Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Επίσημα στοιχεία: Βούλιαξε το Λουτράκι τις ημέρες του Πάσχα !!

- Advertisement -

Παλιές καλές εποχές θύμισε …η αήθεια να λέγεται !
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η θεματική καμπάνια προβολής του Λουτρακίου από τον LTO “Πάσχα στο Λουτράκι».
Χιλιάδες επισκεπτών επέλεξαν  τον προορισμό μας για την Πασχαλινή τους απόδραση. Σύμφωνα με στοιχεία της Ενωσης Ξενοδόχων η μέση πληρότητα των ξενοδοχείων τις ημέρες των εορτών ξεπέρασε το 80%!!!

 Επίσης, πάρα πολύ μεγάλη ήταν η προσέλευση στα καταστήματα της περιοχής τα οποία αρκετές φορές δεν είχαν διαθέσιμο τραπέζι, όπως πιστοποίησαν μέλη του Συλλόγου «Ξένιος Ζεύς».

Η στρατηγική επιλογή της στοχευμένης θεματικής προώθησης της περιοχής σε περιόδους εκτός υψηλής σαιζόν εδώ και μια διετία τόσο με ραδιοφωνικές καμπάνιες σε Αθηναϊκά μέσα όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  την οποία έχει υποστηρίξει ο Δήμος Λ-Π-ΑΘ αναθέτοντας στον Loutraki Tourism Organization την υλοποίησή του αποφέρει καρπούς και τονώνει την τοπική οικονομία, κύριος άξονας της οποίας είναι ο τουρισμός.

Η επιτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη αν  συνυπολογιστεί ότι οι ενέργειες αυτές υλοποιούνται με ελάχιστα αναλογικά κονδύλια και το χαμηλότερο δυνατό κόστος χάρη στην εθελοντική εργασία και προσφορά των μελών και συνεργατών του LTO, διασφαλίζοντας τη μέγιστη αποδοτικότητα των χρημάτων που διαθέτει ο Δήμος για την προβολή του

Να ευχηθούμε ανάλογη επιτυχία να έχουν και οι επόμενες καμπάνιες, να έρχεται κόσμος στο πανέμορφο Λουτράκι, να γεμίζουν τα μαγαζιά μας και τα ξενοδοχεία μας, να ευημερεί η πόλη μας, να ανοίγουν θέσεις εργασίας !

**φωτο αρχείου

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και υπάρχουν και ορισμένα νούμερα του τόπου μας που είχαν "σχολιάσει "και "κριτικαρει"την διαφημηση και άλλες ενέργειες του Δήμου ότι δεν χρειάζονται όλα αυτά και ότι ο κόσμος θα ερχόταν έτσι και αλλιώς. Μέχρι και στοloutrakiblog είχαν βάλει χέρι. Μήπως δεν τα θυμάμαι καλά!!Ευτυχώς που είναι σχετικά λιγότεροι από τους άλλους που επαινουν και χαίρονται με τις ενέργειες που γίνονται για το καλό του τόπου μας. Αυτά δυστυχώς δεν είναι "τωρινό "φαινόμενο μην ξυνουμε πληγές!!Πάντα τέτοια και ακόμα καλύτερα να πάει επιτέλους μπροστά αυτός ο Τόπος για τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας και να μην μας "φυγουν"στην "ξενικη"!!!Καλημέρα σε όλους που αγαπούν τον τόπο μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog