Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γ. Ψυχογιός: «Ανάγκη για αποτελεσματική αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών στο Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστινης.»

- Advertisement -

Σε συνέχεια κοινοποίησης επιστολής κατοίκων του Ξυλοκάστρου με θέμα «Διάβρωση Παραλίας και παράκτια προβλήματα», προχωρήσαμε σήμερα με τους δύο συναδέλφους βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Θελερίτη και Γιώργο Τσόγκα, σε κατάθεση Αναφοράς στη Βουλή.

Στην Αναφορά, η οποία απευθύνεται προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών και τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, γνωστοποιούμε την Επιστολή των δημοτών και ζητούμε ενημέρωση για τις σχετικές ενέργειες των συναρμόδιων Υπουργείων.

Όπως τονίζουμε στο κείμενο της Αναφοράς:

«Στην Επιστολή των δημοτών επισημαίνεται το επιδεινούμενο πρόβλημα της διάβρωσης των παράκτιων περιοχών του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και η ανάγκη άμεσου σχεδιασμού ενός προγράμματος κατά της διάβρωσης έπειτα από ολοκληρωμένη μελέτη».

Κόρινθος, 02.04.2018
Γιώργος Ψυχογιός
Βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τώρα τους λέει συναδέλφους? Κομμένο πια το συντρόφους? Γλυκός που'ναι ο καπιταλισμός. Εμ, 7,5 χιλιάρικα το μήνα είναι αυτά, και 70% αφορολόγητο…

  2. "προχωρήσαμε σήμερα με τους δύο συναδέλφους βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Θελερίτη και Γιώργο Τσόγκα, σε κατάθεση Αναφοράς στη Βουλή". Και γιατί δεν λες με την μία "προχωρήσαμε σήμερα όλο το τρίο Στούτζες" να ξεμπερδεύουμε και να μην παιδεύεσαι γράφοντας επιπλέον κουβέντες?

  3. Έχουν αρχίσει οι αναρτήσεις των συριζοβουλευτών να αυξάνονται και να πυκνώνουν. Αυτό δείχνει ότι μυστικά γκάλοπς του κόμματος το δείχνουν πολύ κάτω. Οι εκλογές δεν είναι μακρυά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog