Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Παναγιώτης Φασούλας: «Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτοκτονία όταν ο γιος μου διαγνώστηκε με καρκίνο»!!!-BINTEO

- Advertisement -

Για τις δύσκολες στιγμές τις οποίες βίωσε τόσο ο ίδιος, όσο και όλη η οικογένειά του, όταν ο γιος του έδινε μάχη με τον καρκίνο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Παναγιώτης Φασούλας.

«Ο γιος μου έδωσε τον αγώνα του -γιατί τα παιδιά δίνουν τον αγώνα και τη μάχη, οι γονείς βρίσκονται απλώς εκεί και συμπαραστέκονται, τον πραγματικό αγώνα τον δίνουν τα παιδιά που αντιμετωπίζουν νεοπλασματικές ασθένειες- τον κέρδισε και είναι χαρούμενος που ζει μια φυσιολογική ζωή πλέον. Παίζει και μπάσκετ και κάνει όλα αυτά που είναι να κάνει.

Θεωρώ ότι αυτό που πρέπει να κάνουν οι γονείς είναι να μεταφέρουν την αισιοδοξία τους στο παιδί, ότι όλα αυτά είναι περαστικά και θα ξαναγυρίσουμε στην κανονικότητα που είχαμε πριν. Το «γιατί σε μένα» δεν το είπαμε ούτε για μια στιγμή. Την θεωρούμε την πιο βλάσφημη φράση που μπορεί να πει κανείς.

Πήγαμε στην Αμερική γιατί είχαμε μια επιπλοκή εδώ. Πήγαμε νομίζοντας ότι θα μείνουμε για τρεις μήνες, αλλά μας έβγαλαν ένα πρόγραμμα θεραπειών το οποίο κρατούσε 4,5 χρόνια. Μείναμε εκεί, κυρίως η Μάσα με τα παιδιά έμειναν εκεί 5 χρόνια χωρίς ούτε μία μέρα να γυρίσουν στην Ελλάδα. Εγώ πηγαινοερχόμουν.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν αυτοκτονία. Τι είναι αυτό το πράγμα; Τώρα σκέφτομαι πόσο γελοία σκέψη είναι αυτή. Είναι σοκαριστικό αλλά ίσως όχι τόσο, αρκεί να έχει καλή κατάληξη βέβαια».

ΠΗΓΗ: www.diaforetiko.gr
- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παναγιώτης Φασουλας!Αθλητής και Άνθρωπος.Ο Αγαθός γίγαντας. Τον θαυμασμό τον είχε και που επεζε στο Παοκ και στην Εθνική. Το να πεξει στο μεγαλύτερο σύλλογο ήταν λογική συνέχεια. Τα καλύτερα σε αυτόν και την οικογένειά του και θέλω να πιστεύω ότι τον αγαπούν όλοι οι μπασκετοφιλοι και όχι μόνο.

  2. Και οι δύο ψηλοί είναι και μπερδεύτηκα. Αυτές οι λεπτομέρειες θα σε φάνε. Μου βγαλατε και καινούργιο προσωνυμίο βλέπω!!καλυτερο πάντως από σκέτο ουαλλος. Αντέ γεια μας

  3. Ο Αργύρης είναι όμορφοπαιδο ο Παναγιώτης και αυτός κάτι κάνει. Ρε τη ζόρια τραβάτε ορισμένα νούμερα στο μπλοκ. Καρύδες σπατε όχι καρύδια. Αντέ και Γειά

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog