Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Καλό ταξίδι Δάσκαλε ..

- Advertisement -

Λυγίσαμε στο άκουσμα του θανάτου,του αγαπημένου μας καθηγητή της Μουσικής Δημήτρη Τσιολάκη
Ο Δημήτρης Τσιολάκης υποστήριξε πανάξια την τέχνη του, αποτέλεσε ξεχωριστή μορφή για το Γυμνάσιο Λουτρακίου , αγαπούσε τους μαθητές του και ήταν υπομονετικός με τις ζωηράδες τους.

Ανθρωπος με χιούμορ,  που παρέμεινε στη μνήμη των μαθητών του ως μια ξεχωριστή φυσιογνωμία. Ενας καλός άνθρωπος..

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στα Γλυκά Νερά Αττικης

Καλό σου ταξίδι δάσκαλε…θα σε θυμόμαστε



**Η συντακτική μας ομάδα εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τον είχα προλάβει και εγώ.ψυχούλα και καλός Άνθρωπος από τοτε που τον σκαγαμε στο γυμνάσιο.ο μόνος καθηγητής που δεν έχω ξεχάσει το όνομα του. Όλα τα νούμερα οι συμμαθητές μου θα συμφωνήσουν μαζί μου. Καλό ταξίδι θα μας περιμένει εκεί που θα πάει

  2. Kαλό ταξίδι στο δρόμο για τον Παράδεισο αγαπημένε μας Κύριε … Υπήρξες εξαιρετικός εκπαιδευτικός, μα πρωτίστως παιδαγωγός, πάντοτε ήρεμος, ταπεινός, άνθρωπος με αξίες και αρχές, αξιόλογος ! Θα σε θυμόμαστε με πολλή αγάπη, με εκτίμηση ….

  3. Θερμα συλλυπητήρια στην οικογένεια του υπέροχου αυτου ανθρωπου και δασκαλου με ολη τη σημασια της λεξεως τον ευχαριστω για την διδασκαλια και την παρότρυνση στα παιδια μου σχετικα με την μουσικη και οχι μονο Ας ειναι ελαφρύ το χωμα που θα τον σκεπασει.

  4. Θερμα συλλυπητήρια στην οικογενεια του υπέροχου, αγαπητου δασκαλου και ανθρωπου Δημητρη Τσιολακη.Τον ευχαριστουμε ολη η οικογενεια για την διδασκαλια και την παρότρυνση σχετικα με την μουσικη προς τα παιδια μας Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει.

  5. Ευχαριστούμε πολύ όλους για τα συγκινητικά σας μηνύματα. Αυτό που μας απαλύνει τον πόνο είναι ότι ένα ευρύ περιβάλλον (συνάδελφοι, μαθητές, φίλοι, κ.ά.) εκτίμησαν το χαρακτήρα του πρώτα, τα ταλέντα του και την ανιδιοτελή προσφορά των γνώσεών του. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog