Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Απαράδεκτος στην παραλία Λουτρακίου

- Advertisement -

Απαράδεκτος οδηγός διέσχισε τον πεζόδρομο της παραλίας
με επικινδυνότητα να χτυπήσει κάποιον πεζό για να πάει και να σταματήσει εκεί όπου ήθελε να πιει τον καφέ του.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποία τροχαία ρε αδερφε. Τους ξεφουσκώνεις τα λάστιχα και κατσε απέναντι στου Παπαδάκη να δεις πως θα κάνει όταν γυρίσει να πάρει το αυτοκίνητο

  2. Αφου δεν υπάρχει αστυνομια, τους παιρνεις τηλέφωνο και η δικαιολογια ειναι ετοιμη"δεν εχω περιπολικο ειναι σε περιστατικο στο σχοινο!! οταν ερθει θααα του το πω χαχαχα και αααμα θέλει,..!!!

  3. Καθε τρεις και λιγο Οι απαραδεκτοι του Λουτρακιου. Οταν εκαναν αγωνα ορισμενοι να φυγουν τα κωλονακια που εμποδιζαν τη προσβαση στα αυτοκινητα, ηταν καλα. Το πετυχαν. Προς τι οι διαμαρτυριες τωρα; Την επομενη φορα ας μπουν με το αυτοκινητο πανω στο χαλικι για μπανιο για περισσοτερη ευκολια. Απλως πρωτα εμπαιναν αυτοκινητα του δημου, εφοδιασμου, ασθενοφορα, περιπολικα, οταν υπηρχε πραγματικος λογος. Τωρα θα μπαινουν ΟΛΟΙ. Και πολυ σωστα απο τη στιγμη που εφυγαν τα εμποδια.

  4. ενω οι δικοι σας με τα μηχανακια δεν ενοχλουν ε ???? που κοβουν ολη τη παραλια βολτα απο την αρχη μεχρι το λιμανι

  5. Πεζο-δρομος.. το λεει η λεξη ! αν ειναι καποιοι ηλιθιοι οδηγοι δεν σημαινει οτι θα γεμισει η πολη κολωνακια ! πρεπει να ειναι ελευθερη η προσβαση για ασθενοφορα πυροσβεστικα η περιπολικα .Απο κει και περα μην ριχνετε την ευθυνη στη τροχαια ..που βρισκεται Κορινθο κ οχι στην πολη μας.Το τμημα εχει λιγα ατομα και δεν μπορει καθε λιγο να στελνει να γραφει για βλακειες ενω γινονται κλοπες και χιλια δυο .Εχουμε δημ.αστυνομια αυτοι τι κανουν??? ποιος ο ρολος τους στον δημο ?
    Κ επιτελους ας αποκτησουμε παιδεια και τροπους !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog