Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τι απαντά ο Σπ. Καραβούλης για τη “διαχείριση δημοτικού χρήματος” από τον LTO

- Advertisement -



Σε συνέχεια της συνέντευξης που δημοσιεύσαμε το πρωί, διαβάστε τι απάντησε ο κ. Καραβούλης 

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη


Ο Σπύρος Καραβούλης μιλά για τις συνεντεύξεις και τα πλάνα που δυσφήμισαν το Λουτράκι !




LB:Ο Οργανισμός του οποίου είστε Πρόεδρος, λαμβάνει επιχορηγήσεις από το Δήμο. Κατηγορείστε λοιπόν ότι διαχειρίζεστε δημοτικό χρήμα αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι θετικά. Επίσης θα ήθελα να μας πείτε,τα έξοδά σας όταν ταξιδεύετε καλύπτονται από τo ταμείο του LTO?  



Σπ.Καραβούλης Ο LTO  ούτε επιχορηγήσεις λαμβάνει ούτε δημοτικό χρήμα διαχειρίζεται και θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις διατυπώσεις ώστε να μην δημιουργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις και παραπληροφόρηση. Επιχορηγήσεις λαμβάνουν οι αθλητικοί και πολιτιστικοί σύλλογοι για το έργο τους. Δημοτικό χρήμα διαχειρίζεται ο Δήμος και η Δημοτική αρχή. Στον LTO ανατίθεται η υλοποίηση συγκεκριμένων έργων συγκεκριμένου ύψους (αντίθετα με τις μπουρδολογίες που κατά καιρούς γράφονται από γραφικά τοπικά ΜΜΕ) με αντικείμενο την τουριστική προβολή του προορισμού, στα πλαίσια του προβλεπόμενου από τις τυπικές διαδικασίες Δήμου/Επιτρόπου κτλ. Τα έργα αυτά προκύπτουν από προτάσεις των τουριστικών φορέων που συμμετέχουν στον LTO (Ενωση ξενοδόχων, Σύλλογος επισιτιστών, Τουριστικά γραφεία, κτλ) αποφασίζονται από το Δημοτικό Συμβούλιο, εγκρίνονται από το Υπουργείο Τουρισμού και παρακολουθούνται από τον ίδιο το Δήμαρχο προσωπικά ο οποίος συμμετέχει σε όλες τις διαδικασίες σύνταξης εισηγήσεων και υλοποίησης των ενεργειών.

Για όλα αυτά γίνονται τακτικές ενημερώσεις και παρουσιάσεις με τα παραδοτέα και τα αποτελέσματα. Αν κάποιος έχει αντίθετη άποψη ή κάποια άλλη καλύτερη ιδέα, μπορεί να μας στείλει τις προτάσεις του ή να διατυπώσει τις ενστάσεις του όταν εγκρίνει το πρόγραμμα το Δημοτικό Συμβούλιο. Μου έχει κάνει εντύπωση ότι στις σχετικές ψηφοφορίες δεν διατυπώνεται κάποια ουσιαστική ένσταση ή πρόταση. Από την άλλη – και αυτό αποτελεί το παράπονό μου –  ο τουριστικός Οργανισμός αποτελεί έναν μόνιμο «σάκο του μποξ» για όποιον θέλει να κάνει αντιπολίτευση ή να διεκδικήσει κάποιο ρόλο στα κοινά της περιοχής παριστάνοντας τον ειδικό, θεωρώντας υπεύθυνο τον LTO για ότι κακό συμβαίνει σε αυτόν τον τόπο. Είναι θλιβερό να λαμβάνουμε επαίνους για το έργο μας από τον ΕΟΤ, το ΣΕΤΕ, την Περιφέρεια Πελοποννήσου κ.α. και να προσπαθούν άλλοι προορισμοί να μας μιμηθούν και από την άλλη να δεχόμαστε όλη αυτή την λάσπη και την συκοφαντία από κάποιους συντοπίτες μας για μικροπολιτικούς λόγους. 

Οσον αφορά την ερώτησή σας για την κάλυψη των προσωπικών μου εξόδων στα ταξίδια που γίνονται σας ενημερώνω ότι τα καλύπτω πάντοτε εξ ιδίων όπως και τα περισσότερα μέλη της διοίκησης του Οργανισμού.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οσον αφορά την ερώτησή σας για την κάλυψη των προσωπικών μου εξόδων στα ταξίδια που γίνονται σας ενημερώνω ότι τα καλύπτω πάντοτε εξ ιδίων όπως και τα περισσότερα μέλη της διοίκησης του Οργανισμού.

    Καιγια τα αλλα μέλη (οχι για τα περισσότερα) ποιός καλύπτη τα εξοδα??????????

  2. Κε Καραβουλη σε αυτον το τόπο όποιος παει να ξεχωρίσει η να κάνει κατι διαφορετικο το οποίο ολοι μας θέλουμε αλλα δεν τολμουμε τον λιθοβολουν, για να καλύψουν την δικια τους ανυπαρξια στην προσωπικη τους ζωη και στο να βγουν μπροστά και να προτείνουν λυσεις, προχωρήστε στο έργο σας μαζί με ολους τους φορείς που σας στηριζουν, τον Δήμο,το επιμελητήριο κλπ και τα αποτελέσματα σιγα σιγα και μεθοδικα θα σας δικαιώσουν .

  3. Ενταξει κυριε Καραβουλη σας πιστεψαμε
    Δεν εισθε μονο εσεις επιχειρηματιας
    Υπαρχουν πολλοι που αγωνιζονται μονοι τους
    Ηλιθιοι δεν ειμαστε

  4. Που ειναι η τουριστες η καθως πρεπει και οχι του σουπερ μαρκετ οεοοοοοοοοοοοο συμφωνο απολυτα με τον 2:13 να διακοπη αμεσα η συμβαση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog