Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι Αυτοδύτες απαντούν σε μας…αλλά…όχι σε μας…

- Advertisement -

Οι άνθρωποι που θίχτηκαν από το δημοσίευμά μας και την κριτική που τους ασκήσαμε, είναι εκείνοι που δεν δέχθηκαν την πρόσκλησή μας σε συνέντευξη ώστε να μας απαντήσουν κοιτώντας μας στα μάτια…

Μετά από 20 μέρες…. απαντούν… με ένα αόριστο δελτίο τύπου κάνοντας λόγο για “κυνήγι πελατών” και άλλες αερολογίες..(ευτυχώς, δεν αναφέρονται σε κυνήγι…μαγισσών..)

Οφείλουμε να απαντήσουμε


Η καλόπιστη κριτική, είναι το δομικό υλικό για το οικοδόμημα της δημοκρατίας και αποτελεί συνειδησιακή υποχρέωση όλων των αμερόληπτων μέσων ενημέρωσης.
 Στις περιπτώσεις δε,που ο τόπος μας ζημιώνεται, η κριτική είναι επιβεβλημένη!

 Το Loutraki Blog εδώ και χρόνια, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του, στα προαναφερόμενα, αλλά και στον τομέα της ενημέρωσης. 
 Δεν είχε ποτέ φθοροποιές προθέσεις για κανένα. Ωστόσο όμως, επειδή προκλήθηκε, θεωρεί πώς πρέπει να ξεκαθαρίσει εμφατικά, πως δεν θα υποστείλει την σημαία των αρχών του, και με την ίδια στάση που είχε έως τώρα, θα πορευτεί  αταλάντευτα στο διηνεκές και θα παραμείνει στις επάλξεις του αγώνα για την υπεράσπιση των συμφερόντων του τόπου μας.
 Η δε είδηση, θα εξακολουθήσει να φτάνει στον αναγνώστη, με αμεσότητα, εγκυρότητα αντικειμενικότητα, και πάντα με τον ίδιο προσήκοντα σεβασμό, στους χιλιάδες αναγνώστες του.


 Οι παραληρηματικές συκοφαντίες που εκτοξεύτηκαν με χολώδη ανακοίνωση, εναντίον του Loutraki Blog, από ορισμένους που θυμίζουν πλέον “κολυμβητές της ξηράς κοίτης”  είναι ολοφάνερο πως στόχο έχουν, να αλιεύσουν εντυπώσεις στα θολά νερά του ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΎ, ρίχνοντας σκόνη στα μάτια της τοπικής κοινωνίας,ώστε να μην δει την βλάβη που υπέστη το Λουτράκι από την εμφάνιση τους, σε τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας!

Τα μυθεύματα τους όμως, καταπίπτουν μπροστά και στην δικιά τους παραδοχή, (που αποτελεί ταυτόχρονα και την κραυγαλέα αντίφαση όλων όσων επινόησαν να αφηγηθούν) πως πράγματι το Loutraki Blog, έχει εγκωμιάσει την δράση τους, με την αρθρογραφία του.
Ωστόσο όμως, το Loutraki Blog δεν μπορεί να κάνει το ίδιο, όταν τα συμφέροντα του Λουτρακίου βλάπτονται.

 Ενώ και αυτά που δήλωσε ο πρόεδρος του
 L. T. O. – που είναι και δικός τους πρόεδρος- για την επίμαχη ενέργεια τους αυτή,δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνειών.
 Χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του προέδρου που μας επιβεβαιώνουν, είναι οι κάτωθι :

“… Θα πρέπει όμως να αποτελούν μαθήματα και εμπειρίες ώστε να μην καταλήγουμε εμείς οι ίδιοι να κουβαλάμε νερό στο μύλο αυτών που έχουν σκοπούς ή συμφέροντα αντίθετα με τους δικούς μας.
 Πιστεύω πως δεν πρέπει να δοθούν ξανά εικόνες και πλάνα με υλικό που μπορεί να χρησιμεύσει για τη δυσφήμιση του τόπου μας από κάποιους κακοπροαίρετους – και αυτό το επικοινώνησα και στους ίδιους – γιατί τελικά αυτό μένει στο μυαλό του τηλεθεατή η εικόνα και όχι τα λόγια... “

 Δηλώσεις που τους αφήνουν έκθετους και υπόλογους στα μάτια της κοινωνίας και οι οποίες ακυρώνουν οποιαδήποτε προσπάθεια αποπροσανατολισμού, από τον πυρήνα του προβλήματος που δημιούργησαν οι ίδιοι.

Δείτε το Δελτίο Τύπου των Αυτοδυτών Λουτρακίου1 

ΥΣ : Δεν μας έστειλαν ποτέ το ΔΤ. Το είδαμε δημοσιευμένο τυχαία σε άλλο Blog. To δημοσιεύουμε όμως για την ενημέρωσή σας
- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ψωμολυσσες δημοσιότητας. Όχι όλοι τους αλλά οι περισσότεροι από αυτούς. Γι αυτό κ έφυγαν από τους loutraki divers κ έφτιαξαν ομάδα πιστό αντίγραφο. …..
    με αλλουνου σήμα κ καταστατικό με κλεμμένες ιδέες κ τροπους κ με όνομα παραπλήσιο. Μόνο το θράσος είναι δικό τους. Προσπαθούν με χίλιους τρόπους να γίνουν γνωστοί. Μέχρι κ τα στοιχεία που λένε είναι ψεύτικα προσπαθώντας να ξεπεράσουν αυτούς που αντιγράφουν.

  2. Μεχρι και ο πρόεδρος του λτο κατακρινει αυτο που έκαναν οι δύτες και αυτοί κοιτάξτε με γειτόνισσες ψαράκια τηγανίζω!
    Λουτράκι μπλοκ μπράβο που δεν χαιδευεις αυτιά και όταν χρειάζεται τα χώνεις…

  3. Όταν έχεις κάνει γκάφα το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να σιωπάς και όχι να προσπαθείς να περάσεις στην επίθεση.
    Πράγματι οι αυτοδύτες υπέπεσαν σε ολίσθημα εναντίον του Λουτρακίου αυτό το είδε και το λέει όλος ο κόσμος.

  4. Ξύπνησαν τα τζίτζιφα και παριστάνουν τα φρούτα.
    Ρε αυτοδύτες τι κάνετε τώρα με τα δελτία τύπου πάτε να αποκαταστήσετε τα μπλοκ στη δημοσιογραφία;
    Και το κυριότερο ποιος είναι αυτός που συνέταξε το κείμενο σας και σας εχει ξεφτιλίσει αφού αυτοαναιρείται από μόνος του!
    Καλά σας γράφει το Λουτράκι μπλοκ οταν κάνατε πατάτες θα τα ακούτε. Στο Λουτράκι ζούνε και άλλοι εκτός από σας και αγαπάνε τη θάλασσα και το περιβάλλον και ότι κάνουν δεν βγαίνουν να το διαφημίζουν κάθε λίγο και λιγάκι όπως κάνετε και του λόγου σας.

  5. ΚΟΥΡΆΓΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΌΝΟΣ ΘΑ ΠΕΡΆΣΕΙ ΜΑ ΤΟΝ ΆΓΙΟ

    Τι εννοούν οι (παρα)ποιητές με την φράση
    << στο κυνήγι πελατών blog στο Λουτράκι δυσφημεί εθελοντικές δράσεις καθαρισμός βυθού και ακτών>>

    Η εννοιολογική σημασία της λέξης
    "Πελάτης"ειναι:
    ο εξυπηρετούμενος, ο αγοραστής που επισκέπτεται ένα κατάστημα ή έναν ελεύθερο επαγγελματία για να αγοράσει αγαθά ή υπηρεσίες

    Και ρωτάω εγώ που είμαι απλός αναγνώστης του Λουτράκι μπλοκ, πως καθίσταμαι πελάτης με το να διαβάζω την είδηση ( που στην προκειμένη περίπτωση συμφωνώ απόλυτα) και που ακριβώς ειναι το μαγαζί που ψωνίζω και φυσικά που διναι το αντίτιμο της συναλλαγής
    αυτής που ανακάλυψε ο εμπνευστής της ανακοίνωσης – μυθοπλασίας τον αυτοδυτών;

    Γιατί αυτός ο χαρακτηρισμός είναι προσβλητικός και για μένα αλλά πιστεύω και για τους χιλιάδες αναγνώστες.
    Εκτός και αν ο συντάκτης του κειμένου δεν γνωρίζει ελληνικά και άρα έχει το ακαταλόγιστο και δεν πρέπει να παίρνουμε λέξη από αυτά που έχει γράψει στα σοβαρά.
    Και το κυριότερο δράσεις στο περιβάλλον δεν έχετε μόνο εσείς κύριοι αυτοδύτες έχουμε και άλλοι που δεν τις διαφημίζουμε.
    Και αν οι ακτές και οι θάλασσες του Λουτρακίου διατηρούνται καθαρές οφείλονται και στη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων
    του Λουτρακίου που αγαπάνε και αυτοί τον τόπο τους και σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι δικό σας αποκλειστικό κατόρθωμα.

    Υ Γ να δημοσιευθεί το σχόλιο γιατί σαν αναγνώστης και δημότης νιώθω προσβεβλημένος από αυτή την ανακοίνωση

  6. Χαχαχα……
    Εγώ χαίρομαι όπου έστω και καθυστερημένα www…
    σε πήραν χαμπάρι…!!
    Τίποτα άλλο δεν έχω να προσθέσω….!
    ΥΓ το ουσιώδεις δεν το ξέρουν όμως, εφόσον διαθέτεις συνεργεία καθαριότητας κ.α…
    Aς σου δώσει εργολαβία ο δήμος την καθαριότητα του Κορινθιακού…!
    Εκεί είναι το ρεζουμέ mister…!?

  7. Αυτά να τα δουν αυτοί που τους πατρονάρουν. Αυτοί που τους έχουν δίπλα τους.
    Απλά όλη η πιάτσα έμαθε και κατάλαβε τι γίνεται.
    Ήταν καλό που έγινε όλος αυτός ο ντόρος για να μάθουν όλοι τι συμβαίνει.

  8. Εγώ ξέρω πως όταν κάνεις ένα καλό το κάνεις χωρίς να το διδιαφημίζεις.
    Η περίπτωση των δυτων είναι ίδια με εκεινο
    που δίνει μια βοήθεια στους φτωχούς και υστερα βγαινει στα ΜΜΕ και το διατυπανίζει;

  9. Ξέρεις είμαι και μαζόχα….!
    Για αυτό προσπαθώ 5-6 χρόνια τώρα να μου βγάλει κάποια αδελφή τα άπλυτα μου…!
    Αλλά σίγουρα να έχει πραγματικό ονοματεπώνυμο…!
    Εδώ είμαι μπιντέ…??

  10. Το καλύτερο που έχει να κάνει ο κύριος τηλεσκοπιάκιας είναι, αντί να ανακατεύεται εκεί που δεν τον σπέρνουν, να κοιτάξει να βρει καμία αποκλειστική νοσοκόμα και γρήγορα πριν προλάβει και την κλείσει κανας άλλος υπέργηρος.

  11. Οι αυτοδύτες Λουτρακίου δεν εξήγησαν καθόλου στην ανακοίνωση/απάντησή τους ποιο είναι το αντίτιμο των ενεργειών τους να καθαρίζουν και ενημερώνουν, όπως λένε, το κοινό περί σκουπιδιών. Κοινώς, αυτό που δεν μας λένε είναι πως η κατάδυση για…ανέλκυση σκουπιδιών είχε γίνει ο κανονικός βιοπορισμός τους, ενώ κάποιος άλλος συμπολίτης με αρχικά π.α. εδώ έχει μιλήσει και για επιπλέον τυχερά τους στο όλο θέμα. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς εννοεί ο άνθρωπος, αλλά εμφανώς ξέρει εκ των έσω. Συνεπώς, ώς εδώ κύριοι. Αντίο σας από τον τόπο μας.

  12. "Μόνο οργή !", λέει! Ναι, φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!! Μας παριστάνουν τους καραμουρτζούνιδες, ενώ στην ουσία βρήκαν τον μήνα που θρέφει τους άλλους 11 για να τα κονομάνε οι αυτο…ρεμπεσκέδες Λουτρακίου!!!

  13. Όσοι από εσάς γουστάρουν να τα κονομήσουν όπως οι αυτοδύτες, η παραλία εκεί είναι βγείτε και καθαρίστε αντί να γράφετε κουταμάρες στα blog. Και αν θεωρείτε οτι το να γίνονται γνωστά και να αντιμετωπίζονται τα προβλήματα του τόπου είναι δυσφήμιση μάλλον ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που προσπαθούν να κοροϊδέψουν τον τουρίστα για άλλο ένα καλοκαίρι. Έχουμε ένα πανέμορφο μέρος και από νοοτροπίες σαν αυτές θα καταντήσουμε να κάνουμε μπάνιο σε πισίνα σε καμία δεκαριά χρόνια. Αφήστε την πολιτική, βάλτε γάντια και καθαρίστε αν πραγματικά σας ενδιαφέρει

  14. Υ.Γ. Και ένα σχόλιο επί του προκειμένου, οι αυτοδύτες Λουτρακίου ΔΕΝ απαντούν, όπως τιτλοφορείται η ανάρτηση, αλλά επιτίθενται!! Επί του λόγου το αληθές: 'Στο κυνήγι των "πελατών", Blog στο Λουτράκι δυσφημεί εθελοντικές δράσεις καθαρισμού βυθού και ακτών…!'

  15. Μην ασχολείστε και πολύ με δαύτους ρε παιδιά. Δεν αξίζει. Τις περγαμηνές σας τις έχετε με την ποιότητα των αναρτήσεών σας. Αφήστε τους να έρπονται στον πυθμένα της θαλάσσης μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog