Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Αστείρευτοι τροφοδότες γελοιογράφων…

- Advertisement -

 Η απίστευτη αποκάλυψη που ήρθε πρόσφατα στο φως της δημοσιότητας από τα τοπικά  Μ.Μ.Ε. και αφορά την “μεγαλοφυή έμπνευση” της προηγούμενης δημοτικής αρχής, να τοποθετήσει υδατοδεξαμενή εφοδιασμού  ελικοπτέρων κάτω από δέντρα,
μόνο με σαρκαστική διάθεση μπορεί κανείς να την προσέγγισει! 

Ώστε να καταδείξει την σαχλαμαροποίηση των θεσμών!

 Γεγονός που γελοιοποιεί πρώτα και πάνω από όλα τον Δήμο, ενώ μετασχηματίζει την πολιτική ζωή σε γκροτέσκο, γεγονός που δικαιολογεί στο έπακρο το σημερινό μας πολιτικό ολοκαύτωμα, με την ταυτόχρονη απαξίωση του ανώτατου θεσμικού οργάνου του δήμου μας!

  Και αν δεν υπήρχε κάποια σκοπιμότητα πίσω από αυτή την επιλογή, τότε σίγουρα είναι ενδεικτική του μονοψήφιου IQ του  εγκεφάλου του “μεταρρυθμιστή” που την συνέλαβε και αυταπόδεικτα καταδεικνύει το γιατί πρέπει να μείνει μακρυά από την διοίκηση του Δήμου μας!

 Ενώ a priori, όταν οι αρχές ενός τόπου είναι για γέλια, το μέλλον αυτού, είναι για κλάματα!

Υ. Γ. Δεν θέλω να διοικήσω τον πολυβασανισμένο μου τόπο, να διοικηθώ θέλω, αλλά με τρόπο έντιμο, δίχως ιδιοτέλειες, αλλότριες σκοπιμότητες και πολιτικές ασυναρτησίες, που οι πολίτες βαρέθηκαν πια να βλέπουν και ο τόπος δεν έχει καμία ανάγκη!


** Δημήτρης Καραπατάς (δημοσιευμένο άρθρο στην προσωπική σελίδα του στο facebook)









οι φωτογραφίες είναι προϊόν σάτιρας 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχω εντυπωσιαστεί με την υψηλή σοβαρότητα των επιχειρημάτων κατά του Λογοθέτη!!!!
    Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πολλοί δημότες που δεν τους αρέσει. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν πιό πολλοί που τους αρέσει ο Γκιώνης .
    Προσωπικά δεν μπορώ να διαλέξω ποιά πλευρά έχει βαρύτερη αρρώστια . Παρα΄την προσωπική μου όμως τοποθέτηση δεν δέχομαι τόσο φτηνή επιχειρηματολογία.
    Αν ο Κ. Καράπατας θεωρεί ότι όταν σε ένα τόπο οι αρχές είναι για γέλια τότε το μέλλον του τόπου είναι για κλάματα τότε θα πρέπει να συμπληρώσει την φράση του με την πρόταση " όταν οι δημότες εκλέγουν αρχές που είναι για γέλια" τότε απαιτείται ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog