Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Διέπρεψε και πάλι στο εξωτερικό ο νεαρός Λουτρακιώτης πιανίστας !!

- Advertisement -

Μετά το ντεμπούτο του στη Γερμανία(Κολωνία) λιγότερο από ένα χρόνο πριν, ο Σταύρος Δρίτσας προσεκλήθη ξανά από το Beethoven Academy- οργανισμός που συνεργάζεται με καλλιτέχνες-θρύλους της κλασικής μουσικής όπως η Martha Argerich, Misha Maisky κ.α. .

Σε συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 26 Μαρτίου, ημέρα θανάτου του Μπετόβεν, στη Βόννη, γενέτειρα του μεγάλου συνθέτη, ο Σταύρος εμφανίστηκε σε αυτή την επετειακή συναυλία στο Πανεπιστήμιο της Βόννης ανάμεσα σε καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς- όπως ο Έλληνας Άρης Αργύρης, βαρύτονος με εμφανίσεις στις μεγαλύτερες όπερες του κόσμου και καθηγητής φωνητικής στην Ακαδημία του Βερολίνου, και το κουαρτέτο εγχόρδων Calidore, το οποίο με έδρα τη Νέα Υόρκη περιοδεύει στις σημαντικότερες αίθουσες του κόσμου.

Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του κι ανάμεσα σε τέτοιας αξίας συναδέλφους του, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σταύρος ήταν εκείνος που επιλέχθηκε να κλείσει τη συναυλία, στην οποία παραβρέθηκαν επίσης πρόσωπα της πολιτικής και καλλιτεχνικής ζωής της Γερμανίας.

         

Eπιμέλεια-Χαρά

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει πάρει από εμένα Ελένη. Το έχω ανηψακι το παιδί. Οι γονείς του έχουν κάνει πολλές θυσίες για το Σταύρο και το παιδί χαρακτήρας διαμάντι. ,σοβαρός ,και με ευγένεια που δεν τη συναντάς σε παιδιά της ηλικίας του. Για αυτό είναι τόσο επιτυχημένο και έχει καταφέρει μόνος του να επιβιώνει και να διαπρέπει σε μια πόλη σαν το Λονδίνο. Ξαδερφε Νικόλα να τον χαίρεστε τον Σταυρακο.Την καλημέρα μου Ελένη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog