΥΓ Εγώ προσωπικά έχω 10 στρέμματα εκεί…!!
    και όχι 220μ2 μαϊμού οικόπεδο..
    Υπέρ σέβομαι το ΝΕΡΟ και δεν κουνήθηκα καθόλου..!

  12. Είναι λυπηρών να βλέπει κάποιος βέρος Λουτρακιώτης όλες αυτές τι φάτσες δημοτών -άγνωστες ως προς το Λουτράκι..!! ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΡΩΝ, ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΩΜΙΚΩΝ ΠΑΡΩΝ ΕΔΩ! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…

  13. για τα φιλαρακια σου με τις κατασκευες στη παραλια τοσα χρονια τι εχεις να πεις ? α?? αυτα δεν θελουν γκρεμισμα ??
    μην μας κουνατε το δαχτυλο γιατι εχουμε και μεις πολλα να πουμε !
    αυτοι που πουλησαν τα οικοπεδα γιατι δεν ενημερωσαν τους αγοραστες για τον υδροφορο ? αλλα τα τσεπωσαν καλα .
    Κ οπως λεει ο προηγουμενος φιλος ας ειχες λεφτα να αγορασεις οικοπεδο .πουλησατε τις περιουσιες σας κ τωρα ξεμεινατε κ σας φταινε ολοι ..

  14. Και βέβαια είναι λυπηρών να βλέπουμε αυτούς όπου παρανόμησαν πριν 2-3 δεκαετίες..
    Και εμείς τα λέγαμε στα καφενεία χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε στην αδιαφορία της αστυνόμευσης – των δημάρχων μας λόγω πολιτικού κόστους (ψήφους.)
    Διότι είσαστε οργανωμένοι με συλλόγους κ.α και πάτε ομαδικά και ψηφίζετε όποιος σας υπόσχεται διάφορα..!!
    (αρκεί να πηγαίνατε να πολιτογραφηθείτε στον δήμο…!!! )
    Αν ήταν τώρα.. δεν θα μπορούσατε να κάνατε τίποτα..
    γιατί με τα κινητά με Φώτο..
    και ηλκτρ.εφημερίδες κά…!! Θα σας ξεφτιλίζαμε…
    Και έτσι καλά κάνω εγώ και λυπάμαι,
    και εσείς χαχαχα τώρα……!

    ΥΓ Και τώρα γιατί πάτε στα δημ. συμβούλια για το θέμα σας..?
    Πάτε για να φωτογραφίσετε τον κάθε σύμβουλο-δήμαρχο τι θέσει θα πάρει για τις παρανομίες σας…
    Και ανάλογα θα δοθεί το σύνθημα ..
    ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΑΙ…!!
    Για αυτό και αυτοί δίνουν αναβολές για το θέμα σας.. διότι κάνει τζιζζ…

    ΥΓ2 Γράφτετο αυτό διότι λέω μεγάλες αλήθειες ΕΔΩ…

  15. Διασκεδαστικέ κύρις 3.58, η παροιμία ότι η καμήλα δεν μπορεί να δει την καμπούρα της είναι σοφή. Αναφέρεσθε για πιθανά κολοβακτηρίδια στο νερό που ίσως παρουσιαστούν, αλλά δεν αναφέρεσθε στον βάκιλο του Κοχ που δεν ειναι πιθανός και έχει παρουσιασθεί. Κοιτάτε λοιπόν πρώτα να απαλλαγείτε οριστικά από αυτόν, και μετά πιάνουμε κουβέντα για τα κολοβακτηρίδια στο νερό.

  16. Σωπα ρε 9:48, μιλας κι εσυ που επινες νερο στο ονομα του Ανδρεα και τον αφισοκολλουσες οπου μπορουσες και οποτε μπορουσες. Μιλας για τους αλλους, αλλα ξεχνας τι δηλωνες, θα σε εβαζε στο δημοσιο ο Κατσιφαρας, αλλα τελικα εμεινες με το…μπουκαλι στο χερι. Σε λιγο που θα τον συναντησεις, να προβεις σε εντονο και επισημο διαβημα διαμαρτυριας. Νομοτελειακο ειναι το ζητημα δηλαδη.

  17. Να σας πω και αυτό το χαρακτηριστικό παράδειγμα πως ενεργούσαν αυτές οι φάτσες πριν 2-4 δεκαετίας..
    Έπαιρναν ένα τροχόσπιτο μεγάλο το έβαζαν σε ένα οικοπεδάκι 220μ2 μαϊμού παράνομο δηλαδή, διότι δεν υπάρχει οικόπεδο 220 μ2 εκτός σχεδίου ΚΑΙ μέσα στον υδροφόρο ορίζοντα..!!!
    Και μέσα από το τροχόσπιτο έχτιζαν σπιτάκι……!
    Και ένα βράδυ έβγαζαν το τροχόσπιτο και το πρωί βλέπαμε ένα σπιτάκι…!!!
    Και τώρα μας ποζάρουν στις φωτογραφίες…!!
    ΥΓ γράφτω και αυτό, είναι μεγάλε αλήθειες, όπου για μας τους Λουτρακιώτες μας πόναγαν τότε…!!!!

  18. Τα 10 στρέμματα που εσύ προσωπικά έχεις εκεί κύριε 3:58 μ.μ. πες μας από πόσους πασσάλους περιστοιχίζονται και είναι οριοθετημένα. Πες εσύ πρώτα, και θα σου εξηγήσω στην απάντησή μου γιατί σε ρωτάω… Άντε ντε…!!!

  19. Το να απαντάμε σε ένα θέμα ανώνυμα και να απειλούνται Δήμαρχο και κατοίκους,είναι η εύκολη λύση . Γιατί κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία. Αν έχεις όνομα , βάλε το όνομα σου .Αν έχεις έγγραφα στοιχειά γιαυτα που λες, μπορούμε μόνο επώνυμα να συζητήσουμε ότι θέλεις .Ακόμα και από κοντά.ΙΟΡΔΑΝΗΣ

  20. "ΥΓ γράφτω και αυτό, είναι μεγάλε αλήθειες, όπου για μας τους Λουτρακιώτες μας πόναγαν τότε…!!!!" Να θεωρήσω λάθος εκ παραδρομής αυτό το "για ΜΑΣ τους Λουτρακιώτες"? Δεν αιτιολογείται αλλιώς η χρήση πρώτου πληθυντικού, που σημαίνει ότι περικλύεις και τα μούτρα σου μέσα σ'αυτό το ΜΑΣ. Πολύ βιαστικά γράφεις μου φαίνεται, ίσως γιατί πιέζεσαι να πας προς νερού σου, ένεκα ο προστάτης…

  21. Αγαπητέ φίλε ΑΝΩΝΥΜΕ
    Δεν σέβομαι την γνώμη σου επειδή κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου. Ίσως ντρέπεσαι και προβληματίζεσαι για τις ιδέες σου. θέλω να σε ενημερώσω όμως για κατι,(αν και σε έχουν μεγαλώσει με το παραμύθι του Υδροφόρου).

    ΣΚΑΡΠΑ = μια πολύ μικρή περιοχή εντός του Υδροφόρου
    ΥΔΡΟΦΟΡΟΣ =περιοχή με 2000 σπίτια περίπου που τα 2/3 υδροδοτούνται μεσω ΔΕΥΑΛΠ και ιδιωτικών γεωτρήσεων (το 1/3 σε προβληματίζει που δεν έχει πρόσβαση σε νερο;;;)
    ΛΟΥΤΡΑΚΙ= Μεγάλη περιοχή εντός του Υδροφορέα

    ΣΚΑΡΠΑ==χωρίς καμία πηγή
    Πόλη ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ == 3 πηγές

    ΣΚΑΡΠΑ ==250 μέτρα βάθος ο Υδροφορεας
    Πόλη ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ==5 μέτρα βάθος ο Υδροφορέας
    Αν είχε πριν 35 χρόνια άλλη γεύση το νερό Λουτρακίου είναι που είχατε δίπλα από τα πηγάδια και τις πηγές… τους βόθρους σας,ενώ τώρα ευτυχ'ως έχετε αποχετευτικό από το 2005 περίπου. Άρα λογικό είναι η γεύση του να έχει αλλάξει προς το καλύτερο μια και ο Υδροφορεας Λουτρακίου είναι στα 5 μέτρα βάθος.

    Εκτός αυτού φίλε ανώνυμε βάσει Συντάγματος είμαστε όλοι ίσιοι. Αναπνέουμε τον ίδιο αέρα,πίνουμε το ίδιο νερό και εσείς οι ιθαγενείς και εμείς οι μετανάστες.

    Επειδή λοιπόν το νερό είναι το φυσικό αγαθό που δεν ανήκει σε κανένα Δήμαρχο ή ιδιώτη ΠΡΕΠΕΙ να χορηγείται σε όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους Δημότες ή μη και αν χρειάζεται να ληφθούν μέτρα προστασίας αυτού.
    ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

  22. Αξιότιμη κυρία Ελισσάβετ, μην ασχολείσθε μαζί του διότι το πιο πιθανό είναι να σας αποκαλέσει και εσάς "καρλα". Ο άνθρωπος είναι αποδεδειγμένα από τα σχόλιά του εδώ μισογύνης και φαλοκράτης όσο δεν φαντάζεσθε. Ζει παντελώς μόνος του σαν ερημίτης, σαν ασκητής καθότι ουδείς επιθυμεί να βρίσκεται καν στο ίδιο πεζοδρόμιο απ'όπου περνάει. Όσον αφορά τον ίδιον αέρα που όλοι αναπνέουμε, κάνετε λάθος, καθότι, εν αντιθέσει με εμάς όλους, ο "περί ου ο λόγος" απολαμβάνει να αναπνέει φρεσκοτάτη αμμωνία αναδυομένη από τις παραπλήσιες δημόσιες τουαλέτες του πάρκου. Και όσον αφορά την ιθαγένειά του, ΜΟΝΟ βέρος Λουτρακιώτης δεν είναι, γιαυτό κρύβει επισταμένως και την κατάληξη του ονόματός του. Ας διατηρήσω την ανωνυμία μου μήπως και γλυτώσω από τον ανύκουστο οχετό του. Με απόλυτη εκτίμηση προς το πρόσωπό σας, ούτε για αστείο το δικό του.

  23. 4:21 μ.μ. Ναι, ναι, θα το γράφτω κι αυτό για να μην χάσουμε τις μεγάλε αλήθειες που λες και σας πόναγε εσάς τους Λουτρακιώτες. Αλλά μόλις τώρα μαθαίνω ότι έχει Λουτράκι η Τραπεζούντα.

  24. Κυρία μου 6:50
    Βλέπω κάτι γνωρίζεται για το θέμα..!
    ανεπαρκώς βέβαια για μένα…!?
    Όσο για αυτό:
    [[Δεν σέβομαι την γνώμη σου επειδή κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου. Ίσως ντρέπεσαι και προβληματίζεσαι για τις ιδέες σου.]]

    Δεν νομίζεται ότι είναι λίγο υπερβολικό.. δηλ.
    με ένα Ελισάβετ νομίζεται ότι είστε επώνυμη….??
    Υπογράψτε με φουλ το ονομά σας – ιδιότητα, και θα σας απαντήσω και εγώ ανάλογα με
    το ονομά μου-ιδιότητα μου….
    Έτσι δεν πάει…??
    Παρόλα αυτά εγώ θα σας απαντήσω όταν έχω διάθεση.
    Με όνομα.. και με κεφαλαία…!!
    Εσείς τι θα κάνετε ….
    Θα είστε συνεχώς επώνυμη με το Ελισάβετ…??

  25. "Και έτσι καλά κάνω εγώ και λυπάμαι,
    και εσείς χαχαχα τώρα……!" ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΑΔΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ? ΕΣΥ ΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ, Ο,ΤΙ ΚΟΛΟΒΑΚΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ. ΑΝΟΣΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΕΜΑΘΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΕΓΚΛΕΙΣΤΟΣ ΜΙΚΡΟΣ…

  26. 11:57 μ.μ. Εσύ θα μας γράψεις το FULL όνομά σου μετά? Με την κατάληξη του επωνύμου σου εννοώ, όπως αναγράφεσαι στα μητρώα "αρρένων" (βλ. ψυχολόγος Δημήτριος Κατσαρός), και στην Αστυνομική σου ταυτότητα. Θα το κάνεις επιτέλους έστω για πρώτη φορά??

  27. κύριε των 11,57
    Πίσω από την ανωνυμία σας ΕΣΕΙΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΑΡΚΈΣΤΑΤΑ. Επειδή συνεχίζεται όλοι εσείς <>,είναι δυνατών να δώσω εγώ τα στοιχεία μου;Επειδή λοιπόν εσείς ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΑΙ τους κατοίκους και την περιοχή , αν έχετε τις ΓΝΩΣΕΙΣ και το ΣΘΕΝΟΣ,εμφανιστείται σε δημόσιο διάλογο και με ΈΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟΙΧΕΙΆ .Αλλιώς σιωπήστε, γιατί δεν πρέπει να σπέρνεται τη διχόνοια.Σας γνωρίζω δε(αποδεδειγμένα), ότι στις πλάτες των Λουτρακιωτών που πούλησαν την περιουσία τους στην περιοχή(και τώρα εχουν θυμό γιατί είναι μια από τις ομορφότερες), και αυτών των κακομοίρηδων που ξεγελάστηκαν και ήρθαν και αγόρασαν εκεί,παίχτηκε μεγάλο παιχνίδι από την Πολιτεία.ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ να γυρίσεις πίσω και μόνο με ΕΓΓΡΑΦΑ στοιχεία να συνεχίσουμε τον Δημόσιο διάλογο.Ξερώ ότι είναι δύσκολο να καταρρεύσει το παραμύθι με το οποίο μεγαλώσατε. Αλλιώς Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ .Σε ευχαριστώ
    ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ

  28. Κύριε 11.57, θα πάρετε την πρωτοβουλία ως…άρρεν, καλή τη θελήση, να μας δώσετε το όνομά σας προτού η κυρία Ελισσάβετ ικανοποιήσει το αίτημά σας; Αν δεν το επιθυμείτε, σεβαστόν. Μπορείτε εναλλακτικά να μας δώσετε το πως σας φώναζαν μικρόν όταν ακόμη ζοριζόσασταν, χαχαχα!!! Ελένη, Μεσσηνία.

  29. Κυριά μου 12:46
    υποτιθέμενη μια τάδε έφη Ελισάβετ….!
    Είχα σκοπό όπως σας είχα πει ότι θα επανέλθω όταν έχω την διάθεσή (1157)….
    Τώρα όμως μπλέχτηκαν και τα ζωύφια όπου συχνάζουν εδώ στο blog…
    Αποφάσισα λοιπόν να μην εμπλακώ σε αυτό το τουρλούμ!!
    Όλοι χάσατε διότι είχα σκοπώ να σας αναλύσω χρονολογικά πως εξελίχτηκαν όλα αυτά όπου δεν γνωρίζεται από πρώτο χέρι…..!
    Όποτε σας αφήνω να απολαύσετε τον ύπνο του δικαίου…..
    Τέλος ελπίζω ότι ο δήμαρχος και οι υποψήφιοι δήμαρχοι-σύμβουλοι ξέρουν τι θα κάνουν με το θέμα σας…!
    ΥΓ Τώρα την σκυτάλη ας την πάρουν τα ζωύφια του blog.. ..?

  30. "Όλοι χάσατε διότι είχα σκοπώ να σας αναλύσω χρονολογικά πως εξελίχτηκαν όλα αυτά όπου δεν γνωρίζεται από πρώτο χέρι…..!" ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ. ΑΝ ΘΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟ 1917-18 ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΧΩΡΑ.

  31. Ζωύφιο θα μπορούσες να πας και ποιο πίσω άλλα
    100+ χρόνια..!
    Πάλι θα τους δεις εκεί τους προγόνους μου
    ΄΄Η Μάχη της Περαχώρας΄΄ τον Σεπτέμβριο 1822…!
    Μάλλον για σένα πλαστογραφία θα είναι
    ή συνωνυμία…?
    Άντε βρε τσοπάνη ..μας κουβαληθήκατε εδώ και φάγατε ψωμί…

  32. Mάλλον μπερδεύεις τις ημερομηνίες. Η ανταλλαγή πληθυσμών δεν έγινε το 1822, αλλά το 1922. Άρα αποκλείεται να μας είχατε κουβαληθεί εδώ 100 χρόνια νωρίτερα. Σας κάναμε και μάγκες τώρα…

  33. Ναι, σωστά λέει ο 9.28. Μάλιστα, η ζίπκα και το πασλίκ ενός εκ των αγωνιστών προγόνων του στη μάχη της περαχώρας υπάρχει και στο λαογραφικο μουσείο. Ο ίδιος προσωπικά, τιμής ένεκεν, έχει κρατήσει μόνο το μαύρο γκιομλέκ.

  34. Ναι, τους είδαμε εκεί τους προγόνους σου. Αναχώρησαν αρματωμένοι από το διαμέρισμά τους παραπλεύρως των δημοσίων ουρητηρίων του πάρκου, στάθηκαν μπροστά να πάρουν 2-3 γερές, τονωτικές ανάσες (διότι το tonotil plus δεν είχε εφευρεθεί ακόμη), έκαναν την επίκλησή τους στην Χάρη της Παναγίας Σουμελά και κατηφόρησαν προς περαχώρα για να παρακολουθήσουν το θέαμα, λες και πήγαιναν στο rozikler να δουν ταινία τον Παπαφλέσσα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα