Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απίστευτο περιστατικό στο Λουτράκι. Εδειραν οδηγό λεωφορείου που αποβίβαζε τουρίστες

- Advertisement -

Απίστευτο και όμως αληθινό!  Λεωφορείο σταμάτησε μπροστά στην Τράπεζα Πειραιώς στην κεντρική λεωφόρο του Λουτρακίου για να αποβιβάσει τους επιβαίνοντες (τουρίστες από τη Γαλλία) και επειδή προκλήθηκε μποτιλιάρισμα, οι “ευγενικοί” οδηγοί άρχισαν τις χειρονομίες .

Οι υπάλληλοι διπλανής επιχείρησης άρχισαν να φωνάζουν και δεν άργησαν να “ανάψουν τα αίματα” αφού ο οδηγός δεν μπορούσε να σταματήσει αλλού….
Οι τουρίστες που πήγαιναν σε παρακείμενο ξενοδοχείο έμειναν εμβρόντητοι από τη “θερμή υποδοχή” αλλά και ο οδηγός του λεωφορείου, γλίτωσε με λίγες εκδορές στο πρόσωπό του.

Αυτά που επακολούθησαν είναι μόνο δυσφήμιση για την πόλη….

**φωτο αρχείου

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΛΕΟΦΩΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΤΕΛ .
    Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΤΕΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΑ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ .
    ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ? 2018 ΕΦΤΑΣΕ .

    ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

  2. Δυστυχώς τέτοια τριτοκοσμικα φαινόμενα δυσφημουν όχι μόνο το Λουτράκι αλλά και την Ελλάδα γενικότερα. Είναι φαινόμενα διαλυσης και σήψης των υπηρεσιών δημοτικών και αστυνομικών.

  3. Τουρισμο θελουμε και δεν μπορουν οι ανθρωποι τοσα χρονια να αποβιβαστουν και να επιβιβαστουν με τις βαλιτσες τους στην κεντρικη οδο που ειναι τα ξενοδοχεια!!! Απλα πραγματα για αλλους…….

  4. Δυστυχως υπαρχουν τετοιοι ανισοροποι
    Στον πλανητη..λες και για 2 λεπτα που ξεφορτωσε
    Ο ανθρωπος τσι καθυστερησε και κρυωσε το πιλαφι

  5. αφιλοξενοι !!! τα δικα τους δεν τα βλεπουν που αφηνουν τα αμαξια κ τα αγροτικα διπλοπαρκαρισμενα κ σε γωνιες κ πινουν τα ουζα τους .Εκεινα δεν ενοχλουν την κινηση .Σα δε ντρεπεστε ..ο κοσμος ερχεται κ αφηνει λεφτα δειξτε λιγη ποιοτητα ! Τι θα παθετε να περιμενετε 5 λεπτα ?Αν ειχε φαναρι δεν θα περιμενατε δηλαδη? Η μηπως να τους κατεβαζουν στον Καραντανη με τις βαλιτσες και να ερχονται ποδαρατο ? Αυτα τα μυαλα μονο εδω τα εχω δει πουθενα αλλου δεν κανουν ετσι ..ολο φασαρια σας ενοχλουν τα πουλμαν .Τουριστικη πολη ειναι αν θελετε μοναξιες ανεβειτε πιο πανω εχει ωραιο βουνο .Στα νησια δεν κανουν ετσι που παει χιλιαδες κοσμος ..Κριμα ..

  6. ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΕΝΖΙΝΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΕΚΡΥΒΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ !!!!

  7. ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.ΕΙΠΑΜΕ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣΤΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΠΟΛΗ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΟΡΙΟΤΕΘΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΡΗΜΑΔΕΣ ΤΡΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΙΩΝ.ΑΣΕ. ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΚΤΕΛ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ.ΞΕΦΤΙΛΑ.

  8. Επιτέλους θα εφαρμοστεί η ολοκληρωμένη συγκοινωνιακή μελέτη για τα λεωφορεία στο Λουτράκι κύριε Παντελέου που προβλέπει συγκεκριμένα σημεία για την στάση των τουριστικών λεωφορείων;

  9. οι υπαλληλοι του διπλανου μαγαζιου τι ρολο βαρανε ? σπιτι τους κουμαντο εχουν κανει την περιοχη τσιφλικι ολοι τους..κ να θελει να σταματησει που να παει το πουλμαν ? βαλτε συη Μεγαλου Αλεξανδρου μια θεση ετσι γιατι την εχουν κανει οικοπεδο με παλιομηχανακια
    για να εχουν καβατζα θεσεις .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog