Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Απορρίφθηκε η ένσταση για τους Έλληνες στρατιωτικούς

- Advertisement -

Σε καθεστώς κράτησης παραμένουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί – Το 1ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως, όπου προσέφυγαν οι δικηγόροι τους, αποφάνθηκε ότι είναι αναρμόδιο για την εξέταση της ένστασης – Πλέον, περιμένουν πότε ο δικαστής θα ορίσει δικάσιμο

Στις φυλακές Αδριανούπολης θα παραμείνουν μέχρι νεωτέρας οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές από τις 2 Μαρτίου.

Όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, απορρίφθηκε η ένσταση που κατέθεσαν κατά της απόφασης για τη διατήρηση της προφυλάκισής τους, με αποτέλεσμα να παραμένουν σε καθεστώς κράτησης.

Ειδικότερα, το 1ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως, όπου προσέφυγαν οι δικηγόροι των στρατιωτικών, αποφάνθηκε ότι είναι αναρμόδιο για την εξέταση της ένστασης και παρέπεμψε την αίτηση στο 2ο Ειρηνοδικείο Αδριανουπόλεως, που έλαβε την αρχική απόφαση.

Το 2ο Ειρηνοδικείο απέρριψε την ένσταση, επικαλούμενο την ίδια αιτιολογία της προχθεσινής απόφασης. Σύμφωνα με το Anadolu, οι δικαστές εκτίμησαν ότι υπάρχουν ισχυρά στοιχεία ότι έχουν διαπράξει αδίκημα για το οποίο η ποινή μπορεί να είναι έως και πέντε χρόνια. Επίσης, θεωρούν ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να διαφύγουν, εάν αφεθούν ελεύθεροι.

Πλέον, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί περιμένουν την κατάθεση του κατηγορητηρίου, προκειμένου ο δικαστής να ορίσει δικάσιμο για την υπόθεσή τους. –

protothema.gr

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Tι τα θες, τι τα γυρευεις. Ο Φιλης δεν ειπε πως δεν ειναι μειζον ζητημα; Και γιατι ο Τσιπρας αρνειται πεισματικα να παρει τηλεφ. τον Τουρκο ομολογο του; Διοτι τους υποσχεθηκε οτι σε δυο εβδομαδες θα τους εδινε τους 8 και ξερει ποια απαντηση θα λαβει. Τα παιδια ειναι αφημενα στο… ελεος της αριστερας και της προοδου. Τον Τσιπρα τον ενδιαφερει μονο να αλλαξει το συνταγμα τωρα ωστε να το καταστησει τετοιο που θα του επιτρεψει να παραμεινει αιωνιος πρωθυπουργος. Στα μουτρα σας οσοι τον ψηφισατε! Ειθε αυτο να σημανει το ξηλωμα αυτου και της σταλινικης σπειρας του.

  2. ντροπη σας ελληναραδες που βαλατε αυτα τα λαμογια στην κυβερνηση !!!
    που εισαι τωρα χοντρε με την παραλλαγη να πας να παρεις τους στρατιωτες σου ???
    αλλα εδω σου μπηκε ο ρουβικωνας μεσα στο σπιτι σου … οι τουρκοι θα σε φοβηθουνε !!!
    στα τεσσερα ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog