Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Grand Hotel : Ένα κόσμημα …στο κέντρο του Λουτρακίου !

- Advertisement -



Σε δύσκολους καιρούς που οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που τολμούν, που επενδύουν, που δίνουν θέσεις εργασίας




Ολοι γνωρίζουμε το ξενοδοχείο Grand Hotel που βρίσκεται στο κέντρο του Λουτρακίου. Επί σειρά ετών παρέμεινε κλειστό.. Στην καρδιά της πόλης ένα από τα ξενοδοχεία μας που δυστυχώς άφηναν την χειρότερη εικόνα στον επισκέπτη αφού ήταν ερημωμένα και εγκαταλελειμμένα


Με χαρά σήμερα σας παρουσιάζουμε ….το GRAND HOTEL , το οποίο λειτουργεί και πάλι περιμένοντας να υποδεχθεί τους επισκέπτες !


Οπως θα δείτε παρακάτω στις φωτογραφίες, ανακαινίσθηκε από την οικογένεια Γιαλοψού  ! Προστέθηκαν και πάλι στον κατάλογο των κλινών που εξυπηρετεί η πόλη μας και αυτές του ξενοδοχείου Grand Hotel








Λίγα λόγια..


Το ξενοδοχείο Grand Hotel βρίσκεται στο κέντρο του Λουτρακίου Κορινθίας . Σε απόσταση 25 μ από την παραλία και 250 μ από το υδροθεραπευτήριο και το Spa του Δήμου.. Ευκολότατη και άμεση πρόσβαση καθώς βρλισκεται 30 μ από το ΚΤΕΛ και δίπλα από την πιάτσα ταξί. Διαθέτει 30 άνετα δωμάτια όλα με TV , ψυγείο και A/C . Αίθουσα πρωινού , lobby με θέα θάλασσα και δωρεάν wi-fi με δωρεάν χρήση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή.




Ένας ιδανικός προορισμός για να χαλαρώσετε εσείς και η οικογένειά σας.
Επιπλωμένα δωμάτια απλά με στυλ, με μοντέρνα χρώματα, σας προσφέρουν όλες τις ανέσεις για μια άνετη και χαλαρωτική διαμονή .



Όποιος κι αν είναι ο λόγος διαμονής σας στο Λουτράκι, αναψυχή ή επαγγελματική υποχρέωση, θα διαπιστώσετε ότι στο ξενοδοχείο Grand Hotel γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει φιλοξενία και εξυπηρέτηση.













ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


Ελ. Βενιζέλου 14 & Ήρας- 20300 Λουτράκι


27440-21650


27440-69008


info@grandhotel.enloutrakio.gr


Επισκεφθείτε τη σελίδα στο facebook https://www.facebook.com/grandhotel.loutraki



- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιας και εχει τυχη καποτε να μεινω στο πολυτελες Club hotel kazino και βλεποντας τωρα αυτες τις φωτο του ανακαινισμενου Grand hotel, μπορω να πω οτι τα δωματια του δευτερου μου φαινονται ωραιοτερα και πιο φινετσατα απο αυτα του πενταστερου ξενοδοχειου του Καζινο! Αξιζουν πραγματι μπραβο στους νεους ιδιοκτητες που το ανακαινησαν με τοσο μερακι και επιτυχια και τους ευχομαι καθε καλη πορεια στο τουριστικο γιγνεσθαι της χωρας.

  2. Καλές δουλειές σε ένα πραγματικά Grand ξενοδοχείο. Είναι ο δρόμος μου από εκεί και το έβλεπα για χρόνια εγκατελειμενο. Το Χρώμα είναι λίγο "διαφορετικο"αλλά οι διακοσμητες θα ξέρουν καλύτερα!!Και το Αχίλλειο Grill σε απόσταση αναπνοής!!

  3. Πολυ καλο νεο αυτο με την πετυχημενη αναβιωση αυτου του ιστορικου ξενοδοχειου. Με την επικειμενη απο ετων ανακαινιση του αλλου ιστορικου ξενοδοχειου της πολης, του "Πευκακι", τι γινεται, εχει κολλησει το θεμα, η τελικα προχωραει και αυτη?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog