Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Δημήτρης Λάμπρου κατήγγειλε τον Γιώργο Γκιώνη για απειλές κατά πολίτη

- Advertisement -


Η τοποθέτηση του κ. Δημήτρη Λάμπρου, τοπικού συμβούλου Πισίων πυροδότησε αντιδράσεις στο δημοτικό συμβούλιο

“Ο Δήμαρχος έχει μηνύσει δύο πολίτες και αξιώνει 500.000 ευρώ ενώ στο ΠΑΚΟΕ που στράφηκε εναντίον του Δήμου και του νερού ο Δήμος δεν έκανε αγωγή….

Δεν είστε ικανοί να αλλάξετε το δίκτυο μετά από τόσα χρόνια και συνεχίζετε η δυσφήμιση για τον τόπο μας.

Ενημερώθηκα από τα παιδιά και με την παρουσία τεσσάρων μαρτύρων ότι ο κ. Δήμαρχος είπε στον κ. Δεσύλλα ¨θα σε… και του πάτησε το πόδι….

…Θέλω να σας φέρω σε επαφή να λήξει το θέμα. Κύριε Δήμαρχε σας παρακαλώ να σταματήσει εδώ και να μεσολαβήσω να σταματήσουν τα δικαστήρια…..”

Το περιστατικό συνέβη, σύμφωνα πάντα με τον κ. Λάμπρου στην αίθουσα του Δικαστηρίου όπου εκδικαζόταν η μήνυση του Δημάρχου Λουτρακίου κατά δύο πολιτών του Σχίνου οι οποίοι κατήγγειλαν στο ΠΑΚΟΕ προβληματικό δίκτυο ύδρευσης, μολυσμένο νερό αλλά και έλλειψη νερού.

***  Υπενθυμίζουμε ότι ο Δήμος δικαιώθηκε με δικαστική απόφαση για το νερό του Σχίνου. Παλιότερα ο δήμαρχος είχε δηλώσει ότι θα στραφεί εναντίον όσων κάνουν κακό στο τόπο διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις και συκοφαντίες, ειδικά για το νερό


- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι μας λέτε κυριε Λάμπρου;
    Να τους φέρετε σε επαφή για να βρουν τι;
    Αυτά τα υποκείμενα δεν θέλουν έλεος έκαναν ότι μπορούσαν για να διαφημίσουν τον Δήμο τωρα να υποστούν τις συνέπειες
    Βαγ

  2. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τραμπουκισμοί στο συγκεκριμένο χώρο αλλά να συγχωρανε έναν άλλο Δημήτρη, ο οποίος μεσολάβησε ώστε να μην παίξει το βίντεο στα κανάλια και ξεφτιλιστεί ο Δήμος σε όλο το πανελλήνιο.

    Δ. Ραφτάκιας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog