Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 6ο SPLASH!

- Advertisement -

Η αντίστροφη μέτρηση για το 6ο Splash water polo mini tournament… ξεκίνησε!

Όλες οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή είναι έτοιμες να απολαύσουν την διαμονή τους στο Sport Camp και να αγωνιστούν, δίνοντας σπουδαίες μάχες στο νερό!

Πρόκειται για την συνέχεια των πρωτόγνωρων για τα ελληνικά δεδομένα τουρνουά, με την συμμετοχή των κορυφαίων Eλληνικών ομάδων, καθώς και σπουδαίων συμμετοχών από το εξωτερικό!Αποφασίσαμε δε φέτος, μετά από παρότρυνση των αρχικών ομάδων που συμμετείχαν, να διοργανώσουμε 3 κατηγορίες, παίδων, μινι παίδων και προμίνι.

Το πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Μέχρι τώρα οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι:

Ερυθρός Αστέρας, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Βουλιαγμένη, ΝΟ Χανίων, ΑΝΟ Γλυφαδας, ΝΟ Χίου, ΝΕΠ, Άρης Θεσσαλονίκης, ΓΣ Περιστερίου, Ηλυσιακός, ΓΣ Ηλιούπολης, Σκαθάρια Μεταμόρφωσης, ΡΟΗ, Νηρέας Γέρακα, Νηρέας Λαμίας, Νίκη Βόλου, Καστέλλα, Νηρέας Χαλανδρίου, Πλιτς Πλάτς.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό κολυμβητήριο Λουτρακίου αλλά και στην εσωτερική πισίνα του Sport Camp, στις  28, 29, 30 Απριλίου και 1 Μαίου.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολυ ασχετο με την παρουσα αναρτηση το μηνυμα που θελω να περασω, αλλα θεωρω οτι αξιζει λιγο τον… κοπο για το πως μια εξουσια και δη αριστερη, κοπτεται να υπηρετει τους πολιτες της και τον φτωχο λαο. Αντιγραφω λοιπον¨. "Στιγμές χαλάρωσης από σήμερα το πρωί στο πολυτελές ξενοδοχείο Rodos Palace της Ρόδου για 19 Υπουργούς και Υφυπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, 10 Γενικούς Γραμματείς και 150 συμβούλους, γραμματείς, κομματικά στελέχη, αιρετούς περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους.

    Όπως αναφέρει στο πρωτοσέλιδό της η σημερινή "Εστία", τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα έχουν την καλύτερη δυνατή φιλοξενία στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο του Νοτίου Αιγαίου.

    Από σήμερα το πρωί μέχρι την Τρίτη το βράδυ, που θα κλείσουν οι εργασίες του παραγωγικού συνεδρίου με ομιλία του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, το μισό Υπουργικό Συμβούλιο και μεγάλο μέρος του κράτους έχει μετακομίσει στο φημισμένο ξενοδοχείο , απολαμβάνοντας τις εξαιρετικές ανέσεις του στα 160 δωμάτια που έχουν καταλύσει.

    Στο τέλος του συνεδρίου μάλιστα θα παρατεθεί προς τιμήν τους δείπνο στο "gourmet" εστιατόριο "12 νησιά". Για να ειμαστε δικαιοι και ειλικρινεις και οι ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥ τα ιδια ακριβως εκαναν επι χρονια, μονο που τωρα κατι τετοιες συμπεριφορες "χτυπανε" και προκαλουνε περισσοτερο το κοινο αισθημα λογω της ατελειωτης κρισης, της φτωχειας, του μαρασμου και της εξαθλιωσης που μαστιζουν την πλειονοτητα της Ελληνικης κοινωνιας! Οι φιλοι μας μπορουν να το δουν αυτο το υπερπολυτελες, πανεμορφο και φυσικα πανακριβο ξενοδοχειο της Ροδου -ονειρο για πολλους- στο site http://www.rodos-palace.gr ΥΓ. Ελπιζω, αγαπητα παιδια, να αναρτηθει.

  2. 12.32. Αγαπητε και για ολο αυτο το… τσιμπουσι ο λογαριασμος θα αποσταλει, που αλλου, μα στον Ελληνικο λαο, ασφαλως ασφαλως!

  3. Το πιάσαμε το υπονοούμενο να είσαι καλά αδερφε!στο θέμα μας τώρα.Θα είναι ωραια εμπειρία ειδικά για μικρούς να δουν τόσο μεγάλους και ιστορικούς συλλόγους στο ωραίο αυτό άθλημα του πόλο μπράβο στο sport camp και στους υπόλοιπους διοργανωτες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog