Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Loutraki Divers: H ομάδα δυτών, που καθαρίζει αλλά…..δεν αυτοπροβάλλεται !

- Advertisement -

Εκτός από κάποιους”αυτοπροβαλλόμενους” , υπάρχουν και οι Loutraki divers που εθελοντικά καθαρίζουν το βυθό όχι μόνο στο Λουτράκι αλλά σε όλη τη χώρα .

Εχουν συνεργαστεί με Αγγλους και άλλους ευρωπαίους δύτες, έχουν φιλοξενηθεί στο ΒΒC !! Nαι, καλά διαβάσατε, στο ΒΒC, δεν έχουν λάβει ΟΥΤΕ ενα ευρώ από το Δήμο επιχορήγηση και συνεχίζουν καθημερινά την εθελοντική τους δράση με ανιδιοτέλεια και αγάπη για το περιβάλλον !!

3-5 Απριλίου καθάρισαν  στο Κιάτο !!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτούς στη σελίδα τους

https://www.facebook.com/WeDiveWeClean/

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Mπράβο Μιχαλάκη με την ομάδα σου. Όχι σαν τους άλλους τους καιροσκόπους που μας κουβαλήθηκαν στο Λουτράκι να μας παραστήσουν τους αλληλέγγυους.

  2. Γιατί προβάλετε ότι καθάρισαν το Κιάτο?
    ΑΡΑ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΚΙΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΜΑΤΕΡΗ???

    Υ.Γ.1: Όπως καταλαβαίνετε το σχόλιο συμβαδίζει με τη "λογική" σας και την σχετική ανάρτησή σας για τους Αυτοδύτες.
    Υ.Γ.2: Ένα μεγάλο ειλικρινές ΜΠΡΑΒΟ και από εμένα στους LOUTRAKI DIVERS!

    Είναι τιμή για τον τόπο μας να έχουμε αυτές τις 2 ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΟΜΑΔΕΣ που προσφέρουν τόσα πολλά με τις δράσεις τους, οπότε μη σπέρνετε τη διχόνοια στο Λουτράκι και μην χωρίζετε τον κόσμο που σας διαβάζει σε "Βροντάκηδες" και "Φουρτουνάκηδες"!

    Ελπίζω να δημοσιευθεί.
    Καλό σας βράδυ.

  3. Σωστός ο Αγιαννης.και οι 2 ομάδες καθαρίζουν αυτά που "εμείς "πετάξαμε στην θάλασσα στο Λουτράκι στο Κιάτο στο Ναύπλιο κλπ.Η παρεξηγηση που έγινε με το "Αλφα "χώρισε όπως σωστά είπε ο Αγιαννης τους σχολιαστές.Καλή συνέχεια να τους ευχηθούμε και στους 2

  4. Ακριβως Γιαννη Αγιαννη. Αδικο δεν εχεις κατ'αρχας, αλλα δεν εχεις και δικιο. Η εμφανιση των αλλων στα καναλια και η αναφορα του δημοσιογραφου (βγηκε τεραστιος λαγος, ε?), "γιατι εσεις μας καλεσατε", κανει ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. Δειχνει τις προθεσεις των μεν και των δε. Οι μεν απο hobby, οι δε απο ατομικα…και οικονομικα…συμφεροντα. Διαφωνεις καπου?

  5. Μπράβο σε όλες τις εθελοντικές ομάδες του Δήμου μας, που προσφέρουν πραγματικό και σοβαρό έργο και ειδικά στην προστασία του περιβάλλοντος .
    Κατά τη γνώμη μου θα ήταν πολύ καλύτερα τα μέσα ενημέρωσης να επικεντρωθούν περισσότερο σε αυτούς που κακοποιούν βάναυσα το περιβάλλον εκούσια η ακούσια, συμβάλοντας στην αποκάλυψη και τιμωρία τους.

  6. Μαλλον εσυ 12.50 ψηφιζεις κιολας με το ιδιο σκεπτικο. Την επιφανεια βλεπεις μονο κι οχι βαθυτερα. Και εδω, αυτο που αναφερεις περι κακοποιησεως της φυσης ειναι μεν σωστο, αλλα ημιτελες, διοτι ετσι εσυ επιθυμεις το προβλημα να αποκοπει απο την ουσια του. Ειτε το θες ειτε οχι, οι αυτοδυτες λουτρακιου ηταν μια απατη και μονο εχοντες πλαγια, παραξενα, παρασκηνιακα κινητρα. Αλλο αυτοι, αλλο η ομαδα των ενθουσιωδων παιδιων των Loutraki divers !

  7. Και όσο εμείς μιζεριάζουμε στο λουτρακι αυτοί συνεχίζουν να καθαρίζουν και άλλους τόπους…..
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1000582910097596&id=201943449961550
    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1001053563383864&id=201943449961550
    Εμείς τρωγομαστε, ούτε ένα μπουκάλι νερό δεν τους έχουμε δώσει, και αυτοί πάνε αλλού .Αθόρυβα. Όπως κ όταν καθάριζαν στο λουτρακι…..

  8. Συμφωνώ με τον 10:41 π.μ…!
    Δεν καταλάβατε αμέσως τον τυχοδιώκτη..
    Αμέσως μας έβαζε τις σημαίες με τα www κ.α..
    Για αυτοδιαφήμιση.. και όλο στην βουλιαγμένη…
    Εγώ το κατάλαβα αμέσως.. και έγινα και ο κακός..!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog