Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ιβάν Σαββίδης: Ζητά συγγνώμη δυο μέρες μετά

- Advertisement -

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης με δήλωση που αναρτήθηκε στο site της ομάδας ζητάει συγγνώμη για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και αναφέρει πως δεν απείλησε κανέναν.

“Αξιότιμοι κύριοι ,

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, όλους τους Έλληνες φιλάθλους, την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

Λυπάμαι πάρα πολύ για αυτό που έγινε. Σαφώς δεν είχα δικαίωμα να βγω στον  αγωνιστικό χώρο κατ´αυτόν τον τρόπο.

Η συναισθηματική αντίδραση μου έχει προκληθεί από την γενικευμένη αρνητική κατάσταση, που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο τον τελευταίο καιρό και από το σύνολο των απαράδεκτων, μη αθλητικών γεγονότων,  που έλαβαν χώρα προς το τέλος του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: τις ενέργειες του διαιτητή και του επόπτη (γκολ – οφσάιντ – γκολ), την διακοπή του αγώνα, τις διαμαρτυρίες και την είσοδο μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεκάδων ανθρώπων και των δυο ομάδων.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έκρυθμη κατάσταση στο γήπεδο και ο μοναδικός στόχος μου ήταν να προστατεύσω δεκάδες χιλιάδες φιλάθλων του ΠΑΟΚ από προβοκάτσιες – συμπλοκές – ανθρώπινα θύματα.

Πιστέψετε με, δεν είχα κανένα σκοπό να διαπληκτιστώ με την αντίπαλη ομάδα ή με τους διαιτητές. Και σαφώς δεν απείλησα κανέναν.Δυστυχώς τόσο εγώ και η οικογένεια μου, όσο και οι συνάδελφοι μου, βρεθήκαμε όμηροι του τελείως αρρώστου ποδοσφαιρικού κατεστημένου.

Αγωνίζομαι και θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, παρά τις αδιάκοπες επιθέσεις που δέχομαι σε όλα τα επίπεδα, για ένα δίκαιο ποδόσφαιρο με έντιμη διαιτησία σε όλους τους αγώνες και για να κερδίζονται τα πρωταθλήματα στα γήπεδα και όχι στα δικαστήρια.

Για ακόμα μια φορά ζητάω συγγνώμη.​​

Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ιβάν Σαββίδης”

news247.gr

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΑΛΗ, ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΤΕ!

  2. "ου γκαγκα γκου ντι ντι νταπα γκουπ ντιρλι γκακα αουντι ντι αουντι ντι νταπα ντουπα ντι κακά"Αυτά που έλεγε Ο χαρρυ Κλυν πριν 35 Χρόνια μας λέει ο Ιβάν Σαββίδης σήμερα Αντε γεια

  3. Ενταξει, τωρα που ζητησε συγγνωμη, θα τον συγχωρεσει και ο Τσιπρας. Πρωταθλημα στον ΠΑΟΚ επισημως μαγκες! Αυτο ειναι τωρα τελεσιδικο.

  4. Ρε αδερφε επιδη είσαι μεγάλος θα θυμασε την υπόθεση "Κιαπε"και τον περιβόητο πρόεδρο τις Επο τον Τριβελα με τις μπυτζαμες!!Ήταν κάνας Κόκκαλης τότε κάνας Μαρινακης!?Και επειδή είμαι σωστός σε πάω στα τελευταία 20 Χρόνια. Ο Σωκράτης περνει τον Μπαγεβιτς που ξέρει τα πράγματα και έχει μια ομάδα με παίχτες. Καραπιαλη γιανακοπουλος Γεωργάτος ιβιτς Αλεξανδρής κλπ μην σε στεναχωρήσω .Εσύ θυμασε τι παίχτες είχες και μιλάω για όλους τους δευτεροτριτους!Και μετά ο Σωκρατες επερνε πάντα από το πάνω ράφι ."Ξεχρεωσε"τα χρεοι της τράπεζας Κρήτης δεν τα ξεγραψανε οι κυβερνήσεις που εσυς λεγατε είναι το κράτος ο Κόκκαλης. Εσεις πεσατε άλλοι στην γ εθνική για να μην πληρωσετε 300 εκατομμύρια down the toilet που λένε και στο αμερικα. Τον Μητρόπουλο τον Θωμά το Γκαγκατση και σία που εσείς λέτε για παράγκα και λοιπά κουφα Να τους κάνει τι ρε φουκαράδες ο Σωκράτης όταν έχει Τζιοβάνι Ζε ηλιας Καρεμπε Τζορτεβιτς Κοβασεβιτς Ριβαλντο και ότι καλύτερο υπάρχει από Έλληνες. Και μη μου πεις επερνε τα λεφτά του τσου λου. Παλιά έβγαιναν και δύο ομάδες στο τσου λου και μοιράζονται το χρήμα αλλά επειδή είμαι σωστός σου λέω τα περνει όλα ο θρύλος 15 20 πόσα είναι. Αυτά δεν φτάνουν ούτε για τις καθαρίστριες στην Παε. Παράδειγμα γιατί αφού θέλεις να μιλήσουμε θα τα πούμε όλα γιατί μου τα πριζεις εσύ και κάτι άλλα σαν και εσένα που έχουν μυαλό νιανια. Στα λέω χοντρικα για να τα καταλάβουν και οι άλλοι οι ποιο κουτοι εκεί στην Σαλονικα που είναι ειδική περίπτωση. Έχουμε λοιπόν 25 παίχτες επιπέδου Ολυμπιακόυ τώρα φτάνουν τα 20 του τσου λου!?? Όλα τα άλλα από Νοβα εισητηρια σπόνσορες κλπ που πάνε νομίζεις!Στα εξήγησα καλά. Και μελοι έχουν για τον ερασιτέχνη και δεν χρωστούν και περνούν τις κούπες Ελλάδα και Ευρώπη. Και να δεις πόσο βαθυ ύπνο έχεις (έχετε )παρε παράδειγμα τους αιώνιους στο μπάσκετ πόσο μέσα μπαινουν και ο γιανακοπουλος και Αγγελοπουλοι. Τώρα για να μην ξεφύγουμε από το θέμα εσύ νομίζεις ότι ο Κόκκαλης μπήκε στον Ολυμπιακό για να φάει και έκανε όλα αυτά που νομίζετε παράγκες σκηνές και λιωμένα. Αντέ επειδή είμαι σωστός σου λέω έκανε και κάτι δουλιτσες από το κράτος αλλά έτσι και αλλιώς είχε και το μονοπώλιο!!κατσε εδώ μη μου φύγεις θα πιάσω τον Βαγκελα τώρα

  5. Πάμε στον Βαγκο τώρα!!Είσαι ακόμα εδώ η μου την έκανες σαν τον Ιβάν!?Φεύγει ο θείος Σωκράτης και δίνει την ομάδα στον Μαρινακη. Από ότι μας έλεγαν είχε κάτι" ψιλά "χρωστούμενα ο Βαγκελας να κάνει και εκεί τα κουμαντα του. Η παράγκα που την αναφερετε έχουν εξαφανιστεί κάτι Θωμάς Γκαγκατσηδες και σία, τα λέω καλά. Ο Βαγκελας λογικά θα έκανε και αυτός καμιά παράγκα να μπει μέσα στο δρόμο να μείνει. Πάμε στα αγωνιστικά. Φέρνει το τορινο προπονητη της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑΣ κάτι παιχτακια τύπου φουστερ Μιραλα Ιμπαγασα χολεμπας τον μητρογκολ και περνει 7 πρωταθληματα και το όγδοο πεζετε ακόμα άμα τελειωση!?!!Εσύ και οι άλλοι άμα μένετε σε παράγκες παπουτσελιδες μπαρπα θωμαδες θα περνετε κάνα πρωτάθλημα ανά 8 24 33 Χρόνια η σειρά δεν είναι τυχαία!οποίος και να το πάρει φέτος μετά από 24 η 33 Χρόνια πάλι εκτός άμα γίνει κάνα θαύμα και πάρει κάνα πρωτάθλημα ο Βαζελος φέτος και να γελάνε και οι τσούχτρες. Μη το γελάς -3-3 ανεβαίνει ο Αλαφούζος. Λοιπόν επειδή βαρέθηκα να γράφω να σας ανοίξω τα μάτια Περαστικά σας και όνειρα γλύκα. Ο Θρύλος σας κάνει στα 7 +ένα δώρο σαν το ρόλο υγείας Αντε γειαααααααα πελάτες

  6. ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΛΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΙ ΚΟΚΚΑΛΗΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ. ΕΙΧΑΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΑΒΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ, 3 4 ΣΑΙΖΟΝ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΘΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΠΕΝΑΛΝΤΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΟΣΦΠ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕΝΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΔΙΝΩΝΤΟΥΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΦΑΓΙΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ! ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 20 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ! ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΧΡΟΝO REKΟΡ Η ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΩΣ ΕΔΡΑ Ο ΟΣΦΠ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ DT ΤΟ ΝΕΟ "ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΑΧΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ, ΠΑΡΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ. ΚΟΙΝΩΣ ΤΟΝ ΞΩΠΕΤΑΞΑΝΕ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΚΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΕΔΡΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ! ΦΑΝΤΑΣΟΥΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΠΟΥ ΔΥΣΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ!! ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΛΑΠΗ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ! ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ ΑΦΕΙΝΑΤΕ… "ΘΥΜΑΤΑ", ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΞΩΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ!! ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΥΤΕ Η ΑΕΚ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΟ ΟΥΤΕ Ο ΠΑΟΚ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΗΠΕΔΑ ΚΛΠ… ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΖΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΗ ΚΑΝΕΙΣ. ΛΕΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, Η ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΚΟ, ΦΙΛΕ?

  7. 11.32 Σε εκεινον τον αξεχαστο τελικο του κυπελλου Ολυμπιακος-Αστερας Τριπολης οι πληροφοριες λενε οτι εκτος απο τους φιλαθλους του Ολυμπιακου αποχωρησε προωρα και δεν ειδε την στεψη του κυπελλουχου Οσφπ μεχρι και ο Τακης ο Τσουκαλας και τελικα το τροπαιο το… απολαυσε μοναχος του ο Μαρινακης!!! Το αδικο δεν το θελει ουτε ο Θεος ουτε και ο διαβολος!!

  8. Πες του και για την ένδοξη Καλαμαριά που υποβιβάστηκε ενώ κέρδισε κανονικά το παιχνίδι με τους γάβρους. Άλλο ένα θύμα που άφησαν πίσω τους, ΑΔΙΚΩΣ!

  9. Φιλε από την δική σου οπτική γωνία καλά τα λες. Αλλά σωστά αλλά λάθος. Εγώ σου λέω η διαιτησία τόσα χρόνια κακό έκανε στον ολυμπιακό πάρα τον βοήθησε. Δεν χρειάζονται οι διαιτησίες για να κερδίσει η ομάδα. Εγώ άμα με παρακολουθείς μπορεί να είμαι Άρρωστος γάβρος αλλά το δίκαιο θα το πω. ΑΣε το Ελληνικό πρωτάθλημα και δες 20 Χρόνια τώρα τα παιχνίδια του Ολυμπιακόυ στην Ευρώπη. Τι διαιτησίες είχε κατά και τη σφαγές στο γόνατο που λες και εσύ. Όταν πεζεις με τη Ρεαλ τη μπαγερν κλπ να περιμένεις τέτοια αντιμετώπιση από τους κορακες. Αυτό γίνεται και στο ελληνικό. Ο κόρακας είναι με τον δυνατό. Άλλο Παράδειγμα πες μου τα 20 Χρόνια ένα ντέρμπι του θρύλου με τους μεγάλους που το πηρε με την διαιτησία. Μη μου πεις για τον παπουτσελη γιατί σε αυτό το ματς έπρεπε να είχες φάει 4αρα χαλαρά. Τώρα αν χρειάζεται ο Ολυμπιακός με κατά ομολογία καλύτερο ροστερ διαιτησίες να κερδιζει τα Γιάννενα λειβαδεια κλπ μικρές ομάδες εσύ γιατί δεν μπορούσες να τους κερδίσεις?? Δεν σε αφηνε ο Κόκκαλης και ο Μαρινακης η μήπως η ομάδα σου δεν μπορούσε να τους κερδίσει. Για ψάξτε το λίγο αγαπητέ και μου απαντάτε. Το έχω Ξαναγράψει πολλές φορές ψαχτε αλλού δικαιολογίες και όχι στον ολυμπιακό
    Αυτοί που Χρόνια τώρα θέλουν να σας ανοίξουν τα μάτια(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ)είναι οι αιτία του κακού και τα χάλια που έχετε. Ο λοι αυτοί οι αντιολυμπιακοι δημοσιογράφοι σας φέρανε σε καταστάσεις ομάδα με κόσμο ιστορία να μην έχει να πληρώσει τον καφετζη και τους παίχτες . Να κοιτάξετε να οργανώσετε τις ομάδες σας και οι επιτυχίες και τα πρωταθλήματα θα έρθουν άμα το αξιωνουμε το πρωτάθλημα όπως θέλει να το πάρει ο Σαββίδης τότε ο Ολυμπιακός θα είναι εκεί!!!

  10. Εγώ ποτέ θα πεθάνω δεν ξέρω. Αυτά που σας γράφω εγώ τόσα χρόνια εδώ για την φάρα τον δημοσιογραφων γράφει σήμερα ο εκριτος δημοσιγραφος Μιχάλης Τσωχος στο gazzeta gr με τίτλο τα media .Να μπητε να το διαβάσετε και μετά ας μου πει κάποιος αν λέω βλακειες. Αντέ γεια σας

  11. Αφου εσυ λες οτι οι διαιτησιες και οι παραγκες ειναι για τους αμπαλους. και τωρα μας λες οτι αδικηθηκε ο οσφπ με την ρεαλ, την μπαγερν? Λες και ξε-λες, Αντρεα.

  12. Αντι για απάντηση σου λέω μόλις τώρα έβλεπα Αρσεναλ -Μίλαν. Γκολ η Μίλαν πέναλτι μαϊμού η Αρσεναλ και εκεί κάπου τέλος το ματς. Ο κόρακας επιπέδου τσου λου 2 φάσεις την εσφαξε στο γόνατο κοτζάμ Μίλαν. Και τα λαθοι και το σπρώξιμο μέσα στο παιχνίδι είναι θέλουμε δεν θέλουμε. Το πρόβλημα με τους αντιολυμπιακους είναι ότι έμειναν εκεί και κάλυψαν τα "άλλα "τους προβλήματα. Στην τελική αδερφε ότι και να μου πεις ότι και να σου πω ούτε μυαλά θα μου αλλάξεις ούτε μυαλά θα σου αλλάξω, γάβρος θα παραμείνω και εσύ ότι ομάδα είσαι!

  13. Αμπαλος ξεαμπαλος εγώ τα σηκώνω τα κύπελλακια ,και στην Ευρώπη φτιαγνω όνομα ,και παιχτες που ούτε στα όνειρα σας εσεις έχω φέρει ,να σας δίνουν μαθήματα για"αμπαλους ".Αντε Περαστικά και να μας γράφεις

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog