Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ξεχειλίζει η οργή των κατοίκων στα Εξαμίλια: Λαϊκή συνέλευση διαμαρτυρίας για την Εγκληματικότητα (video – φώτο)

- Advertisement -

Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει στην τοπική κοινότητα των Εξαμιλίων με καθημερινά κρούσματα κλοπών, ξυλοδαρμων και ενόπλων ληστειων στην περιοχή.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προσοχή μην θίξουμε τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες γιατι τότε θα σας φορέσουν την ταμπέλα που φοριέται παρα πολύ τελευταία , του εθνικιστή,ρατσιστή κλπ.

  2. Όλοι αυτοί οι συγκεντρωμένοι άνθρωποι είναι ρατσιστές; Η επιθυμία διασφάλισης της περιουσίας και σωματικής τους ακεραιότητας είναι ρατσισμός; Πόσοι από τους μη ρατσιστές προσφέρουν ένα πιάτο φαΐ στα μικρά που ζητιανεύουν στους δρόμους με το φόβο βίας αντί να πηγαίνουν στο σχολείο; Πόσοι μη ρατσιστές αγοράζουν καρέκλες, τραπέζια, χαλιά, καστανόχωμα, κοκκινόχωμα, πατάτες, κρεμμύδια από τους γύφτους με απόδειξη; Γιατί αν δεν είναι ρατσιστές, είναι σίγουρα φοροφυγάδες. Και τη ζημιά την καλύπτουμε όλοι εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες με επιπρόσθετους φόρους, πληρώνοντας στωϊκά χωρίς να κλέβουμε από τους συνανθρώπους μας κινητά, μετρητά και χωρίς να ζητιανεύουμε. Κοίτα να δεις που θα κατασκευάσει η αριστερά νέα λέξη για εμάς, "γυφτοφοβικούς", για να μας επιρρίψει και ευθύνες κι από πάνω που δεν επιθυμούμε την καταλήστευση των υπαρχόντων μας και καταπάτηση των ανθρωπίνων και δημοκρατικών δικαιωμάτων μας. Όταν διαμαρτυρόμαστε όμως για τους φόρους και δεν έχουμε να πληρώσουμε, εκεί δεν μας χαρακτηρίζουν "κυβερνοφοβικούς", αλλά επιβάλουν πρόστιμα τσουχτερά. Ενώ ο ίδιος ο Τσίπρας είχε δηλώσει ότι δεν πληρώνει τον ΕΝΦΙΑ διότι είναι ένας άδικος φόρος. Προεκλογικά όμως, γιατί μετεκλογικά τον απαιτεί και μάλιστα τον αύξησε στα πλαίσια του "στροφή από το παλιό", επικροτώντας στην ουσία την πολιτική ΓΑΠ, Σαμαρά, Βενιζέλου.

  3. Σκοτωθηκε αγγελουδι ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ στο Μενιδι με αδεσποτη σφαιρα, και το κυβερνον κομμα ΕΠΙΚΡΟΤΗΣΕ την πραξη τους με το να δηλωσει πως πλεον οι Ρομα θα γραφονται χωρις εξετασεις στα ΤΕΙ. Ξυπνατε ρεεεεεεεεε…. Καταργηση του ΕΝΦΙΑ περιμενατε? Τον ψηφισατε και τα λουζομαστε ολοι. Ελατε στην θεση των γονεων που εχασαν το παιδακι τους ρε αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτες!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog