Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ανενόχλητοι βεβηλώνουν το Πανεπιστήμιο Αθηνών

- Advertisement -

Το να γράφεις στους τοίχους είχε νόημα την εποχή που «ο δρόμος είχε τη δική του ιστορία». Τότε κάποιος έπρεπε να τη γράψει στον τοίχο με μπογιά…

Τώρα τι γίνεται?Δυστυχώς το κακό έχει παραγίνει και η βεβήλωση των κτιρίων δημοσίων και μη έχει πάρει την μόρφη του βανδαλισμού….
Είναι η έλλειψη σεβασμού προς το δημόσιο και το ιδιωτικό. Κάποτε μπορεί και να χρειαζόταν, ως πράξη αντίστασης. Σήμερα είναι βαρβαρότητα που έχουμε συνηθίσει.

***Ευχαριστούμε τη φίλη μας @Roula για τη φωτογραφία

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν υπάρχει καμία κάμερα η κάποιος φρουρός στο κτίριο. Αυτός άμα τον βρεις τον βάζεις να το καθαρισει με τη γλώσσα!!Τόσες μάντρες ρε βαρεμενα στο κτίριο γράφετε!!

  2. Άμα ήταν καμία σβάστικα μάλλον θα σας χαροποιουσε όλους ιδιαίτερα βλεπω.Εσύ βρωμιαρη 9:26 καλύτερα αναρχοαπλυτος παρα ναζί.Αλλά είστε όλοι εδώ μέσα ο ένας πιο φασίστας από τον άλλο μαζί με το μπλόγκερ που προπαγανδιστικά ανεβάζουν τέτοια θέματα.

  3. Προς τον 1234.Δεν είναι σωστο να χαρακτηριζεις σχολιαστές και ολόκληρο μπλοκ ότι πολιτικοποιουν το μπλοκ και το συγκεκριμένο άρθρο δεν είναι πολιτικού περιεχομένου αλλά την καφρίλα που έχουν ορισμένοι που από τα λεγόμενά σου τους υποστηριζεις. Υπάρχουν άλλα σαιτ μπλοκ για αναρχικούς και φασίστες να σχολιάζεις. Άσε το loutrakiblog και τους σχολιαστές να κριτικάρουν με το μυαλό που διαθέτουν τουλάχιστον δεν έχουν τα δικά σου μυαλά που πρέπει να χάρηκες που γράφουν(δεν λέμε τι γράφει)σε κτίρια. Σου έκανα πιστεύω ωραία εξήγηση σε κόσμια συμπεριφορά. Καλή σου μέρα και σεβασμός σε ένα μπλοκ που από την έναρξη του μόνο πολιτική ΑΒΑΝΤΑ δεν κάνουν και επειδη γνωρίζω και τους λουτρακιωτες ευτυχώς έχουμε ελάχιστους από αυτούς που χαρακτηριζεις

  4. Προς 1234 Ναζί και αναρχικοί είστε το ίδιο όποιος είναι ενάντια στην αστική δημοκρατία να γύγει αλλιώς θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

  5. Μη μιλατε αρνητικα για φασισμο εσεις που ασπαζεστε την γκεμπελικη προπαγανδα. Εσυ 12:34 θα πρεπει να εισαι στην ομαδα που πληρωνει ο συριζα για να επιτιθεται μαζικως σε οσους γραφουν εναντιον του κυβερνητικου "εργου". Ο Κοσμος το'χει τουμπανο κι εσεις απλητο καμαρι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog