Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Δικαίωση για το Δήμο Λουτρακίου «ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΧΙΝΟΥ»

- Advertisement -

Συζητήθηκε στις 25.01.2018 ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου, η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν κατά του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων και κατά της ΔΕΥΑ Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων,
η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με την επωνυμία «Πανελλήνιο Κέντρο Οικολογικών Ερευνών» («ΠΑ.Κ.Ο.Ε.») και οι ιδιώτες Δημήτρης Δεσσύλας, Αδαμαντία Πολύζου, Χαράλαμπος Κοντογιαννάτος, Κωνσταντίνος Αλεξίου και Νικόλαος Πολύζος.

Το Π.Α.Κ.Ο.Ε. και οι συγκεκριμένοι ιδιώτες, είχαν καταγγείλει τον Δήμο και την ΔΕΥΑ για ακαταλληλότητα του νερού στο Σχίνο, προβαίνοντας σε έκδοση δελτίων Τύπου αλλά και σε σειρά από ανακοινώσεις προς τα ΜΜΕ και το διαδίκτυο, ομιλώντας για νερό μολυσμένο και άκρως επικίνδυνο ενώ εξαπέλυσαν βαρύτατες κατηγορίες εναντίον του Δημάρχου Λουτρακίου κάνοντας λόγο για εγκληματική αδιαφορία στο ζήτημα αυτό.

Με την συγκεκριμένη αίτηση, ζητούσαν δικαστικώς ανάμεσα σε άλλα την άμεση διακοπή της υδροδότησης του δικτύου ύδρευσης της περιοχής του Σχίνου Λουτρακίου Κορινθίας, προκειμένου να καθαριστούν οι δύο κεντρικές δεξαμενές, να αποσταλούν υδροφόρες για να υδροδοτήσουν τις κατοικίες του Σχίνου Λουτρακίου Κορινθίας αλλά και να απειληθεί χρηματική ποινή μέχρι 10.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη το Δικαστήριο, είχε απορρίψει το αίτημα των ανωτέρω αιτούντων για χορήγηση προσωρινής διαταγής.

Με την προσφάτως εκδοθείσα υπ.αρ. 94/2018 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κορίνθου, απορρίφθηκε πλήρως και πανηγυρικώς η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων των συγκεκριμένων προσώπων με αποτέλεσμα να κλείσει οριστικά το ζήτημα των καταγγελιών τους αναφορικά προς την καταλληλότητα του νερού της περιοχής του Σχίνου, το οποίο αποδείχθηκε ότι είναι απολύτως κατάλληλο και αρίστης ποιότητας.

Η ιδιαίτερα σημαντική αυτή απόφαση, είναι αποτέλεσμα των νομικών χειρισμών της υποθέσεως εκ μέρους των πληρεξουσίων δικηγόρων του Δήμου κ.κ Μάρκελλου Παύλου και Παπακωνσταντίνου Κωνσταντίνου, σε συνεργασία  με τον δικηγόρο κ. Πέτρου Γεώργιο ο οποίος εκπροσώπησε την ΔΕΥΑ και με την δικηγόρο κ. Κουκουλά Γεωργία η οποία εκπροσώπησε  την Ενωση Εμπόρων και Επαγγελματιών του Σχίνου, παρεμβαίνοντας υπέρ του Δήμου και της ΔΕΥΑ.
Απολύτως πλέον δικαιωμένος ο Δήμος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, δίνει  ένα ισχυρότατο ράπισμα σε όσους επιχείρησαν μέσα από ένα συνεχή λίβελο συκοφαντιών και αναληθειών, να βλάψουν την φήμη του τόπου σχετικά με το εξαιρετικά ευαίσθητο ζήτημα της ποιότητας του νερού της περιοχής του Σχίνου.  

 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το θέμα δεν είναι οι νομικοί χειρισμοί τα δικηγοριστικα δηλαδή αν το νερό είναι κατάλληλο αλλά αν η απόφαση πράγματι στηρίχτηκε σε πραγματικά γεγονότα και όχι σε ικανότητες δικηγόρων που κάνουν το μαύρο άσπρο.οπότε μην εκθειαζετε τις νομικές παρεμβάσεις που πολλές φορές στηρίζονται σε θεωριτικολογιες και όχι επί του πρακτέου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog