Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ο Σπύρος Καραβούλης μιλά για τις συνεντεύξεις και τα πλάνα που δυσφήμισαν το Λουτράκι !

- Advertisement -

To loutrakiblog επικοινώνησε με τον κ. Καραβούλη, Πρόεδρο του LTO.Ζητήσαμε να μας πει την άποψή του σχετικά με το ρεπορτάζ του Alpha. Ο κ. Καραβούλης βρίσκεται στο εξωτερικό και τον ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιέρωσε για να μας απαντήσει

LB:Φαντάζομαι θα έχετε διαβάσει την κριτική που ασκήσαμε τους Αυτοδύτες.
Μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανάρτηση παρακάτω

Μόνο οργή ! H θάλασσά μας δεν είναι χωματερή κύριοι Αυτοδύτες του Λουτρακίου



 Κατά τη γνώμη μας θα έπρεπε να προβάλλουν τις δράσεις τους, τις οποίες κατ΄επανάληψη προβάλλουμε μέσω του blog , με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τους πολίτες να μην ρυπαίνουν τη θάλασσα. Αντ΄αυτού περιχαρείς διατυμπανίζουν πόσα κιλά ρύπανσης ανασύρουν από το βυθό, ωσάν όλη η βρωμιά του κόσμου βρίσκεται στον πάτο της θάλασσας του Λουτρακίου Να σας αναφέρω εδώ πως ζητήσαμε από τους Αυτοδύτες να απαντήσουν στο δημοσίευμά μας, ζητήσαμε συνέντευξη μαζί τους και δεν δέχθηκαν. Ρωτήσαμε αν κάλεσαν αυτοί το κανάλι και είπαν όχι. Ποια είναι η άποψή σας για αυτό?   



Σπ.Καραβούλης Στο  πρόσφατο δημοσίευμά σας αναφέρεστε με τρόπο οξύ στην δυσφήμιση που γίνεται στον προορισμό μας μέσα από το πρόσφατο ρεπορτάζ του Alpha στο οποίο εμφανίζομαι και εγώ και σας ευχαριστώ για την ευκαιρία  να τοποθετηθώ επ αυτού, χωρίς φυσικά δεν είμαι σε θέση να απαντήσω αντί των αυτοδυτών. 
Κατ αρχήν θα ήθελα να καταστήσω σαφές ότι και εμένα με εξοργίζει η δυσφήμιση που γίνεται γιατί και παραπλανητική είναι και άδικη για έναν τόπο με τόσες ομορφιές όπως είναι το Λουτράκι μας.
Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που το Λουτρακι στοχοποιείται από εθνικά κανάλια, εφημερίδες, δημοσιογράφους και ΜΜΕ. Το έχουμε δει κατ επανάληψη στο πρόσφατο παρελθόν και για αρκετά διαφορετικά θέματα. 
Ισως να φταίει για αυτό ότι το Λουτράκι σαν όνομα «πουλάει» δημοσιογραφικά γιατί είναι γνωστό και υποδέχεται χιλιάδες κόσμου ως ο κορυφαίος τουριστικός προορισμός στην ευρύτερη περιοχή, ή ακόμη το γεγονός ότι βρίσκεται δίπλα στην Αθήνα οπότε είναι εύκολο στους δημοσιογράφους να πεταχτούν μέχρι το Λουτράκι ώστε να καλύψουν το ρεπορτάζ τους. Δεν είναι τυχαίο ότι ενώ με το θέμα των μεδουσών υποφέρει όλος ο Κορινθιακός με δεκάδες πόλεις, οι περισσότερες αναφορές  και ρεπορτάζ για το θέμα αναφέρονται στο Λουτράκι. 
Οσον αφορά τώρα τη δράση των αυτοδυτών, φυσικά και είναι και σημαντική και ευπρόσδεκτη συμβάλλοντας στην ανάπτυξη περιβαλλοντικής συνείδησης για αυτό και τους έχουμε δεχτεί στον Τουριστικό Οργανισμό αλλά και απολαμβάνουν της προβολής των τοπικών ΜΜΕ όπως και του δικού σας. 
Η επικοινωνιακή διαχείρισης της προβολής της δράσης τους ωστόσο εκτός της περιοχής, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή δεδομένου ότι – όπως βλέπουμε και στην πράξη – τα φωτογραφικά πλάνα και βίντεο που δημοσιεύουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από κάποιους κακοπροαίρετους για το αντίθετο ακριβώς αποτέλεσμα, δηλαδή την δυσφήμιση της περιοχής μας, κάτι το οποίο είδαμε και πέρυσι με την προβολή της «εισβολής» των μεδουσών και φέτος με την προβολή του Κορινθιακού ως απέραντου σκουπιδότοπου. 


LB:κ. Καραβούλη ποιος κάλεσε το κανάλι; Ο Δημοσιογράφος λέει πριν το ρεπορτάζ “εσείς μας καλέσατε”.    


Σπ.Καραβούλης Δεν γνωρίζω αν και ποιος μπορεί να τους κάλεσε. Αν το έκανε κάποιος από το Λουτράκι σίγουρα ενήργησε απερίσκεπτα και με τρόπο ανεγκέφαλο με κόστος για όλους. Το βέβαιο είναι ότι δεν τους κάλεσε ο Τουριστικός Οργανισμός από τη στιγμή μάλιστα που επιδιώκουμε το αντίθετο, δηλαδή την αποφυγή αρνητικής δημοσιότητας για τον τόπο μας. 


LB:Πιστεύετε πως είναι άδικη η κριτική που ασκήσαμε στα μέλη σας; 



Σπ.Καραβούλης Οφείλω να ομολογήσω ότι η θέση που λάβατε – αν και διατυπώθηκε με τρόπο αρκετά οξύ που μπορεί να δημιουργεί πικρίες – ήταν σε γενικές γραμμές εύλογη και ίσως αναγκαία προκειμένου να προβληματιστούμε όλοι για το θέμα της δυσφήμισης του προορισμού σε εθνικό επίπεδο. 
Πιστεύω ότι κανένας Λουτρακιώτης – φορέας, ομάδα  ή ιδιώτης – δεν ενεργεί κακοπροαίρετα με σκοπό να βλάψει την εικόνα του τόπου του και πως ο διχασμός μεταξύ μας θα είναι ότι χειρότερο μπορούμε να κάνουμε. Και τέτοια θέματα δεν θα πρέπει να κλονίζουν την συνοχή μας και τη συνεργασία μας και αυτό που προσπαθούμε ως Τουριστικός Οργανισμός να πετύχουμε, δηλαδή την επικοινωνία και τη συνεργασία. Θα πρέπει όμως να αποτελούν μαθήματα και εμπειρίες ώστε να μην καταλήγουμε εμείς οι ίδιοι να κουβαλάμε νερό στο μύλο αυτών που έχουν σκοπούς ή συμφέροντα αντίθετα με τους δικούς μας
Πιστεύω πως δεν πρέπει να δοθούν ξανά εικόνες και πλάνα από τους αυτοδύτες – ή οποιουσδήποτε άλλους – ακόμη και δηλώσεις – με υλικό που μπορεί να χρησιμεύσει για τη δυσφήμιση του τόπου μας από κάποιους κακοπροαίρετους – και αυτό το επικοινώνησα και στους ίδιους – γιατί τελικά αυτό μένει στο μυαλό του τηλεθεατή η εικόνα και όχι τα λόγια. Επίσης, πως θα πρέπει όλοι μας – επαγγελματίες, εκπρόσωποι φορέων αλλά και απλοί πολίτες και δημοσιογράφοι – να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις δημόσιες δηλώσεις μας, στα γραφόμενα και στην εικόνα που δίνουμε προς τα έξω, φροντίζοντας να δίνουμε πάντα μια θετική εικόνα και μια προσπάθεια για το καλύτερο ώστε να τροφοδοτούμε το θετικό και  την ανάπτυξη και όχι το αρνητικό και την οπισθοδρόμηση. 


LB:Ο LTO δεν είναι ένας τυχαίος οργανισμός. Είναι ο επίσημος φορέας προβολής του Δήμου. Θεωρείτε πως είναι σωστό ακόμα και αν θέλετε να πείτε  πως είναι σε ύφεση το φαινόμενο, να δίνετε συνεντεύξεις λίγο πριν ανοίξει η τουριστική περίοδος. Πιστεύετε κάνει καλό;  

Σπ.Καραβούλης Σαν Τουριστικός Οργανισμός βρισκόμαστε συνεχώς αντιμέτωποι με το θέμα της διαχείρισης και αντιμετώπισης αυτής της αρνητικής δημοσιότητας, όταν σκοπός μας και  προσπάθειά μας είναι ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή η προβολή και η θετική δημοσιότητα. Ωστόσο το δίλημμα είναι μεγάλο: Αν αρνηθούμε να μιλήσουμε ή να λάβουμε θέση, φαίνεται σαν να προσπαθούμε να αποκρύψουμε κάποιο θέμα ή να βγάλουμε την ουρά μας απ έξω, αφήνοντας παράλληλα την ευθύνη της επικοινωνίας σε άτομα που τυχαία μπορεί να συναντήσει ο δημοσιογράφος στο δρόμο ή αλλού. Αν από την άλλη βγούμε μπροστά και τοποθετηθούμε, κινδυνεύουμε να αποτελέσουμε κομμάτι της αρνητικής δημοσιότητας, όπως έγινε και με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. 
Το σίγουρο είναι – και αυτό εσείς το γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα – πως ο δημοσιογράφος και το μέσο μπορεί να κάνει το άσπρο μαύρο και να παρουσιάσει την εικόνα και το θέμα με τον τρόπο που αυτό επιθυμεί. Και συνήθως αυτός ο τρόπος δεν είναι να βγει κάτι θετικό η όμορφο αλλά κάτι αρνητικό, καταστροφικό και άσχημο, γιατί από ότι φαίνεται αυτό  είναι πιο ελκυστικό στο κοινό και πουλάει περισσότερο. 



LB:Εσείς κ. Καραβούλη γιατί δεχθήκατε να μιλήσετε στην κάμερα ενώ έχετε γνώση των περσινών ρεπορτάζ, διαφόρων καναλιών και ειδικά του Alpha .Θυμόμαστε όλοι, πόσο κακό έγινε στο Λουτράκι με τα γνωστά αποτελέσματα.  



Σπ.Καραβούλης Όταν με ειδοποίησαν ότι το συνεργείο του Alpha είναι καθ οδόν και έρχεται στο Λουτράκι να κάνει ρεπορτάζ για τις μέδουσες, επικοινώνησα άμεσα με το δημοσιογράφο τηλεφωνικά, λέγοντάς του ότι δεν μας χρειάζεται άλλο ένα δυσφημιστικό ρεπορτάζ για το θέμα και πως περισσότερη ζημιά μας έχει προκαλέσει η δυσφήμιση που έχει γίνει παρά το γεγονός καθεαυτό της ύπαρξης μεδουσών κάποιες μέρες και κάποιες εποχές και πως μπορούν να απευθυνθούν και σε άλλα μέρη. Ωστόσο, με ενημέρωσαν πως το ρεπορτάζ έχει προγραμματιστεί και θα γίνει στο Λουτράκι και πως αν δεν επιθυμώ να τοποθετηθώ εκ μέρους του Οργανισμού να τους ενημερώσω. 
Συζητώντας με τα μέλη της εκτελεστικής επιτροπής στον ελάχιστο  χρόνο που είχα στη διάθεσή μου αποφασίσαμε πως δεν θα ήταν σωστό να αφήσουμε το θέμα ανεξέλεγκτο με κίνδυνο να βγει με ιδιαίτερα αρνητικό τρόπο και πως  είναι προτιμότερο να προσπαθήσουμε να μετριάσουμε τον αντίκτυπο. Αμεσα επικοινωνήσαμε με τους  εκπροσώπους των φορέων που θα έπαιρνε συνεντεύξεις το κανάλι καθιστώντας σαφές πως δεν θα πρέπει να περάσουμε μια εικόνα καταστροφής για την περιοχή και πως είναι σημαντικό να υποβαθμίσουμε το θέμα. Φυσικά, στην περίπτωση αυτή το μαχαίρι και το καρπούζι το έχει το κανάλι, το οποίο κάνει μοντάζ στις συνεντεύξεις κάνοντας κοπτοραπτική ώστε να δώσει την εικόνα που εξυπηρετεί τους σκοπούς της εκπομπής και που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν η προβολή της περιοχής. 
Στα πλαίσια αυτά, καταφέραμε να μην εμφανίζεται στην οθόνη το Λουτράκι και η αναφορά να γίνει για τις τσούχτρες του Κορινθιακού και το θέμα να εμφανιστεί υποβαθμισμένο σε δεύτερο πλάνο και δεν τροφοδοτήσαμε 
Ωστόσο, το ρεπορτάζ πήρε διαφορετική τροπή προκειμένου προφανώς να επιτύχει τους στόχους  της τηλεθέασης βγάζοντας καινούριο «λαυράκι» αυτή το φορά με εκτενή αναφορά και εικόνα στα σκουπίδια που ανελκύει  από τον βυθό της θάλασσας η ομάδα των αυτοδυτών Λουτρακίου (!) κάτι για το οποίο ούτε είχα ερωτηθεί ούτε είχα ενημερωθεί ούτε ποτέ μου ανέφερε ο δημοσιογράφος. Συνειδητοποιώ τότε ότι το θέμα προέκυψε «από σπόντα» όταν τα πλάνα που πήραν οι δημοσιογράφοι από τους αυτοδύτες – προφανώς θέλοντας να προβάλλουν το έργο που κάνουν – έδιναν – δυστυχώς για εμάς – την εικόνα που ήθελαν, αυτή της θάλασσας – χωματερής και αυτό έβγαλαν, αφού το θέμα με τις τσούχτρες είχε ξεθωριάσει. 


LB:Δηλαδή φταίνε οι “κακοί” δημοσιογράφοι;  

Σπ.Καραβούλης Εν μέρει ναι, όχι προσωπικά οι δημοσιογράφοι αλλά όλο το σύστημα που λειτουργούν –  τα εθνικά κυρίως ΜΜΕ – πουλώντας την εικόνα της καταστροφής. Από την πώς να τους κατηγορήσεις όταν όταν αυτή την εικόνα αποζητούν να «αγοράσουν» οι τηλεθεατές ? Είναι ένας φαύλος κύκλος.  Μου προξενεί εντύπωση που τοπικοι δημοσιογράφοι αναδεικνύουν το πρόβλημα ώστε να καρπωθούν επισκεψιμότητα. Είναι σαν να στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα των τοπικών επιχειρήσεων και της κοινωνίας της οποίας αποτελούν μέλος και τους στηρίζουν οικονομικά

 LB:Aς υποθέσουμε πως είστε τουρίστας και θέλετε να έρθετε  για διακοπές στο Λουτράκι.Βλέποντας αυτά τα πλάνα, τι θα σκεφτόσασταν;  


Σπ.Καραβούλης Σίγουρα δεν θα μου ήταν ευχάριστό αλλά από την άλλη δεν θα ήταν αρκετό ένα ρεπορτάζ με μια αρνητική εικόνα ώστε να αναστρέψει εντελώς την εικόνα ενός παραδοσιακού και διαχρονικού τουριστικού προορισμού. Για αυτό και είναι σημαντικό να υπάρχει διαρκής και στοχευμένη προβολή του προορισμού με κάθε διαθέσιμο μέσο, κάτι που αποτελεί και βασική επιδίωξη του Τουριστικού Οργανισμού. 


LB: Mετά τη δημοσιοποίηση του ρεπορτάζ, επικοινωνήσατε με το δημοσιογράφο να παραπονεθείτε; 


Σπ.Καραβούλης Δεν θεωρώ ότι κάτι τέτοιο θα είχε νόημα ή αποτέλεσμα, το αντίθετο μάλιστα, θα μπορούσε να μας βάλει σε μια διαδικασία διαρκούς αντιπαράθεσης με συνέχιση της αρνητικής προβολής. Κάποια πράγματα είναι καλύτερο να τα αφήνεις να περνάνε. Αν τυχόν υπάρξει επανάληψη της δυσφήμισης, τότε σίγουρα να ενεργήσουμε. 

LB:Με τους Αυτοδύτες επικοινωνήσατε. Tι τους είπατε για τα συγκεκριμένα πλάνα και τι σας απάντησαν;  


Σπ.Καραβούλης Επικοινώνησα  και τους ζήτησα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εφεξής στην δημοσιοποίηση πλάνων που μπορεί να χρησιμοποιηθούν με τρόπο αρνητικό για την περιοχή μας. Πιστεύω πως το θεώρησαν εύλογο και πως στο μέλλον θα υπάρξει καλύτερος συντονισμός στην έξωθεν επικοινωνία 




LB:Κλείνοντας , η άποψή μας είναι πως το πρόβλημα δεν κρύβεται κάτω από το χαλί. Δεν πρέπει να αποσιωποιείται. Καλό θα είναι να γίνονται ενέργειες από τους αρμόδιους για την επίλυσή του αλλά να μιλούμε δημόσια όσο λιγότερο γίνεται γι’ αυτό  

Σπ.Καραβούλης Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Θα πρέπει όμως να έχουμε και ένα κοινό πλάνο δράσης έναντι των εθνικών ΜΜΕ. 

LB:Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας  

Σπ.Καραβούλης Και εγώ να είστε καλά. 

Διαβάστε στις 6.00 μμ τι απάντησε ο κ. Καραβούλης στην παρακάτω ερώτηση


LB:Ο Οργανισμός του οποίου είστε Πρόεδρος, λαμβάνει επιχορηγήσεις από το Δήμο. Κατηγορείστε λοιπόν ότι διαχειρίζεστε δημοτικό χρήμα αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Επίσης θα ήθελα να μας πείτε,τα έξοδά σας όταν ταξιδεύετε καλύπτονται από τo ταμείο του LTO?  

- Advertisement -

32 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν δέχθηκαν να μιλήσουν !
    Γιατί ?
    Εάν δεν τους κάλεσαν αυτοί, γιατί δεν μιλάνε με ένα τοπικό μέσο !
    Είστε αυτοί που τους καλέσατε και τώρα προσπαθείτε να το παίξετε αμερικανάκια.
    που είσαι μπαρλα να μιλήσεις ?
    Να μας πεις ως "αυτοδύτης" τι έγινε ?
    Θα 2πρεπε να ντρέπεστε

  2. Έτσι για να δουν και μερικοί τι καπνό φουμαρουν οι αυτοδύτες και τι μυαλό κουβαλάνε
    Όλα στην φόρα loutrakiblog γιατί πολύ τους αφήσανε να κάνουν ότι θέλουν
    Μπράβο στο blog σας και μην το αφήσετε έτσι να περάσει γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξανασυμβεί
    Όσο για τον κατασκηνωτη τους έβγαλε στον ντακο με απλά λόγια και χωρίς δικαιολογίες

  3. Το ξαναγράφω εδώ και ζητώ συγνώμη από τους bloggres για την κατάχρηση:

    Αν δεν ήταν οι Αυτοδύτες να ανακαλύψου πρώτοι το πρόβλημα στις καταδύσεις τους, να ανακινήσουν το θέμα και να απευθυνθούν με δικιά τους πρωτοβουλία σε ένα σωρό Φορείς και Επιστήμονες ούτε ο Δήμος, ούτε ο LTO, ούτε κανένας άλλος θα ήξερε τι να κάνει. Θα κοιμόντουσαν τον ύπνο του Δικαίου και θα πέρναγαν οι σαιζόν χωρίς να γίνει τίποτα. Οι άνθρωποι κινητοποίησαν ολόκληρη Βουλή και κατάφεραν να ενταχθεί ο Κορινθιακός στο δίκτυο Natura. Δεν είναι και λίγο πράγμα!

    Νομίζω οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε.

  4. Ο Σπύρος είναι ο πλέον άξιος άνθρωπος που μπορεί να μιλάει για το Λουτράκι, με ισχυρό λόγο.
    Μπορεί για κάποιους να είναι αντιπαθής, είναι ο πλέον άξιος άνθρωπος να εκπροσωπεί την πόλη.
    Καταλληλότερος και από τον ίδιο τον Δήμαρχο.
    Όσο για τους δύτες, για μια ακόμη φορά παίζουν ανοικτά το παιχνίδι, άλλων.
    Και θα ήταν καλό να τους αποβάλλουν από τον ΛΤΟ ή να παραιτηθούν με κόσμιο τρόπο εάν έχουν ευθυξια.
    Δεν υπάρχει καμία συνισταμένη με το καλό της πόλης. Χρησιμοποιούν την πόλη και τον Κορινθιακό.
    Μπράβο στο λουτρακιμπλοκ για την συνέντευξη.

  5. Πάτε καλά αυτοδυτες που κάνετε ότι σας κατέβει $@$$@
    Καθοδον ενημερώθηκε ο καραβουλης
    Άρα τα είχατε όλα ξεκινήσει εσείς χωρίς να ενημερώσεται κανέναν
    Εάν είναι σοβαρός οργανισμός ο lto θα έπρεπε να τους είχε από αποβάλλει από οτιδήποτε κάνει και όχι να βρίσκεται πριν των πυλών σε οποιαδήποτε βλακεια κάνει ένα μέλος τους
    Οι τύποι είναι επικίνδυνοι
    ΚΖ

  6. 1:36 δεν χρειάζονται καταδύσεις για να δεις το πρόβλημα
    Και για γυμνου οφθαλμού φαίνονταν
    Εντάξει το καταλάβαμε ότι θες να τους αναγνωρίσεις ότι η βλακεια τους δεν έχει όρια και πρέπει να εξιλεοθουν με κάτι άλλο.
    Είναι για τα μπάζα και δεν υπάρχει ούτε ένα Συγγνώμη από την μεριά τους
    Αυτό δεν σου λέει κάτι ?
    Που κρύβονται και δεν βγαίνουν ναι μιλήσουν
    Οι πριμαντόνες
    Χαχαχαχ

  7. ΚΑΛΆ ΣΠΎΡΟ ΣΕ ΈΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΎΠΝΟ ΟΙ ΑΥΤΟΔΎΤΕΣ?
    ΒΈΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΊΣΑΙ Ο ΠΡΏΤΟΣ
    ΈΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΘΎΜΑΤΑ
    ΌΤΙ ΠΙΟ ΆΣΧΗΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΌΣΩΠΟ ΤΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΎ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΜΑ
    ΑΛΛΆ ΚΎΡΙΟΙ ΤΟΥ ΟΜΊΛΟΥ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΦΉΣΟΥΜΕ ΈΤΣΙ ΑΠΛΆ ΝΑ ΠΕΡΆΣΕΙ

  8. To θέμα με τους αυτοδύτες http://www.. και σια οε…!
    Είναι σοβαρό εδώ…
    Προσπαθούν έμμεσα βέβαια… να μας συνδέσουν
    το θέμα με την εμφάνιση μεδουσών στο Λουτράκι …
    εξ αιτίας του βρόμικου βυθού στην παραλία μας …!!
    Και αυτοί τον καθαρίζουν.. άραγε θα φύγουν και οι τσούχτρες..!!
    Βρε φουκαράδες το Λουτράκι επιβίωσε εκατοντάδες χρόνια σαν την καλύτερη λουτρόπολη της χώρας,
    και χωρίς εσάς του μέτοικους – ετεροδημότες…!
    Εσάς περιμέναμε ….??

  9. Έπεσε η μάσκα της υπεραλιευσης των ΜΚΟ και τώρα τα ρίχνουν στον βυθό. Κλασικοί οικολόγοι. Σας μαρανε η πλαστική σακούλα και η Νατουρα.
    Πόσο ξεφτυλα.
    Όποιος πολιτικός τους στηρίζει θα καεί.

  10. Οι αυτοδυτες επιτελούν έργο άριστο. Όσοι όμως ξέρουν από μέσα τα πράγματα γνωρίζουν καλά πως προσπαθούν με κάθε τρόπο ο καθένας τους για τον δικό του λόγο να προβληθεί. Κ έτσι κατέληξαν να παριστάνουν τους τσουχτρολογους τους ωκεανολογους τους ειδικούς για την πλαστική σακούλα τους υπεύθυνους προγραμμάτων νατουρα κ.α. . Άλλος γιατι θέλει να μπει σε συνδυασμό στις δημοτικές εκλογές αλλος γιατί θέλει να ξανακατεβει για βουλευτής άλλος για να διαφημίσει την εταιρία του διαχειρισης άλλος για να πουλάει πιο πολλούς καφέδες στην παραλία. Δεν τους ενδιαφέρει τι κ πως μόνο η προβολή. Και όσοι ξέρουν καλύτερα αντιγραφή κ κόπια κάνουν από τους loutaki divers. Όνομα σήμα χρώματα. Όλα αντιγραφή.για το κυνήγι της δημοσιότητας…..

  11. 8.25 έργο άριστο? Έργο χρηματοδοτούμενο εννοείς. Περνουν κάθε χρόνο λεφτά από τον δήμο ως αθλητικός σύλλογος. Να μας πούμε στην επόμενη συνέντευξη τους κ με ποιο άθλημα ασχολούντε.

  12. Θα διαφωνίσω με τον κ. Καραβούλη που αναφέρει, και μάλιστα εις διπλούν, ότι οι συντάκτες του LB κάλυψαν το θέμα με τρόπο οξύ. Τον τρόπο αντικειμενικό, πραγματιστικό, ειλικρινή και αυθεντικό τον ονοματίζουμε οξύ; Αυτό ακούγεται σαν να διαφωνεί με την στάση που κράτησαν οι συντάκτες, οι οποίοι έπραξαν ακριβώς αυτό που έπρεπε. Όσο για σένα 4.59 που συνδέεις εδώ την βρώμα με τις τσούχτρες (αυτό κατανόησες εσύ, πανάθεμά σε;), θα σε συμβούλευα να επικεντρωθείς στην πράσινη αφισοκολλητολογία που εκεί είσαι διδάκτωρ, δεν σου βγαίνει κανείς, ούτε καν σύντροφος πρασινοφρουρός από Αθήνα, και να μην μπλέκεις θέματα που δεν καταλαβαίνεις.

  13. ston 10:06μ.μ
    Xaxaxa…
    Όταν το αθηναϊκό κανάλι τους καλέσαμε να τους πούμε ότι υπάρχει θέμα με της τσούχτρες στο Λουτράκι
    (το μοναδικό μέρος της χώρας…!)
    Και τι μπορούσαν αυτοί να κάνουν για το πρόβλημα..?
    Απλός δηλ. να μας δυσφημίσουν στα πέρατα της γης..??
    Και καπάκι μας βγάζουν την βρομιά του βυθού οι αυτοδύτες www….…
    Τι μπορεί να υπολογίσει κανείς..??
    Ότι εδώ βρωμάμε πατόκορφα.. έτσι δεν είναι…??
    Εγώ προσωπικά μάγκα σας πείρα χαμπάρι αμέσως με τον μεγαλομέτοχο του ομίλου σας…
    Τι δεν καταλαβαίνω…??
    Ότι το www. επένδυσε για προσωπική διαφήμιση..
    (είδε σημαία..) και για το μέλλων ως μεγάλο παράγοντα του τόπου….!
    Τι δεν καταλαβαίνω…????
    Άντε να κρυφτείτε διότι σας πήραν χαμπάρι …

  14. Μπορει να ειναι αξιος ο κυριος
    Καραβουλης αλλα υπαρχουν και αλλοι
    Αξιοι που αγαπουν το τοπο τους οι
    Οποιοι ειναι αυτοδημιουργητοι

  15. 7:57 μ.μ. Μα ποσες φορες το ειχα γραψει εδω μεσα οτι ειναι μου η υπεραλιευση και ολα γινονται για να πλουτισουν η μκο ουκ ολιγες

    1:36 μ.μ. Ποιο προστατευομενο ειδος εχουμε στον Κορινθιακο ωστε να μπει στο προγραμμα Νατουρα πες μου ενα

    2:20 μ.μ. Αξιος δεν νομιζω πες τι εχει κανει για να φερει καλο τουρισμο στο Λουτρακι και οχι τουρισμο σουπερ μαρκετ τιποτα

  16. ΥΓ
    Τα γράφω αυτά διότι κάποιοι ετεροδημότες κ.α
    για αυτούς εμείς είμαστε ανοιχτό βιβλίο….!!
    Αλλά δεν ξέρουν όπου λέει και η παροιμία, τίποτα κρυφών από τον Ήλιο…!!

  17. Εγώ που έγραψα ότι στο Λουτράκι πρέπει να βγει ΞΕΝΟΣ Δήμαρχος για να δούμε προκοπή, το ξαναλέω ότι είμαι ΝΤΟΠΙΟΣ.
    Οπότε κύριε Π.Α. μην ξαναγράψεις για "ετεροδημότες" που "θα μας πάρουν την Δημαρχεία" κλπ κλπ κλπ γιατί ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.
    Θα μου πεις, πρώτη φορά είναι???
    Συνηθισμένος είσαι…

  18. ΘΑΝΑΣΗ εγώ δεν έχω γράψει τέτοια εδώ..
    δηλ.[θα μας πάρουν την δημαρχεία..] κ.α τέτοιες μλκς..
    Για αυτό θα σου έλεγα πρόσεχε..
    και μην μου προσάπτεις πράγματα-ανώνυμα όπου δεν έχω πει έτσι βλάμη…..?
    Αλλά έχω πει όντος…π,χ ότι οι ετεροδημότες μας ξέρουν και με τα παρατσούκλια των προγόνων μας..!!
    Αλλά εμείς νομίζουν ότι δεν ξέρουμε τίποτα για αυτούς..!
    Ποιος εκτίθεται ανώνυμο….??

  19. Πράγματι, καλά λέει. Πολλές φορές το έχει γράψει εδώ ο 8.00 ότι "ειναι μου η υπεραλιευση και ολα γινονται για να πλουτισουν η μκο ουκ ολιγες". Γι'αυτό του αξίζουν δύο πτυχία, ένα φιλολόγου και ένα περιβαλλοντολόγου-τσουχτρολόγου με μεζέ λιαστό χταποδάκι και γαρίδες σαγανάκι λόγω νηστείας των ημερών. Που'σαι παιδί. Περιποιήσου τον κύριο και σβέλτα.
    -Έφτασεεεεε!!!!

  20. ΥΓ ston 12:13 μ.μ
    Πάντως ΘΑΝΑΣΗ… και το πρόβατο όπου το έφεραν εδώ π.χ από την Βουλγαρία, το έβαλαν σε Ελληνικό μαντρί για ένα μήνα και το βάπτισαν ντόπιο (Ελληνικό..)….
    Τα πράγματα διαφέρουν όμως Αθανασάκη από το ντόπιος από το βέρος…!!
    Έτσι δεν είναι…??

  21. Και από τους Πόντιους που ήρθαν εδώ, άλλοι κράτησαν τις ρίζες τους, τη λεβεντιά τους και τις υπέροχη κουλτούρα τους, όντας υπερήφανοι για την λαμπρή καταγωγή τους, ενώ άλλοι γκιαούριδες αυτοαποκαλούνται βέροι Λουτρακιώτες!

  22. Και βέβαια εσενα μπακαλιάρο-σκορδαλιά
    και βολβούς -σκορδαλιά της εποχής …
    Για τεχνικούς λόγους δεν μπορεί κανείς να τα βάλει με σένα…!!
    Άντε ρε κορόιδο-τσοπανη της εποχής….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog