Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Έρχεται πίστα moto cross στην χωματερή Φυλής; Γιατί όχι και στο Λουτράκι;

- Advertisement -

Ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς δημοσιοποίησε το φιλόδοξο σχεδιό του, που δεν είναι άλλο από το γεγονός, «η ανάπλαση της χωματερής να αποτελέσει έργο πνοής για ολόκληρη την Αττική».

     Περιγράφοντας το έργο σημειώνει πως «προβλέπει εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών, ανεμογεννητριών, πάρκου νερού από τα στραγγίσματα των απορριμμάτων, αθλητικού πάρκου και πίστας moto cross.»

    Σε αποκλειστικότητα, ο Offroader.gr σας παρουσίαζει το master plan για την αποκατάσταση του ΧΥΤΑ Φυλής.  Βέβαια όπως αντιλαμβανόμαστε είναι μια αρχική μελέτη – σχεδίαση και σίγουρα θα βελτιωθεί με την οριστική μελέτη.

    Οπως φαίνεται και στο υπόμνημα, ο πρωτοπόρος δήμαρχος Φυλής, αφουγκράζεται τις ανάγκες της εποχής για μοντέρνες offroad δραστηριότητες κοντά στην Αθήνα και προνοεί για την δημιουργία διαδρομής Enduro – Mountain Bike !  Εμείς του ευχόμαστε να συνεχίσει με την ίδια θέρμη ώστε να ολοκληρωθεί το έργο του.

**To παράπονο των αθλητών του motor cross που  ζουν στο Λουτράκι είναι ότι δεν μπορούν να προπονηθούν πουθενά. Μήπως ο Δήμος θα μπορούσε να κοιτάξει αυτή την πρόταση;



- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog