Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Τρεις μήνες απλήρωτες οι καθαρίστριες..Θα πληρωθούν…..μετά το Πάσχα ..!!!

- Advertisement -

Οι σχολικές καθαρίστριες του Δήμου Λουτρακίου για μια ακόμη φορά ενημερωθήκαμε από τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση ότι θα πληρωθούμε τα δεδουλευμένα του Γενάρη και του Φλεβάρη που δε μας έχουν καταβληθεί  στις 13/4.

Παρά τις λαμπερές υποσχέσεις της κυβέρνησης για ομαλότητα στον εργασιακό καθεστώς των σχολικών καθαριστριών εμείς οι εργαζόμενες στην καθαριότητα αντιμετωπίζουμε καθημερινά αμέτρητες δυσκολίες και εμπόδια. Η απληρωσιά και η ανασφάλεια είναι η καθημερινότητα μας.

Διεκδικούμε τα δεδουλευμένα και του Μαρτίου , να μας καταβληθούν πριν το Πάσχα.
Μέχρι τότε θα παρευρισκόμαστε στην εργασία μας αλλά δε θα ανταποκρινόμαστε στα καθήκοντα μας.

Παράλληλα όμως θα αγωνιστούμε για τη μόνη ρεαλιστική λύση στο εργασιακό μας ζήτημα αλλά και στο πρόβλημα της επαρκούς καθαριότητας των σχολείων, που είναι η άμεση μονιμοποίηση των καθαριστριών σε όλα τα σχολεία με 8ωρη απασχόληση και η κάλυψη των κενών που  υπάρχουν με νέες προσλήψεις.

Καλούμε σε συμπαράσταση σωματεία, φορείς, συλλόγους γονέων στο δίκαιο αγώνα μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ Δ.ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ
27/3/2018

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξημερωνει Πεμπτη,αρα μενει μονο η Παρασκευη σαν εργασιμη και μετα το σχολειο κλεινει για Πασχα. Ανοιγει παλι 16 Απριλιου.Στην ουσια,δεν θα καθαρισετε μονο δυο μερες !
    Και νομιζετε πως θα ενδιαφερθουν οι αρμοδιοι για το προβλημα σας,την στιγμη που το σχολειο θα μεινει ακαθαριστο για δυο μερες κι οχι για 10 η 15 ? Τυχαια ειχαν αφησει να εννοηθει πως θα γινει πληρωμη πριν το Πασχα και το αλλαξαν 3 μερες πριν κλεισει το σχολειο για Πασχα? Σε ποιο παραλληλο συμπαν ζειτε….?

  2. 10:27 οι μερεσ που δεν καθαρίζουμε μέχρι την Παρασκευή είναι 4!! Επίσης εαν δεν πληρωθουμε τα δεδουλευμενα 3μηνων πριν το Πάσχα ο αγωνασ θα συνεχιστεί με ακαθάριστα σχολεία και μετά!! Τα διαδικαστικά τουσ δεν μας αφορούν!! Να βρουν να μας πληρώσουν ….Όπως βρίσκουν κάτι χιλιάδες ευρώ για τα καρναβάλια …Κ.Τ.Λ!! Να φτύσουν την καραμελιτσα δεν έχουμε λεφταααα….

  3. Συναδελφισσεσ κρατάτε γερά!! Στην τελική τόσο πολύ μασ εκτυμουνε που καθαρίζουμε απληρωτεσ τα Σχολεία που πάνε τα παιδιά τους και τα παιδιά όλων!! Και ας σταματήσει επιτελουσ ο εκφοβισμός ότι δεν θα ανανεωθούν συμβασεισ του χρονου!! Ο ΤΖΑΜΠΑΣ πέθανε κύριοι!! Δεν υποχωρουμε εαν δεν δικαιωθούμε!!

  4. 11:49 μ.μ. Ας μην τους ψήφιζες κυρά μου. Και μην βιαστείς να απαντήσεις: "εγώ? Ποτέ"! Γιατί από την ηλίθια ψήφο σας την πληρώνουμε τώρα όλοι και τα παιδιά μας.

  5. 11:14 ευτηχωσ δεν τουσ ψήφισα αλλα μάλλον εισαι φηφοφοροσ τουσ εαν κρίνω από το λεξιλόγιο σου το "κυρά μου" !!! Το χρησιμοποιούν πολύ…Η τώρα Δημοτική Αρχή!!!????

  6. Το οτι η πληρωμη γινεται οταν ερθουν τα χρηματα απο το υποργειο παιδειας το ξερετε? Γιατι ετσι γραφει η συμβαση σας. Που την εχετε υπογραψει κιολας. Το γεγονος πως γινεται η "υπενθυμιση " αυτης της παραγραφου απο τους αρμοδιους της σχολ. επιτροπης προς τις εργαζομενες ειναι απο μονη της καταπτυστη αλλα δεν μπορεις να περιμενεις κατι διαφορετικο… Και χανετε και την ουσια του θεματος,γιατι απο οτι εμαθα θα πληρωθειτε ,οπως κυκλοφορει, τους δυο μηνες.Πως συμβαινει αυτο τωρα μονο αυτοι το ξερουν,αφου το ινστιτουτο του υπουργειου στελνει τα χρηματα για 4 μηνο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog