Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

“Δικαίωμα στη Μουσική” απο την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών!

- Advertisement -

‘Εχουμε, έχετε…έχουν όλοι «ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ»!
Με αυτό το πρόγραμμα-μήνυμα, πίσω από το οποίο υπάρχει η πίστη ότι η μουσική δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη, η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών συνεχίζει και φέτος το κοινωνικό και εκπαιδευτικό της έργο και επιμένει οτι η μουσική δεν είναι μία πολυτέλεια προορισμένη μόνον για μυημένους ή προνομιούχους, αλλά ένα αγαθό στο οποίο μπορούν και πρέπει να έχουν πρόσβαση όλοι.

Το 2013 ζητήσαμε και λάβαμε την πολύτιμη στήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος για τα δύο πρώτα χρόνια. Έτσι γεννήθηκε ο ζωτικός πυρήνας του εκπαιδευτικού και κοινωνικού έργου της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τίτλο «Δικαίωμα στη Μουσική».
Έγινε η αρχή, για τις ομότιτλες δράσεις που βγαίνοντας από την Αττική ανοίχτηκαν σε όλη την Ελλάδα. Προσκαλώντας μικρούς και μεγάλους, να μάθουν την ιδιαίτερη γλώσσα της μουσικής.
Με τα παιδιά, να έρχονται σε επαφή με σημαντικούς Έλληνες και ξένους συνθέτες, να γνωρίζουν από κοντά τους μουσικούς και να μαθαίνουν μυστικά για πολλά μουσικά όργανα…


Εμπειρία ζωής που χαράχτηκε μέσα μας κι επιτέλους μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας

μ’αυτό το ντοκιμαντέρ που δίνει μικρή, έστω, γεύση από το συγκινητικό ταξίδι μας στη Λέρο, την Κω και τη Ρόδο. 

Ένα τρυφερό εκπαιδευτικό ντοκουμέντο, το οποίο πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία και σε συνεργασία, με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου , την οποία από καρδιάς ευχαριστούμε.

Δείτε παρακάτω το συγκινητικό βίντεο / ντοκιμαντέρ απο το ταξίδι της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στη Λέρο, την Κω και τη Ρόδο!

           
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog