Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η τοποθέτηση του Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο και …το παράπονό του

- Advertisement -

Η τοποθέτηση του Δημάρχου στο Δημοτικό Συμβούλιο και …το παράπονό του

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει απολυτο δίκιο ο δήμαρχος για το συγκεκριμένο θεμα ,το ξεχυλωσαν πέρσι και μόνο ζημιά τεράστια έκαναν με όλα αυτά που εγραφε κάθε "κουτσομπολα "δήθεν δημοσιογραγος και όχι μόνο ,εάν στηρίξουμε αληθινά όλοι μαζί τον τόπο μας όπως πχ το loutrakiblog με την τεράστια βοηθεια και μπράβο σας, διαφημίζοντας συνεχώς το καρναβάλι ΜΑΣ ,όλοι αυτοί οι εθελοντές κλπ ,είδαμε τα αποτελεσματα,πάρτε το χαμπάρι με τέτοια κρίση μόνο ενωμένοι μπορούμε να φέρουμε αποτελέσματα !!!

  2. ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ Η ΤΣΕΠΟΥΛΑΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ.

  3. ο κοσμος ειναι χαζος νομιζουν μερικοι .Πως θα κρυψετε το προβλημα ?? Εχουν ερθει κ τουριστες και εχουν δει με τα ματια τους τις μεδουσες .Τι να ελαχιστοποιησετε ..?

  4. 7.22 ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑΚΡΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .ΑΠΛΩΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΡΙΧΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΕΙΣΟΥΜΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΒΛΕΠΩ.ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog