Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Χρυσό μετάλλιο για την Ελλάδα από την Κορακάκη, σε Παγκόσμιους Αγώνες σκοποβολής (βίντεο)

- Advertisement -

Η Άννα Κορακάκη, η κρητικιά Χρυσή Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο του 2016, έφερε και πάλι το χρυσό για την Ελλάδα.

Στο πλαίσιο του μίτινγκ της σειράς Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής, που διοργανώθηκε στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού, η Ολυμπιονίκης κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς και να εξασφαλίσει την πρώτη θέση, χαρίζοντας στην Ελλάδα μία ακόμη διάκριση.
Στον προκριματικό αγώνα πέρασε τρίτη, με συνολική συγκέντρωση 585 βαθμών, από τους οποίους 295 ήταν στις βολές ακριβείας, που ήταν πρώτη και 287 βαθμούς στην ταχύτητα.

Η εμφάνισή της όμως στον τελικό, στο πιστόλι 25 μέτρων, ήταν εξαιρετική και η Ολυμπιονίκης από την αρχή βρισκόταν ανάμεσα στην πρώτη και στην δεύτερη θέση.
Η βασική της αντίπαλος, η αθλήτρια Γιαν Τσεν από την Κίνα, αποκλείστηκε στη δεύτερη φάση του τελικού και η Άννα Κορακάκη διατήρησε την πρώτη θέση με ευκολία.
Δεύτερη στη βαθμολογία ήρθε η Γερμανίδα Ντορέν Φένεκαμπ και τρίτη η Γαλλίδα.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε ο πατέρας και προπονητής της Άννας Κορακάκη:

https://www.facebook.com/100009246418438/videos/1982014615450066/

valueforlife.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελα ρε αδερφε Χρησταρα μας λείπουν τα σχόλια σου. Έχει παραλησει όλο το κράτος εδώ και ασχολούνται ολοι με τον Σαββίδη!!Κάπου πήρε το μάτι μου σήμερα μέχρι και ο Λεβέντης έκανε δηλώσεις για τον Σαββίδη τι καλός άνθρωπος και τέτοια. Όπως καταλαβαινεις έχει γίνει χαμός οι μισοί τα βάζουν με τους άλλους μίσους .Καλή σου μέρα αδερφε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog