Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Διπλές εκλογές τον Μάιο του 2019; Δεν το αποκλείει ο Βούτσης!

- Advertisement -

Ο Αρκάς πρόεδρος της Βουλής μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών το ’18, επισημαίνοντας ότι η ανάγκη για ευρύτερες συναινέσεις είναι πάντα παρούσα

Η ανάγκη για συζήτηση για ευρύτερες συναινέσεις ανάμεσα στις δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου, είναι πάντα παρούσα είπε στο ραδιόφωνο 24/7 ο πρόεδρος της Βουλής.

Ο κ. Βούτσης σημείωσε ότι εκτός από το Σύνταγμα, υπάρχουν ζητήματα, όπως ο οδικός χάρτης για μετά την έξοδο από τα μνημόνια και το Μακεδονικό, ενώ σε όλο αυτόν τον καμβά, πρέπει να αναζητούνται συναινέσεις πρόσθεσε.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στις συνεργασίες είπε ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει τις συμμαχίες, κάτι που υποστήριξε και για τους ΑΝΕΛ.

Τόνισε ότι το σημαντικό είναι να διαμορφωθούν συνεργασίες στην Ευρώπη και κατ’ επέκταση στην Ελλάδα που θα δώσουν νέα πνοή στους λαούς.

Για τη Χρυσή Αυγή σημείωσε ότι ο κανονισμός δίνει κάποιες δυνατότητες για την συμμετοχή ή μη στις συνεδριάσεις της Βουλής, αλλά πρέπει ο λαός να τη στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ο κ. Βούτσης, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο διπλών εκλογών -ευρωεκλογών και εθνικών- το 2019, αλλά απέκλεισε πρόωρες εκλογές μέσα στο ’18.

Τόνισε ότι η ελληνική Βουλή θα ψηφίσει τον τρόπο που θα διεκδικήσει τις γερμανικές επανορθώσεις και στη συνέχεια ο ίδιος θα μεταβεί στο Βερολίνο και θα συναντηθεί με τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος είναι πλέον πρόεδρος της Γερμανικής Βουλής.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog