Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βόμβα Καμμένου για τους 2 στρατιωτικούς: Μπορεί να χρειαστούν και 15 χρόνια να γυρίσουν

- Advertisement -

Μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κ. Καμμένος ρωτήθηκε εάν μπορεί να χρειαστεί ακόμη και ένας χρόνος για να επιστρέψουν οι δύο Έλληνες.

«Σε μία χώρα που δεν λειτουργεί η Δικαιοσύνη και τα δικαστήρια λειτουργούν με εντολή Σουλτάνου μπορεί η περιπέτεια των Ελλήνων να κρατήσει και 15 χρόνια» ανέφερε. Κατήγγειλε, μάλιστα, ότι στους δύο Έλληνες έχουν αποδοθεί κατηγορίες κατά παράβαση κάθε αρχής διεθνούς δικαίου.

Χαρακτήρισε, επίσης «προσχεδιασμένο» το περιστατικό από πλευράς Τουρκίας σημειώνοντας ότι σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν οι στρατιωτικοί επέστρεφαν «μετά από πέντε λεπτά».

Ο υπουργός Άμυνας τόνισε επίσης ότι δεν υπάρχει κανάλι επικοινωνίας με τον Ερντογάν για τους δύο στρατιωτικούς και χαρακτήρισε μάλιστα «τρελό» τον Ερντογάν.

Μπορεί οι Τούρκοι να θελήσουν να προκαλέσουν…

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να υπάρξει θερμό επεισόδιο από πλευράς Τουρκίας ο κ. Καμμένος τόνισε ότι «υπάρχει πράγματι ένταση» και ότι «μπορεί να θελήσουν να προκαλέσουν ». Ανέφερε, ωστόσο, ότι ο τουρκικός στρατός βρίσκεται σήμερα σε «απελπιστική κατάσταση». Κληθείς να απαντήσει εάν είναι καθησυχαστικός απέναντι στον ελληνικό λαό ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι δεν καθησυχάζει. «Είμαστε σοβαροί. Δεν πρόκειται να τσιμπήσουμε. Δεν πρόκειται να παίξουμε το παιχνίδι της έντασης» ανέφερε αλλά ξεκαθάρισε ότι εάν υπάρξει πρόκληση «θα απαντήσουμε όπως πρέπει».

madata.gr

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι να τσιμπήσουμε τρομάρα σου που από τους πολλούς κεφτέδες που τσιμπάς έχεις κάνει εγκέφαλο κεμπάπ! Ρε με ένα "Καμμενο "που έχουμε μπλέξει !έχει κάψει φλατζες λάδια βαλβολινες!15 να είναι οι ώρες σου παλιό λούστρο που έπρεπε να τα είχες φέρει πίσω τόσο καιρό τα παιδιά!Καλημέρα σας

  2. Πρέπει να το έχει το όνομα Καμμενος. Ένας Άλλος ο Δημήτρης Καμμενος είπε να μάθουν στα ΚΑΠΗ τους γέρους και της γιαγιες αυτοάμυνα, καράτε βαράτε και τέτοια.Νινζα η κυρά Νιτσα και Αντώνη Lee

  3. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΧΟΝΤΡΕ !!!
    ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ….. ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ … ΤΙ ΦΟΡΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ ???
    ΤΡΑΒΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΚΑΙ ΣΗΚΩ ΑΠ΄΄ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ..ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΠΙΣΩ !!!! ΤΩΡΑΑΑΑ !!!

  4. Δεν τον ξέρω πολλή καλά να πω την αλήθεια αλλά άμα λέει ότι στα ΚΑΠΗ πρέπει να μαθαίνουν Αυτοάμυνα τα γερόντια για προστασία από κλέφτες είναι λίγο "ύποπτο "που λέω και εγώ. Τέλος πάντων με τον άλλο τον"ΚΑΜΜΕΝΟ "τι θα κάνουμε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog