Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι πρωτοποριακές προτάσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Λ-Π για το νερό!

- Advertisement -



Λουτράκι.
Μια πόλη που το όνομά της είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πηγή ζωής…το νερό.
Το Λουτράκι χαρακτηρίστηκε επίσημα ως λουτρόπολη το 1925 και φημίζεται για τα ιαματικά και μεταλλικά του νερά.
Παρ’ όλη την τεράστια φήμη του όμως, τα τελευταία χρόνια, το πρώτο αναγνωρισμένο “φυσικό μεταλλικό νερό” στην Ελλάδα απο το 1985, δεν έτυχε της ανάλογης εκτίμησης απο το ευρύ καταναλωτικό κοινό, πολλώ δε μάλλον, ούτε των καταστημάτων της πόλης!

Προφανώς αυτά είχε κατά νου ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κος Φίλιππος Θυμής ο οποίος μας εξέπληξε ευχάριστα στην ημερίδα για την Παγκόσμια Ημέρα του Νερού που διοργανώθηκε στο Δημαρχείο Λουτρακίου, κάνοντας δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες προτάσεις στον LTO και στους Συλλόγους των Επαγγελματιών της πόλης μας.

Η πρώτη πρόταση αφορά τις κανάτες νερού που σερβίρονται στα καταστήματα εστίασης, (με την συμβολή της Δ.Ε.Υ.Α.) ώστε να έχουν το λογότυπο του Λουτρακίου να διαφημίζεται…

Η δεύτερη πρόταση αφορά τα εμφιαλωμένα νερά που πωλούνται στα καταστήματα.
Οι καταστηματάρχες που θα πωλούν εμφιαλωμένο νερό Λουτρακίου, με βάση τα τιμολόγια αγορών, να αφαιρούνται ως λίτρα νερού απο την συνολική μηνιαία κατανάλωσή τους και να μην μπαίνει φόρος εμπορίας.
Η πρόταση αυτή βέβαια, θέλει έγκριση απο το Δημοτικό Συμβούλιο αλλά είναι ενδεικτική της προσπάθειας που γίνεται για την προώθηση του νερού μας!

Φαίνεται πως μετά την επένδυση που γίνεται στο μοναδικό εναπομείναν εμφιαλωτήριο στο Λουτράκι, την Διεθνή Βράβευση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού μας και την προσπάθεια ευαισθητοποίησης όλων μας η φήμη του θα αποκατασταθεί και θα ξανα αποκτήσει την παλιά του αίγλη.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την ομιλία του κου Θυμή στην Παγκόσμια Ημέρα Νερού:

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ- ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ LTO- ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΗ ΓΚΑΜΑ ΤΟΥΣ.

  2. Σωστός ο πρόεδρος, άπαντες στο Λουτράκι πρεπει να πουλούν μονο το "δικο μας" νερό, ξυπνήστε ο ανταγωνισμός ειναι τεράστιος και μεις το παιζουμε υπερανω τρομαρα μας!!!

  3. Σωστός ο πρόεδρος, άπαντες στο Λουτράκι πρεπει να πουλούν μονο το "δικο μας" νερό, ξυπνήστε ο ανταγωνισμός ειναι τεράστιος και μεις το παιζουμε υπερανω τρομαρα μας!!!

  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΕΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ….ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog