Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λουτράκι: Συνεδριάζει σήμερα το Λιμενικό Ταμειο

- Advertisement -

Παρακαλούμε όπως προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων (Ιάσονος & Εθν. Αντιστάσεως) την 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018
ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 6:00μ.μ. σε τακτική συνεδρίαση για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Ανατροπή αναλήψεων έτους 2018.
2. Επικαιροποίηση και τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 44/17 Α.Δ.Σ. περί πρότασης υποβολής έργων στο Π.Δ.Ε. του Υ.Ν.&Ν.Π.
3. Εξέταση αιτήματος της “ΝΤΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΣΙΑ Ε.Ε.” για παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 42,21τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος της για το έτος 2018.
4. Εξέταση αιτήματος της Αντωνίου Ουρανίας για παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 72τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος της για το έτος 2018.
5. Εξέταση αιτήματος του Καρασκούτη Λύσανδρου για παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 116,25τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος του για το έτος 2018.
6. Εξέταση αιτήματος του Παπαβασιλείου Μάρκου για παραχώρηση χώρου επί Χ.Ζ.Λ. Λουτρακίου εμβαδού 51,06τ.μ. για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν του κατ/τος της για το έτος 2018.
7. Εξέταση αιτήματος της “ΧΑΤΖΗΣΤΑΥΡΑΚΗΣ Ν. & ΣΙΑ Ε.Ε.” για παραχώρηση, επιπλέον του ήδη παραχωρηθέντος  χώρου, επί αιγιαλού για την ανάπτυξη ομπρελών-ξαπλώστρων εμβαδού 82,50τ.μ., για το έτος 2018.

Κοινοποίηση          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
Ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου
                                                                               ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με την ανάπλαση τι γίνεται κύριε Δήμαρχε? Θα μας ζητήσετε την ψήφο για να την ξεκινήσετε στην ΕΠΟΜΕΝΗ θητεία σας?
    Πιστεύετε ότι θα πιάσει το "κόλπο" και θα σας εμπιστευτούν και πάλι οι ψηφοφόροι ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ τον λόγο?

  2. Δεν χρειάζεται ανάπλαση αν αλλάξουμε τα σπασμένα πλακάκια και μπουν παγκάκι φώτα και πράσινο μια χαρά είναι η παραλία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog